Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@saskia00721 určite sa podarí keď bude telo pripravené. 😉 Koľko sa snažíte?
@july_pk my sa zatiaľ moc nesnažíme tento mesiac sa nam to nejako zadarilo cez ovu úplne náhodou. Ja som sa snazila držať pri zemi, nenahovarat si, ale keď ma naplo z horalky a hlavne z môjho obľúbeného čaju myslela som si že mrcha uz nedôjde. A bez toho aby mamina moja vedela ze sa niečo deje sa ma začala pýtať či som neni tehu že sa jej nezdam tak ma to zmiatlo. Už ma zas brucho neboli a ani kríže tak neviem ak nedôjde ms do pár dní možno skúsim ešte jeden test.
@saskia00721 no tak daj vedieť ako si dopadla. Ja by som nevydržala a hneď ráno by som robila test 😂
@july_pk zatiaľ som mrchu nedostala a to zvyčajne na 28 deň príde presne. Zajtra som už 29 a prsia ma dnes ozaj fest bolia a točí sa mi hlava. Ale to môže byť aj pms. Tak čakám čo bude či ms dôjde alebo nie. Bojím sa kúpit test lebo už som bola veľakrát sklamaná tak radšej počkám.
@ewelinka26 to sa aj mne stalo..ze chybny test..treba spravit este jeden..Dufam ze budu //ciarky..💪
@ewelinka26 skús iný..veľa testov je chybných
@ewelinka26 tiež si myslím že chybný test
Ahojte.... Ráno som si robila test a bol pozitívny a o 6tej večer už len jedna čiarka čo to znamená diky 🍼😊
@matrina234 ciarka tam je. Akurát ja neviem ako fungujú ovu testy v tehotenstve 😊
@simaavachova dnes si neskúšala?
@daniela2227 ano dnes min tyzden v utorok mi dr povedala ze ovulka prebehla
@matrina234 prepac..som myslela ze je to zo včera 😁 asi by som skúsila tehu test
@matrina234
@daniela2227 ovu v tehotenstve musí byť mega pozitívny... 😉😉
Takže nič..
@hennyinnsbruck oh..vďaka za vysvetlenie 😊 nikdy som ich neskusala
@daniela2227 nie neskúšala bála som sa sklamania 😔
@slizovap chybný test .Keď tak zopakuj
Ďakujem 🌷
Obidva v baleni vysli nakoniec rovnako, oba budu asi chybne
Ahojte, ako casto sa stava ze test je pozitivny ale ms pride? Totizto my sme sa len zacali snazit resp. sme si povedali ze ked to pride tak to pride nebudeme nijak tlacit, vsak nejaky cas trva kym sa zadari. Styk sme mali 12.4., vtedy mi aj zacinalo plodne obdobie, to viem podla hlienu. MS ako hodinky na 28.29.den. Par dni pocitujem bolesti v podbrusku ako ked ma prist ms. Zajtra najneskor v stredu by mala prist ms, dnes so zvedavosti som si robila test teraz poobede. Tak neviem ci ms vobec pride.
@sajuri257 to ci príde alebo nie(biochemicke tehotenstvo) ti nikto nepovie...
Ale môj názor - pri takej intenzite ciarok na 99% nie😉😉
ahojte, chcem sa spýtať včera mi mala prísť menštruácia, dnes som si zo zvedavosti urobila test, vyšli mi dve hneď silno ružové čiarky... snažíme sa už skoro rok, tak neviem čo si mám myslieť. Ďakujem

@july_pk začali ma dnes bolieť kríže tak z toho nič nebude. Ms sa už blíži, už som sa s tým zmierila.