Kedy vám tehotenský test ukázal dve čiarky?
Kedy Vam najskor tehu test ukazal // ? Mate skusenost ze najprv bol test negativny a neskor pozitivny ?
Dobry vecer prosim vas poradte spravila som si test dve mi ukazali ze som tehotna ,,,bol to ranny moc poobede som si spravila dalsie dve testy a tie mi ukazali ze niesom ,menstruacia mi meska 2 mesiace mam uz 43 rokou prosim o radu
@ mariaizabell, co tak ist k lekarovi ? 🙂
mne vysiel pozitivny na 5den po ovu, 19DC - mavam 29dnovy cyklus 🙂 takze dnes som si nasla prveho ducha 🙂
tento test je predsa negativny...
ahoj ja som používala GS Mamatest a ukázal mi po 3dnoch meškania otehotnela som cca 12d a ukázal 33d a napriek tomu že je na testovanie celý deň ranný mi vyšiel úplne jasne ale neverila som tak som si spravila ešte jeden a ten už nebol taký jasný, ale každému htc stupa inak
@susura neviem po akej dobe si ho odfotila ale podla mna skus o par dni, ja som si robila ked mi treti den meskali a nejaky obycajny test mi ukazal takeho ducha ze som si sama myslela ze to len chcem druhu ciarku vidiet ale kedze mi to nedalo kupila som si digitalny a ten ukazal tehu....
Ahojte kočky, snáď je táto diskusia ešte živá 🙂 Tak ja mám 37DC, tzn. 8 dní meškania mršky... Tehotenský test Gravitest Direct 10 som si robila 2x a oba výsledky negatívne ☹ Už nejaké 3 týždne sa cítim nejako divoko 😀 Som neustále unavená, spala by som nonstop, v práci ma všetko stresuje, som precitlivená. Jem piate cez deviate, ale niektoré jedlá nemôžem ani cítiť, už pri pohľade na ne mi je nevoľno. Nevraciam, ale ťažko na žalúdku mi býva (a zaregistrovala som, že pred spaním odgrgávam, čo sa mi predtým nestávalo). Bruško mám nafúknuté, prsia bolestivé, také akoby navreté (snáď väčšie o jedno číslo) - pri MS ma nikdy neboleli. A cítim sa choro, akoby na mňa niečo liezlo, manželíček ma len obskakuje a vyvára čajíčky, lebo mám akoby typické chrípkové stavy... Neustále mám pocit, že mi príde MS - bolesti v podbrušku, najmä vaječníky ako v ohni, nepríjemné pichanie - ale oni nechodia a nechodia (nie že by som chcela, po bábätku túžime 🙂 ). A aby som nezabudla "top" 😀 - cikať chodím snáď každú polhodinu!!! Síce veľa pijem (neustále som smädná), ale je to fakt super, že napr. ledva ľahnem do postele po vycikaní a ešte predtým, ako zaspím, bežím zasa na WC... 🙂 Keďže detičky zatiaľ nemáme, neviem, čo si mám o tom myslieť, keď testíky vyšli negat.... Len som vám chcela všetkým poďakovať - po prečítaní vašich príspevkov sa mi do srdiečka zasiala nádej, že možno mi tie dve čiaročky ukáže test o niečo neskôr... 🙂 🙂
katuschka_1 s tymi cajickami vo velkom mnozstbe radsej opatrne, pretoze caje maju efekt vyplavovat z tela rozne latky, najma bylinkove caje by tehotne nemali pit vobec. Bylinky su vlastne taka slabsia droga. Zelam vsetko dobre.
Ahoj ma niekto skusenosť s testom Gravitest10? Meškaju mi 6den a test mi zatial nevyšiel žiadne druha čiarka.A mam slabulinky krvavy vytok.
jadani a Dankaferenc ja tam // nevidim. Len /. Skuste si spravit druhy test o den dva neskor
Kočky, vsetkym vam zavidim tie dve ciarocky.. 😒 Tento mesiac som urobila zatial iba 4 testy, ale zas vsetky negat.. meska mi to asi 5 dni, isty cas mi bolo v aute pri jazde na vracanie, takisto niekedy rano.. uz sama neviem, ci si to tehotenstvo vymyslam, alebo sa skutocne cosi deje..najhorsie je to cakanie, a skusanie naslepo, kedy je ta spravna chvila urobit test..
