icon

Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?

ruzovysen
21. mar 2012

Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?

vikus17
10. apr 2013

Ahojte,co vravite na toto?

matuskova003
10. apr 2013

komplexnost - uplnost 😀

mas tam ducha , vypada to nadejne -.... 🙂

@vikus17

tuqanqa
Odpoveď bola odstránená
lilianna17
16. apr 2013

keď mi 6 dní meškala...ukázalo mi riadne silné 2 čiarky..

fuska
16. apr 2013

Bolo to v pondelok vecer. 😉

denike
16. apr 2013

mne 13ty DPO nic, 16ty DPO slabu ciarku, 18 tiez a 21 tam uz bola dialnica 🙂 asi je to dost individualne.. ked to ratam na meskanie, tak na 3 den meskania

patula266
17. apr 2013

dobrý den mohla by som vás poprosiť o pomoc ..robila som si tehotenský test a vyšiel asi takto .... tak neviem či som alebo nie som tehotná ..dakujem

rica1
17. apr 2013

@patula266 no skús hádať 😅

matozazzo
17. apr 2013

jasne, ze si...

ewica
17. apr 2013

@patula266 gratulujem 😉

lusib24
18. apr 2013

ahojte... som cca 12DPO, testy stale negativne, MS mam dostať 20.04.2013. od 08.04.2013, stále pretrvavaju bolesti v podbružku, tiež bolia križe... posledné 3 dni mi je od rána na vracanie... neviem čo si mam myslieť.. poradite?

yuriko
18. apr 2013

Tak teraz už viem, že v ten deň som bola 4tt+3, teda cca 19dní od oplodenia a @patula266 jasné, že si!!! Keby nie, tak tú druhú paličku vôbec nevidíš. Na niektorých testoch aj píše, že nie je podstatná intenzita farby čiarky, ale to že sa objaví.

adritta
20. apr 2013

Mne ukázali testíky takto 😉 prvý je robený v 33 DC a druhý v 34 DC a myslím, že sa tak trošinku môžem už aj tešiť, čo hovoríte? oplatilo sa počkať si 🙂

nela00
20. apr 2013

moje dávnejšie testovanie 🙂

suzy34
22. máj 2013

Ahojte. Je to uz tehu? 12DPO. Dakujem

quinyy
28. máj 2013

Ahojte Dievcence, potrebujem poradit, asi pred hodinou som si robila testy, Prvy ten s viditelnymi // a druhy asi za dve minuty som si spravila a vysla ta druha ciarka nejaka divna...neviem, co si o tom myslite vy? dakujem 🙂

alchemilkazltozelena
30. máj 2013

ten prvy mas krasne pozitivny a ten druhy je asi len chybny, ale z prveho je to jasne 🙂 kolky DC si?

jelenciatko
30. máj 2013

Mne menstruacia,meskala tyzden,spravila som si test doobedu a vyslo mi negativne,a ked som ho asi o hodinu isla vyhodit,uz tam bola slabulinka druha ciarka,na druhy den uz bol pozitivny,a aj ostatne 3. 😀

lenkaamirko
17. jún 2013

baby je možné že v treťom týždni tehotenstva ešte test ukaze negativny vysledok?

biba
18. jún 2013

Ja som si robila priebeznew testy uz po predpokladanom oplodneni, ale prvy vysledok som mala asi tyzden pred menstruaciou, a zajtra idem 1x k doktorovi, tak som zvedava co povie 🙂 oficialne dostavam kramy vikend okolo 19.-ho ale akosi uz asi nedorazia 😀

cathuska
9. júl 2013

Ahojte dievcata. Tak ja sa pridavam do tejto temy, asi je aktualna :D. Som cca 9 DPO, takze testy este su negativne, avsak mam vsetky priznaky tehu, takze uz len cakam na ten spravny den, predpokladam, ze minimalne 20 DPO, aby test ukazal to, co citim:D Teraz prebieha zrejme uhniezdovanie, mam bolesti v podbrusku, vytok, bolia ma fest prsia, mam zaludok sem tam na vode/ale nie dramaticky/🙂 krize ma pobolievaju, hlava sem tam...Pri dcerke som zistila, ze asi som v tom, ked mi meskala menstruacia, asi tyzden po meskani, som mala pocit, ze uz pride ale ze nepride:D. No ale ked spatne rozmyslam, tak som mala take tie priznky ako mam teraz, uz pocas mesiaca, len som tomu neprikladala vyznam, ani ma nenapadlo, ze sa citit ako pred mestruaciou v strede cyklu asi nie je bezne🙂)

jajka71
13. júl 2013

ja mam styridsiaty treti den cyklu a nic....kamoska mi hovorila, ze jej sa ukazal pozitivny vysledok az v druhom mesiaci tehu, tak neviem, ci si zbytocne davam nadej....aj vam.....

dlucy
17. júl 2013

baby co na to hovorite? 🙂

sjusiquatro
8. aug 2013

jajka71..ja som dnes 37dc meska mi 12 dni a testy zatial nic moc..ale dnes rano tam asi nieco slabucke bolo...uvidime o 2 dni... 🙂
hadam to bude pozitívne....

medovka14
11. aug 2013

ahojte, ja mám dnes 31dc, mešká mi to 2 dní... styk bol na 13-ty a 15-ty dc... už pár dní mi je zle od žalúdka, strašne ma bolia prsia, najmä bradavky (normálne ma nebolia pred menzesom).. testy som si robila už 4, dnes poobede posledný a všetky negat.. zaujímalo by ma, či ste sa s niečím takým stretli, mám ešte skúšať testy o pár dní? O baby sa nijako zvlášť nesnažime, no potešilo by ma 🙂)

kikuska9935
19. aug 2013

Ahojte…. Po návšteve gynekologa 16,08 2013, mi povedal, ze pred 5 dnami som mala ovulaciu(11,08,2013) a ze folikul je 8mm…. vcera 18.08.2013 som si robila test, nakolko od ovulacie mam tlaky a sem tam krcovite pichanie v podbrusku, bradavky mam citlive- nemohla som mat ani podprsenku a prsia take plne, v zaludku citim taku plnost….. vino,ktore mi chutilo ma teraz páli…..….test-negatívny…. MS mam dostat22.08.2013….. co to moze byt?styk mame kazdy 2,3 den od konca MS do zaciatku MS…. Lekar povedal, ze mam prist o 2 tyzdne… ale ja som zvedava…. …… a okrem toho sa snazime uc cca 4mesiace…

sviecka
19. aug 2013

ahoj, ja som citila priznaky tehotenstva a tak som si urobila test. 2 tyzdne mi vychadzal negativny (ale to som uz musela byt tehotna) a potom sa zrazu objavili dve ciarky 🙂

anetkaadamko
20. aug 2013

ja mám tiež dostať 22.8.............................ale myslím, že tiež to nevyšlo,lebo si meriam teplotu a mám ju iba 36,7......cez deň aj 37,2...aleto neplatí...........jedine, čo cítim, že akobyniečo na mňa liezlo, stále sa potím.........ale zrejme asi som prechladla................babätko si želám,............v rodine sa nám stalo hrozne nešťastie a potrebujem svoj život nasmerovať inam.........lebo sa nemôžem s tým zmieriť.....

jadinka
20. aug 2013

presne v deň očakávanej menštruácie

manucao
20. aug 2013

ahojte zienky.