icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

samajama
20. aug 2013

Ahojte babenky ja som mala poslednu mrchu 7.8 a po neuspesnom tehu kde 18.4 som v 24 tyzdni musela porodit mrtve babo sa nam doktor kazal snazit.mala by som mat plodne dni okolo 20 ale kedze som pri prvych dvoch detickach otehu hned po mrche takze nespolieham na plodne dni.keksikujeme co tri dni a dufam ze sa zadari ,bol by to najlepsi liek na bolavu dusu.testik budem robit az ked mi bude mrcha meskat okolo 2.9 dam vediet

yuuki
28. aug 2013

ja som si robila 2 testy dnes a bolo tam vidno druhá čiarku slabučko ale bolo 😀 a to sme sa o splodenie pokúšali v nedeľu večer... to sa fakt dá tak skoro? 😀 či sa nám podarilo s kvapôčiek pred tým... 😀

sissa_zv
29. aug 2013

ja som si dnes ráno robila už tretí a stále negatívny... trochu som zosmutnela, ale menšruacia má prísť o 3 dni, takže ešte to nevzdávam...asi som len nedočkavá a zvedavá či sa podarilo 🙂 sme len na začiatku snaženia... 😅

zdenin
31. aug 2013

Ja som si prvy test robila cca 30Dc (3.3.2012)a bol tam duch menstuacia meskalala asi cca 3-5dni

romina21
9. sep 2013

Baby ked mi test ukázal jednu čiarku zretelnu a druhu ako vravite ducha ...tak je tam nádej či??...alebo si urobit ešte jeden testik ..dakujem za odpovede🙂

majuska0503
26. sep 2013

Ludia viete mi poradit ja som si rano robila test bol pozitivny a verec ked som si ho spravila bol negativny co mam robit ??

nevesta83
3. okt 2013

Ahojte. Ja som mala poslednu menštruáciu 13. skončila mi 18. od 25 ma bolia prsia strašne moc až dodnes dokonca som mala asi pred 3 dňami takú bolesť v bruchu ako na menzes a dokonca ma celé brucho pálilo. Takéto príznaky som mala pri malom. teplota horúce brucho bolesť v prsníkoch a horúčka. Bábo sme skúšali len 2 dni 23. a 26. tak pochybujem že by som už bola. asi to bude zápal. testy som robila a nič aj ke´d je to len 12 dní.

mici2
3. okt 2013

My svadba 4.8. a 5.8. Pm som mala 😀 ta druha čiarka ked je uplne malinko zretelna tak si tehu!!!!! Ja som potom urobila zasa za pár dni a uz bola tmavá ta druha čiarka 😀

dzejny216
7. okt 2013

Dievčatá....snáď sa tu už budem objavovať častejšie...🙂...pretože posledný týždeň sme s manželíkom v očakávaní ako sa nám druhá čiarka postupne na tehotenských testoch zosilňuje a či tam snáď aj o ďalších pár dní bude. Zajtra je totiž deň "D" a idem ku gynekológovi...už to viac nevydržím...😀 a snáď to bude náš veľmi šťastný deň s potvrdením, že čakáme nášho prvého malého krpca a dúfame že bez komplikácií... 😉

zuzkacik11
11. okt 2013

Co poviete? Moze to byt uz ta vytuzena// ? 🙂

eminka7
21. okt 2013

ahojte baby,mysliet,ze zajtra uz mozem testovat? poslednu mrchu som mala 15.9. (len ja ju mavam nepravidelnu). aj ta bola ,,vyvolana" Norethisteronom. cely mesiac ficim na alchemilkovom caji, a zda sa mi,ze posledny tyzden mam moc citlive bradavky (mm idem zabit,ked sa mi ich chce dotknut :D ). kupila som si dnes 3 testy,zajtra chcem skusit,co vy na to?

mirka251
21. okt 2013

eminka7 alchemilku nepi cely mesiac ak chces otehu,lebo moze po ovulke sposobit potrat iba od1DC po ovulku 😉

jodinka2
29. okt 2013

baby poradte mi robila som si test ,ktory vysiel s dvoma ciarockami dnes som s a chcela uistit a vysiel znova ,ale ta ciarocka druha je ovela slabsia co to znamena....testy som robial dva dni po sebe

lucka127
25. dec 2013

Tak teraz poradte pre zmenu vy mne:D like beriem ako je tam:D:D baby ja fakt neviem pri prvých tehu mi ukazalo hned dve ciarky riadne,ale zistila som az neskor;dnes mam 1 den co mi meskaju-mne nemeskavaju a bolia ma prsia preto som spozornela..je to mama test,som ci nie som?

sonidlov
22. jan 2014

Baby poradte mi .vydeli ste uz toto?

zvolsiinylogin
25. jan 2014

Na 29 DC....

zana7
31. jan 2014

Ja som čakala menštruáciu 23.1. . Ale nedalo mi, test som urobila 21.1. Priateľovi som nič nepovedala hneď, až po práci, lebo tam bola slabunká čiarka, ale nevedel zaspať. Mrchy som sa už nedočkala a 28.1., týždeň po prvom teste sme chceli ísť k dr, ale že skúsme test, sklamanie doma je iné ako u dr.. A po pár sekundáchsom to už videla, neskôr aj on a od utorka má volá dve čiarky, ... kedy mám ísť teda k dr. ? A 25.1. som mala slabučký ružový výtok, je to ok?

