Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
@karolina0303 noo úplne super.. Aj ja chcem zase také koľajnice...

@lulila098 veľmi sa teším, snažili sme sa pol roka 😍už som nedufala, doma máme v máji 2 ročného krpca 😊
@karolina0303 gratulujem a už si bola u lekára? Ja ja som si spravila aj clearblue ukázal 3+ ...zajtra idem k lekárovi ale inak mi meškali 9 dní a mala som také kolajnice ako ty 🙂
@dian1297 nebola som u lekára, náš ma vyšetrí najskôr v 7tt 🙈 takže len čakať 😁
@karolina0303 ahaaa tam držím palce a co ako sa cítiš??? Máš nejaké priznaky??
@dian1297 zle mi je riadne, prsia naliate a vaječníky ma bolia dosť 🙈🙈ty?
@karolina0303 presne aj ja....mne býva divno od žalúdka, prsia mam len citlivé ale mávam také chvíľkové riadne bolesti podbruska a vaječníkov ale vždy to prejde po cca 5 minutach. Ešte mávam návaly tepla a zimi
@simbatko bola som u lekára zajtra by som mala mať menštruáciu...ja po potrate v januári beriem duphaston mala som krvnú zrazeninu....a robila som si test v pondelok bol taký silnejšia čiarka ...tak som zavolala k MUDr . sestrička že to je skoro a bla bla a ja že mňa to nezaujíma ja chcem vyšetrenie...dnes som prišla k nemu a povedala som mu pán doktor ako to je možné že tri testy vyšli tak tri tak ...on má kukol povedal že krvná zrazenina zmizla bol tam na miesto nej folikul...povedal že nemôže teraz ešte vidieť nič ale že krcok je taký že buď som tehotná alebo dostanem menzes zajtra budú výsledky krvi ..zabudla som ti povedať ak som tehotná otehotnela som tesne po ťažkom koronaviruse....MUDr mi brala krv testy stery mám ukážkové ..
Dusím sa bolia ma furt kríže cecky ma boleli vaječníky.....bola som na rontgene preto mám strach ....že som brala milión liekov doktor že to nemá vplyv ...nemám ani spinenie pred.... nemám PMS ...iba kríže sem tam vaječníky ....nechápem to ....foto pod.testu
@simbatko no príbeh koronavirus ❤️ pokračuje dnes mi mali prísť krámy alebo včera ....volala mi sestrička že musím v utorok prísť na krv a v stredu ultrazvuk lebo že mám zvýšenú hladinu HCG ...ak to čítate aj iné baby poviem Vám že toto keď nebude tehotenstvo tak už neviem ale hlavné je že korona štýlové
Ahojte. Je ešte nejaká šanca aby mi vyšiel pozitivny test? Dnes mam 30 deň cyklu (mala som dnes dostat ale nedostala som) 16 DPO a zároveň 16 dni po možnom oplodnení. Cítim sa inak. Po pár dňoch som sa zobudila na pichanie v podbrušku odvtedy ma bolia každý deň krize, podbrusko, hlava, mam silnú unavu. 3 dni ma to boli extrémne (bolesti pms mam len 1.den pri menštruácii inak nic) ale teraz už 3 dni ma to všetko bolí, samozrejme aj prsia. Dokonca som pred 4 dnami mala hnedý vytok (myslela som ze som dostala MS skor ale vytok trval len 2 hodiny).Odprisahala by som ze sa to podarilo, ale test bol dnes negativny. Je šanca ze by ešte vyšiel pozitivny? Kazdu chvíľu mam pocit, ze som uz dostala a stále nič.
@radicova12345 kukate baby. Neviem ci neklamú tie testy. Pupino
@radicova12345 tieto fialové su není pepino...Tuším že GS mama test
@radicova12345 a gratulujem
@simbatko čítala som tu.. Ze mama test klamu.. Tak. Ja. Neviem
@simbatko tak ja si to potom. Mýlim.. Ktorý je pepino nevady
@radicova12345 ale to je jasné pozitívny test....si tehotná 🙏
@simbatko ďakujem. No neviem. Skúsim este ráno spraviť iný. A keď tam. Nebudú nič. Tak potom naozaj klame mama test
@radicova12345 som zvedavá...pak pošli foto ..ja bych nevydržala spravila by som ešte teraz...skús aj teraz...ak tam majú byť //čiarky tak budú aj teraz
@simbatko pošlem zajtra. Ráno. A spravím test pepino. Lebo ze to je lepšie ráno. Som zvedavá a ja zajtra.

@simbatko ved toto že až som sa lakla ako sa vyfarbili :D