Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
komplexnost - uplnost 😀
mas tam ducha , vypada to nadejne -.... 🙂
keď mi 6 dní meškala...ukázalo mi riadne silné 2 čiarky..
Bolo to v pondelok vecer. 😉
mne 13ty DPO nic, 16ty DPO slabu ciarku, 18 tiez a 21 tam uz bola dialnica 🙂 asi je to dost individualne.. ked to ratam na meskanie, tak na 3 den meskania
jasne, ze si...
ahojte... som cca 12DPO, testy stale negativne, MS mam dostať 20.04.2013. od 08.04.2013, stále pretrvavaju bolesti v podbružku, tiež bolia križe... posledné 3 dni mi je od rána na vracanie... neviem čo si mam myslieť.. poradite?
ten prvy mas krasne pozitivny a ten druhy je asi len chybny, ale z prveho je to jasne 🙂 kolky DC si?
Mne menstruacia,meskala tyzden,spravila som si test doobedu a vyslo mi negativne,a ked som ho asi o hodinu isla vyhodit,uz tam bola slabulinka druha ciarka,na druhy den uz bol pozitivny,a aj ostatne 3. 😀
baby je možné že v treťom týždni tehotenstva ešte test ukaze negativny vysledok?
Ja som si robila priebeznew testy uz po predpokladanom oplodneni, ale prvy vysledok som mala asi tyzden pred menstruaciou, a zajtra idem 1x k doktorovi, tak som zvedava co povie 🙂 oficialne dostavam kramy vikend okolo 19.-ho ale akosi uz asi nedorazia 😀
Ahojte dievcata. Tak ja sa pridavam do tejto temy, asi je aktualna :D. Som cca 9 DPO, takze testy este su negativne, avsak mam vsetky priznaky tehu, takze uz len cakam na ten spravny den, predpokladam, ze minimalne 20 DPO, aby test ukazal to, co citim:D Teraz prebieha zrejme uhniezdovanie, mam bolesti v podbrusku, vytok, bolia ma fest prsia, mam zaludok sem tam na vode/ale nie dramaticky/🙂 krize ma pobolievaju, hlava sem tam...Pri dcerke som zistila, ze asi som v tom, ked mi meskala menstruacia, asi tyzden po meskani, som mala pocit, ze uz pride ale ze nepride:D. No ale ked spatne rozmyslam, tak som mala take tie priznky ako mam teraz, uz pocas mesiaca, len som tomu neprikladala vyznam, ani ma nenapadlo, ze sa citit ako pred mestruaciou v strede cyklu asi nie je bezne🙂)
ja mam styridsiaty treti den cyklu a nic....kamoska mi hovorila, ze jej sa ukazal pozitivny vysledok az v druhom mesiaci tehu, tak neviem, ci si zbytocne davam nadej....aj vam.....
jajka71..ja som dnes 37dc meska mi 12 dni a testy zatial nic moc..ale dnes rano tam asi nieco slabucke bolo...uvidime o 2 dni... 🙂
hadam to bude pozitívne....
ahojte, ja mám dnes 31dc, mešká mi to 2 dní... styk bol na 13-ty a 15-ty dc... už pár dní mi je zle od žalúdka, strašne ma bolia prsia, najmä bradavky (normálne ma nebolia pred menzesom).. testy som si robila už 4, dnes poobede posledný a všetky negat.. zaujímalo by ma, či ste sa s niečím takým stretli, mám ešte skúšať testy o pár dní? O baby sa nijako zvlášť nesnažime, no potešilo by ma 🙂)
Ahojte…. Po návšteve gynekologa 16,08 2013, mi povedal, ze pred 5 dnami som mala ovulaciu(11,08,2013) a ze folikul je 8mm…. vcera 18.08.2013 som si robila test, nakolko od ovulacie mam tlaky a sem tam krcovite pichanie v podbrusku, bradavky mam citlive- nemohla som mat ani podprsenku a prsia take plne, v zaludku citim taku plnost….. vino,ktore mi chutilo ma teraz páli…..….test-negatívny…. MS mam dostat22.08.2013….. co to moze byt?styk mame kazdy 2,3 den od konca MS do zaciatku MS…. Lekar povedal, ze mam prist o 2 tyzdne… ale ja som zvedava…. …… a okrem toho sa snazime uc cca 4mesiace…
ahoj, ja som citila priznaky tehotenstva a tak som si urobila test. 2 tyzdne mi vychadzal negativny (ale to som uz musela byt tehotna) a potom sa zrazu objavili dve ciarky 🙂
ja mám tiež dostať 22.8.............................ale myslím, že tiež to nevyšlo,lebo si meriam teplotu a mám ju iba 36,7......cez deň aj 37,2...aleto neplatí...........jedine, čo cítim, že akobyniečo na mňa liezlo, stále sa potím.........ale zrejme asi som prechladla................babätko si želám,............v rodine sa nám stalo hrozne nešťastie a potrebujem svoj život nasmerovať inam.........lebo sa nemôžem s tým zmieriť.....
presne v deň očakávanej menštruácie
ahojte zienky.

Ahojte,co vravite na toto?