Ahojte baby, chcela by som poradit. meškalo mi to tri tyždne, test som si nerobila. Išla som k lekárovi. Urobil mi vyšetrenie( dal do mna prst a pohmatom zistil , že som tehotná, povedal , že som asi tak v druhom mesiaci ). v stredu mam ist na ultrazvuk. Sestrička mi povedala, že si mám urobiť aj test a priniesť ho. Lenže test mi vyšiel negatívny. :( mate s tým skusenosť niektorá?som teda tehotná?
xxxena, pockala by som na to,co bdue u lekara, ak bol negat. tak neviem,ale tie testy mi moj doktor zase hovoril,ze su nespolahlive,ze on vydz da na odber krvi a USG. Mne test vysiel poz. v 6tt,ale to zalezi ako mas stupajuce HCG,ak rychlo nestupa,tak to moze ukazat blbost. Ja ten test beriem iba ako orientacny, nic smerodajne,lebo poz. test este neznamena uspesne tehu.
Ahojte dievčatá, čítam tu vaše komentáre a som rovnako nedočkavá na výsledky nášho snaženia ako mnohé z Vás. Práve v plodné dni som ochorela, išlo o nejakú "virózu" chcela nechcela, lekár mi nasadil antibiotiká, ktoré som spočiatku nechcela brať, no bolo mi stále horšie. Deň po vysadení antibiotík som mala deň pred ovu, tak sme to skúsili. Čítala som, že mnohé otehotneli práve pri užívaní antibiotík, organizmus je vraj viac oťapený. Pobolieva ma brucho ako pred ms nie intenzívne, ale viacmenej pravidelne, mám občasné pichanie vo vaječníkoch. Mam 26 DC dnes je 20 deň cyklu,viem že je to skoro, no kúpila som si mamatesty aj keď som si vravela, že vydržím počkať aspoň do víkendu ... asi nevydržím ... :D som veeeľmi netrpezlivá a zvedavá ... aj si vravím, že je to skoro, ale keď .... :-/ držte palce 🙂
ja som tiez 20DC a tiez sa uz neviem dockat...daj vediet ako si dopadla;)
Ahojte, mne ukázal digitálny test +2-3 😀
Ahojte ženy, chcela som sa vedieť menštruáciu som mala 10.novembra prestala som 13 teho potom som som robila tyzden mi ukázala jedna čiarka a druhé slabo a neskôr dva tyzden mi ukázala dve čiarky boli pozitívne som sa tešila potom tri tyzden neskôr mi ukázala jedna čiarka druha slabo a druhý den jedna čiarka prosim neviem co mam robit... 🙂 😒 som prvy krat v tehu a som robila dosť test
Ahoj rumbaanitkin89 pisala si to trosku komplikovane ale to neva ;) Mozno som podobny pripad ako ty, len ja som mala poslednu mrchu 5. Nov, a testovala som sa ked mi den meskala, ale mala som dva dni slabe spinenie tak som mala tusaka, a vysli mi dve ciarky. Je dobre sa testovat az ked ti meska mrcha, nakolko zlozenie niektorych hormonov sa spociatku podoba hcg, takze test pred mrchou moze byt slabo pozitivny, alebo moze dojst aj k oplodneniu ale sa vajicko neuhniezdi a dojde mrcha. Moja rada, vydrz a netestuj dopredu, vyhnes sklamaniu a testni sa ked ti bude meskat 😉 drzim palceky nech sa ti podari, lebo posledny testik vyzera ze nieco z toho bude 🙂
Baby mne mrcha meška už dva týždne a dnes som si robila test a nič... negativny... a samozrejme pokušame sa o bábo.citim pichanie vo vajecnikoch dokonca aj panva ma boli. čo mam robit? poradte prosím?
Baby ço hovorite ?
@rumbaanitkin89 tie testy, co mas, nie su tehotenske, su ovulacne. V case, ked bola druha ciarka silnejsia, bol pozitivny test (ovulacny), co znamena, ze ovulacia pride do 24-48 hodin a pre otehotnenie je to vhodny cas na pohlavny styk. A najskor 10-12 dni od ovulacie mozno robit tehotenske testy. Takze v case robenia testov si nebola tehotna.
12 dpo .. to si pamatam presne 🙂

podla mna pozitivne