icon

Kedy viem s určitosťou zistiť tehotenstvo?

buberova
24. jún 2021

Poslednú MS som mala od 16.5, čiže teraz mi už týždeň mešká. Väčšinou mám presný cyklus +/- 2 dni. Budem už teraz s určitosťou z testu alebo z krvi vedieť či som tehotná alebo nie? Alebo ešte treba čakať? Ak áno tak koľko? Ďakujem

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
24. jún 2021

@buberova urob si test, ak bude pozitívny volaj doktorke a ona ťa podľa termínu ms objedná.

buberova
autor
24. jún 2021

@bambulienka25 ale ak by bol negatívny znamená že definitívne nie som tehotná? Alebo o týždeň - dva by mohol ukázať niečo iné?

simona1998
24. jún 2021

@buberova podľa mna keď týždeň mešká by už malo ukázať koľajnice , no nič neni nemožné

petamich
24. jún 2021

@buberova pri tyzdennom meskani MS uz by mal test ukazat, pripadne krv na 100%

kkovacovak
24. jún 2021

@buberova ak si týždeň po ms a máš negativny test ešte stále môžeš byť tehotná. Mala som to tak

buberova
autor
24. jún 2021

@kkovacovak po poslednej MS som mesiac a týždeň...

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
24. jún 2021

@buberova no veď ti mala prísť pred týždňom nie? Mne vyšiel test až na 40. deň cyklu takže dosť neskoro

july0
24. jún 2021

Kúp si test citlivosti od 10 mlU/I nie od 25

domka222
25. jún 2021

Tak niektoré to vedia zistiť už po sexe, hneď majú príznaky😂 myslím si, že test by ti už mohol ukázať. Mne pekne ukázal už 4 dni po vynechaní

any_soj
25. jún 2021

@buberova ak vieš, kedy si mala ovulaciu... Aj keď máš pravidelný cyklus, ak nemáš odsledovanú ovu, v tomto jednom mohla prísť neskôr, kľudne aj len pred pár dňami, alebo ešte aj vôbec, a teda by to nebolo ešte s istotou.