karin_33
31. jan 2014

ja som mala poslednu menstruaciu na vianoce a na Silvestra som si uz nenasadila HAK okolo 18.1 uz bol pozitivny test 🙂 najprv velmi velmi slabucka o dva dni nato trosku silnejsia ale stale slabo viditelna a o 3 dni uz silne dve ciarky 🙂 a to podotykam ze prve testy som si robila aj 8.1 aj 14.1 a tie boli este negativne 🙂

lucky0348
20. feb 2014

ahojte, prosim poradte 🙂... dnes je to druhy den co mi meska mrcha, poslednych 5mesiacov som mavala pravidlenu, bolia ma prsia, ale to ma bolievaju vzdy pred menstruaciou, predmenstr. bolesti mam len sem tam, snazime sa o babo.... bojim sa este urobit test, aby som nebola sklamana...kolko mam este pockat aby som si urobila test? dva-tri dni? dik 🙂

brady1
20. feb 2014

mne vobec neukazal do teraz neviem ako je to možne a skušala som viac druhou,mne až gynekolok potvrdil ultrazhvukom že som v 6tt.

winka99
20. feb 2014

pred skoro 8 rokmi 😀

beus15
25. feb 2014

Ahojte. Ja som si robila testíky dva odlišné 21 februára a vyšli pozitívne obidva.Ale akože druhá čiarka bola slabunká na obidvoch.Potom som si spravila o 3 dni zase dva testy a vyšli negatívne. Tak neviem čo si mám o tom myslieť.Príznaky som mala pred tým ,že som troška špinila. a pokúšali sme sa prvý krát tento mesiac o bábo a potom o pár dní po styku som začala špiniť.Trvalo to len 5 dní.a až potom som si spravila tie testy ,čo mi ukázali najprv dve čiarky...Teraz mám akože dostať menzes vo štvrtok.Dnes ráno ma začalo ťahať v podbrušku ako pri menzese.Myslela som si ,že dostanem,ale nič.Mala som také aj krče presne ako pri menzese.Trvali pár minut a samé to prešlo.Potom som aj čítala o tomto ,že to može byť to tehotenstvo a takéto príznaky sú.Moja mamina mala takéto tehotenstvo ,že ju bolelo bruško ako pri menzese.Tak uvidím no 🙂 Držte palce.

avokinagic
31. mar 2014

prvý pozitívny už 11DPO ..2 dni pred očakávanou MS

iwka12
7. apr 2014

Ahojte 🙂 tak aj my sa s manzelom snazime cca 9 mesiacov, na 15 den cyklu som si urobila test-pepino 10kovy,kedze som zacala byt strasne unavena,motala sa mi hlava a hned ako som vstala mala som chut jest a ja pritom neranajkujem. no a vysiel mi pozit. druha ciarka taky silnejsi duch,tak som zasla za 4 dni na gyn. na krv a krv negativna ??? neviem co si mam o tom mysliet,nemate niekto podobnu skusenost???

janus495
13. máj 2014

Ahoj iwka12,
chcem sa spýtať, si testovala na 15 den od ovulácie alebo 15. den cyklu? Ako to dopadlo?

citta
14. máj 2014

Baby,stalo sa niektorej, zeby este na 15 den meskania bol test negativny??

mbsb
14. máj 2014

Vidim,ze viacere mate v hlave to iste ako ja 🙂 menstruacia mi meska sice "este len" 7 dni, ale v pondelok, tj 5. den meskania som bola u doktora a ten najskor sono, vysledok: vraj mam vyssie sliznicu-bud zaciatok tehotenstva,alebo prichadzajuci menzes, tak mi robil krvne testy, vysledok mi sestricka oznamila,ze negativne... tehotenske testy negativne, len dnes Clear blue-klasicky mal jednu slabucku ciarku aj to po limite.
Akoze ja by som sa nad tym ani nepozastavovala, doma mame 5 rocnu dcerku, k teme druhe baby sme zaujali postoj-nebranime sa,ani to nebudeme silit 🙂 Menzes mavam pravidelne 27.den uz niekolko rokov 🙂max meskanie bolo za ten cas asi 2 dni..
Ale najviac mi v hlave vrtaju priznaky,podla ktorych si myslim,ze som tehotna, nic si nesugerujem,len konstatujem 🙂 - brucho mam jak balon, prsia o cislo vacsie, strasne citlive a bolestive, skoro vobec mi nechuti jest a ked nieco zjem,tak mam taku akoby hrcu v krku a je mi zle(nevraciam), pichanie vo vajecnikoch a taky tlak, miernu bolest v maternici a hlavne som neskutocne nervozna...vsetko ma hned vytoci,som doslova ako parny hrniec pod tlakom...
Myslite, ze som sa unahlila s tym doktorom?? A mozem byt tehotna? Som vdacna za kazdy nazor, lebo ja som z toho mimo 😅

majka2
22. máj 2014

vidi tam niekto nieco alebo my uz sibe a oci ma klamu

zairaz
22. máj 2014

majka2 hmm je to rozmazane Majka :(

mirka0703
22. máj 2014

ja som si test robila cca po 2tyzdnoch...ale viem presne kedy sme plodili 🙂 vyslo to hned..... test este v piatok vecer bol negativny a v nedelu rano som uz bola tehotna :D :D teda podla testu