Kedy vám ukázal test pozitivitu?
ahojte baby, prvorodičky, kedy vám ukázal test pozitivitu ?
@kikinka123456 pekna ciarka... Drzim palce.
@zuzsat no dúfam že zo vyjde
@zuzsat ved to, ze nic nie je iste🤷♀️Mne tvrdili, ze asi dievca, lebo mi bolo velmi zle, malicko som jedla a chut len na ovocie a nakoniec to bol chlapec 4 250g. Vraj vela zivin a vitaminov v tehu... Tak neviem z coho..
Amnio uz bude iste jasne vediet. Raz vidia pipika a raz nie? 🤣. Asi je babo zle otočené (resp. sa schovava) A to si v ktorom tt?
@ailiba v 16tt som lahla len prilozila sono a ze aaa mame.tu pindura. A ja ze nemoze.byt pupocnik? A ona ze nie ze to by nevidela.koniec.ze to by slo tak do stratena ze toto bol pindur a na 90% si je ista.
V 18tt ja ze skusme pozriet este raz a ona nooo vyzera to na dievcatko ze nic nevidim. A ja ze co?.ved ste vraveli ze na 90% ste si ista ze chalan a ona ano? A viete co no ja neviem. Tu to vyzera ze by aj mohol byt teda chlapcek a urobila foto( nakreslila som ako ma nozicky a co sa jej potom zdalo ze by mohol byt pindur)
No a teraz som bola v 20tt a vravi ze zasa tam vidi pindura. Tak 🤷 sama som zvedava co sa v stredu dozviem
@zuzsat tak aby v 20.tt nevidela co tam je? Najma, ked je tak pekne otocene... 😅
Podla mna chlapcek... Bude to pindur. Ale bez zaruky, nie som odborníčka. Tomu mojmu to vyzeralo podobne. A ty by si co chcela? Ci je ti jedno? Coskoro uz budes veduet na 100%. Drzim oalce, hlavne, aby bolo zdravucke.

@zuzsat no ka som robila akurát test