Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Ja som si robila pri malej na 4.den od meskania ms,v pondelok neprisla a v piatok rano som si spravila test.
Hm...ja mam 31den a test negativny.. No mrcha este neprisla ide o to ze ani neviem aky mam cyklus 10r som brala anti.. Myslite zee sa moze podarit aj hned po vysadeni ??? Ide o to ze za posledny tyzden mam citlive bradavky hrozne aj my stmavli no ktovie ci tehotenstvo alebo priznak vysadenia :-/
5 tyzden tehu. cize asi 3 dni potom ako som nedostala kramy🙂
Baby chcem sa spytat, mam 2 aj pol mesiaca od nechran. pohlavneho styku. 2x mi uz aj prisla Ms prave som si dorobila dalsi test -negativny. Len stale mam divne pocity v podbrusku uz ej to mozno aj psychikou . Vyznie to blbo ale moja otazka je ci tehotenske testy odhaluju pripadne tehotenstvo aj v neskorsom stadiu teda aj po 2pol mesiacoch alebo len na zaciatku tehotenstva Dik za odpoved 😒
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či by som si už mohla spraviť tehot.test, lebo MS som mala naposledy 26.04. Tiež mi to predtým meškalo 11 dní a lekár zistil podľa ultrazvuku, že nedošlo k ovulácii, tak mi dali vyvolávačku a po týždni som mala MS. Teraz mi to mešká 22 dní, myslíte že by už test mohol ukázať prípadné tehotenstvo ? ďakujem.
Jeeej blahoželám 🙂 vyzera to na tehu 🙂
.. popravde?.. mala som hádam 10testov Dr.max a ani jeden my nevyšel pozitývny všetky negat!! ...a mame za 3 mesiace rok 😀
ja som mala 10,6 maposledy menstruaciu a od vtedy ..cakam.No pravdu povediac sme z manzelikom 9,7 sme sa polubkali noooo a vcera som si robila jeden testik tehotensky no bolo to poobede a vysla mi len jedna ciarka.Mislite ze je to este skoro....mam si spravit neskor
V tomto tehotenstve som si robila test 4dni po meskani okolo 4 poobede a bola tam jedna ciarka aj o 10vecer ked som isla spat.bola som prekvapena, ked rano daco po osmej hodine som ho nahodne zazrela a nemohla som uverit vlastnym ociam ,ked som tam vydela dve krasne ciarky.pri ostatnych pozityvnych testoch mi ukazalo hned do minuty
3 dni pred MS bol pozit 🙂
Otehotnenie prislo presne v.case ovulacie cize v strede u mna s ciarka bola vyrazna. Kazdym dnom silnela
Ahojte,
snáď sa môžem aj ja zapojiť do tejto diskusie a snáď aj preto lebo mám konečne dôvod. Chcem sa spýtať, aký je Váš názor. Pred mesiacom som absolvovala hsg (prefuk vajíčkovodov) s úplnou bezproblémovou priechodnosťou oboch. Tento mesiac mi meškala MS 5 dní, následne 3 dni špinenie - hnedý výtok a teraz už 4 deň veľmi slabé krvavé špinenie. Robila som si niekoľko testov vždy s // čiarkami. Samozrejme že som bola u svojho gynekológa, objednal ma na sono aleeeeeeeee ja to už nevydržím, objednaná som na budúci týždeň. Myslíte, že by to mohlo byť tehotenstvo?My sa snažíme už skoro rok.
kika8259 ako to dopadlo?čoskor ma čaká ET a ked si budem náhodou robiť testík a budem takéhoto ducha či sa možem začať potichúčku tešiť
na 9. den po oplodneni 🙂 (viem to presne , lebo som si sledovala ovulku a podla toho sme vedeli kedy mame ist na to). bola vsak len velmi slabucka, ale ja uz vtedy som vedela, ze to vyslo 🙂
na 14 DPO slabucky duch a dva dni duch bol vidno za 3 min. a o dalsie 2 dni dig.test ukazal + 2-3 🙂 potom nasledovali odbery krvi...
