Kedy vám vyšiel pozitívny tehotenský test?
Mešká mi mrcha (mala som dostať v stredu) a dnes som si robila test a nič. Je možné že som tehu a ukáže mi pozit neskôr? Alebo koľko dní je ideál na testovanie?
Ďakujem 😊
@majamat jeto tvoj názor a ja to rešpektujem len na každom teste sú 2 čiarky takže neviem
@mariapechova12 a presne toto tu byva fakt casto a casto to tehu nie je. ani niekedy aj je. ale tu ide o to, ze takto test to spolahlivo neukaze. 2 ciarky su an teste vtedy, ak su jasne viditelne.
duch a pod nemusi nic znamenat. udajne ot moze sposobit aj mikroflora v posve.
uz ti tu radili, ze je dobre ist na krv. tam je vysledok presnejsi, ziaden duch.
@majamat ano 2.12 tam idem takže sa vám potom ozvem
@mariapechova12 drzim palce.
@kuko55 ahoj jeleň som ti chcela este ukázať dnešný test včera som mala mať ms ale zatiaľ ne prišla
@mariapechova12 skus ist na krv. je to presnejsie.
@majamat ano pôjdem Ja len som este chcela abis te videli tento test takže tak no
@mariapechova12 krásne vidno //, držím palce
@mariapechova12 urcite iny test tieto to iste falosne ciarly
@zuzi0911 mislis že sú falošne ja tam vidím ružové dve čiarky
@kuko55 dakujem ti
@mariapechova12 čiarky tam určite sú, teraz to len potiahnuť do úspešného konca, najmä na začiatku bud v kľude 🙏a kúp si kyselinu listovu v lekárni
@mariapechova12 a teraz sú tie čiarky už isto silnejšie
@kuko55 si velmy dobrý človek dákujem určite nesú tam falošne čiarky že
Toto bol môj test a tehitna som nebola ...dokonca mu jeden vyšiel slabšie a tento silnejsie ...Ina značka bola negatívna
@mariapechova12
@kuko55 u mňa nešlo o potrat,iny test o hodinu bol cisty a robila som.este dalsie w znacky a tiez ciste .....jednoducho pepino nie je dobrý test pise sa to vsade ,najde to vo vo forach ..preto jej píšem, nech urobí inú značku a zvytocne sa neteší...ja jej naozaj veľmi držím palce preto nechcem až je sklamaná...
@kuko55 uvidíme no 2.12 mam ísť na krv
@zuzi0911 môžem sa spýtať každý jeden test si mala čiarku tam či len na jeden
@mariapechova12 ak sa ti dá urob si test aj inej značky, budeš pokojnejšie
@zuzi0911 chápem, nepríjemná skúsenosť 😏
@mariapechova12 na kazdom pepine som mala čiarku ,na inom nič
Skus intimed test ..tie sú tiež lacné a ukazujú dobre
@zuzi0911 viskusam ano Adam vám vedieť ďakujem
@kuko55 ano potom ti dám vedieť
@mariapechova12 drzim moc a palce
@zuzi0911 môžem sa spýtať este tebe meškala aj ms

@kuko55 dakujem velmy ❤️