Ahojte tyzden mi meska ms beriem uz dva tyzdne inofolic. Dnes som si robila test a / bola som sklamana velmi
Ahojte baby s priatelom sa pokusame o babo no som trosku v rozpakoch. Menstruacia mi koncila 11.7 a mala zacat 8.8 bazalnu teplotu som si merala pred ms a ukazovalo mi 36,3 36,4 36,5 36,7 a takto sa to striedalo. Meska mi uz 3 den dnes rano som robila test no bol negativny. Posledne ma bolia prsia uz cca 2 tyzdne pod bruskom take mierne pichlave az taky pocit ako keby vam tam polozili kamen. Hlava ma boli a tieto mensie priznaky. Skusim este merat baz.teplotu pocas meskania no rada by som pocula vas nazor. Citala som ze treba pockat este niekolko dni atd no okrem toho co si myslite? Mohlo by to byt babo ? 🙂 za odpoved vam dakujem 🙂
Mne ukazal test dve ciarky 5 dni po meskani men. Predtym mi neukazalo, ale treti den meskania som uz tusila lebo pri oboch detoch som po 5min na teste mala uuuuplne mini slabulinku druhu ciarku.fakt som sa musela zblizka pozriet 🙂
..veštkyňa Sybila je šuviks.. 😀
Ahojte, ja sa pridavam, mrcha meska presne 7 dni, testla som v sobotu a cakam do zajtra rana na dalsi, na tom v sobotu nic nebolo ani len naznak, ale priznaky mam snad vsetky :D drzte palcaky, pekny vecer 🙂
Ahojte dievcata! Len nedavno som sa zaradila medzi snazilky. Spriatelom sme to "naplno" skusali len trikrat avsak pocas plodnych dni ktore si viem chvalabohu vzdy spozorovat nakolko mam cyklus pravidelny. Ovulaciu som mala 5.8. Pricom nechraneny styk sme mali dvakrat predtym a raz po ovilacii. Samozrejme som cela nedockava a testik s citlivistou "10" som si robila 10.8 a 15. 8.obidva negativne.myslite ze je tam este sanca byt tehu? Dalsia mrska by mala dojst 19.8.
Ahojte chcela som sa spytat mms som mala 25.7.tento mesiac sme sa zacali snazit o babo minuly mesiac som vysadila antikoncepciu a chceli by sme babo ovu com mala 10.8 a 11.8 mi bolo neskutocne zle na zvracanie tocila sa mi hlava atd.. je jasne ze to nemozu uz byt priznaky ale stale ma bolia dost vajecniky a maternica a mam tlaky aj do boku bolia ma krize , toci sa mi hlava .. priznaky zacinaju az po cca mesiaci preto som nedockava. Mali ste niektora take pocity tak skoro? Mozem byt tehotna? Dakujem
Ahojte, s priatelom sme minuly mesiac zacali pracovat na babatku 🙂 dnes je to uz 3-4 dni co mi meska MM,
skoro rano ako som sla do prace som si spravila test, neviem ci vidim dobre, ale su tam //, ta druha je slabucka, poobede ked som prisla z prace som spravila este jeden, ja tam vidim tiez // (alebo mozno mi sibe :( ) , druha je ale splabsia ako rano, mozno preto lebo to bol ranny moc.
posielm aj foto, (tam kde su 3 tak ten stredny je starsi, tam vysiel negativny, ale vidno ze je iba jedna /, a na tych po boku vidno takych slabych duchov) ci?
prsia ma bolia, a mam v bruchu pocit akoby som mala MM (no nemam)a hlava sa mi asi tyzden poriadne toci, na WC chodim straaasne casto....
co si myslite mohla by som byt tehotna?? dakujem za odpoved 🙂

mne až v 5 tt ukazal ducha .. slabého do vtedy negatívne som mala