icon

Kedy zistiť tehotenstvo a aký test použiť?

melissa_19
5. jan 2024

Ahojte, viem že to je blbosť a že sa to tu už pýtalo veľa žien ale keď ja sa tak teším... Včera sme sa s partnerom prvý krát pokúsili o dieťa z čoho som neskutočne šťastná.. no moja otázka znie keďže sa nemôžem dočkať.. kedy si môžem spraviť čo najskôr test? A aký odporúčate ktorý je fakt že aspoň 80%tny v takomto skorom čase? Dakujeeem

cookie29
5. jan 2024

No ja rozumiem, ze chces... a najlepsie by bolo aby to vyslo na prvy sup, su aj take pripady. Ale zdravy par otehotnie do 12-18 mesiacov nechraneneho styku.
Ak uz chces silou mocou robit test, tak najlepsie v den ocakavanej menstruacie a 10kovy... ale dobra rada, skus na to nemysliet a nesilit

melissa_19
autor
5. jan 2024

@cookie29 ďakujem ❤️

vanilkovazmrzka
5. jan 2024

Sak test si mozes kludne spravit aj dnes 😁

biglovemom
5. jan 2024

Ak ste sa on pokusili v case ovulacie tak o tych 14 dni mozes skusit test

melissa_19
autor
5. jan 2024

@vanilkovazmrzka no, to viem aj ja..

luciaruz
5. jan 2024

Existujú tehotenské testy typu "ultravčasný". Pogoogli si.

danielinda
5. jan 2024

Ak vies, ze si mala ovulaciu, tak test najskor o 10 dni, idealne o 2 tyzdne 😉

lucia13022023
5. jan 2024

Ahoj, mne ukázal test presne po dvoch týždňoch od pohlavného styku, no dá sa vraj aj skor zistiť 🙂 ale ja by som pockala tie 2 týždne.
A čo sa testov týka, ja sa do toho veľmi nerozumiem, kúpila som si najlacnejší aký mali a aj tak ukázal tehotenstvo🤣

bambulka711
5. jan 2024

Môžem ti povedať, že testovať skôr ako 12-13 dni po ovulácii (nie styku), je strata peňazí. Ideálne až v deň MS, max. deň pred ňou.

melissa_19
autor
5. jan 2024

@lucia13022023 hahaha za tento koment vas milujem 😂❤️

melissa_19
autor
5. jan 2024

@bambulka711 aha, dobre ďakujem

belllinka
5. jan 2024

@melissa_19 to myslis tak, ze vcera ste mali styk a dnes si chces robit test, ci?

sunshine_18
Autor odpoveď zmazal
medda_beda
5. jan 2024

Mám 2 kamarátky ktoré otehotneli hneď na prvýkrát.Ale počkala by som na MS.
Ja už netestujem ani keď mešká.

lucuass
5. jan 2024

@medda_beda a ako dlho sa snažíte ?

stellarstar
5. jan 2024

@melissa_19 keď bude meškať ms 😁

melissa_19
autor
5. jan 2024

@belllinka ja si nechcem robiť test nie som debil😅 a viem že by som mala počkať do meškania ms ale chcela som vedieť či sa dá aj skôr. To je cele

medda_beda
5. jan 2024

@lucuass 2 roky

stellarstar
5. jan 2024

@melissa_19 da sa aj skorej ako funguje oplodnenie a priebeh až ku uhniezdeniu si môžeš naštudovať na nete najskôr ca od 10 - 12 d môžeš testovať ale najistejšie to bude ak keď ti bude meškať aby si sa vyhla sklamaniu že test si mala pozitívny a ms došla ( biochemické tehotenstvo )

lucuass
5. jan 2024

@medda_beda umna to je skoro polrok :( tiež som mala kamošku čo na supu sa im podarilo , tak som s malou dušičkou myslela že sa zadari a zistila som že nieje to také lahke..
Mala si aj nejaké vyšetrenia ?

medda_beda
5. jan 2024

@lucuass Nám už chýba len imunológia.
Spermiogram má zlú morfológiu, za chvíľu sa dozviem podrobnejšie výsledky a ešte čakám na výsledky z krvi z endokrinológie.
Nenašlo sa zatiaľ nič čo by znemožňovalo otehotnenie.
Pri zlej morfológií to môže ajtak výjsť.

lucuass
5. jan 2024

@medda_beda tak ti teda držím palce 🫶 vieš možno platí pravidlo ako každé píšu že keď prestaneme nato myslieť tak vtedy sa zadari .. ale to ťažko keď máš tesne pred kramamy a vždy zatúžis aby neprišli keď sa už tak snažíme dlhšie 🙂 tak veľa šťastia ❤️

medda_beda
6. jan 2024

@lucuass Tak ja som mala veľa období keď som na to nemala čas myslieť a nič :D proste nie je vhodný čas ešte.
Ja to celé 2 roky beriem trochu inak a nechávali sme tomu v podstate voľný proebeh.
Ďakujem aj tebe 😊

melissa_19
autor
6. jan 2024

Ďakujem za rady, pre upresnenie pozerala som net no niekedy tam píšu celkom veľké bludy tak som sa chcela poradiť s niekým kto už má skúsenosti 🫶 takže ďakujem za každú radu budem na ňu myslieť 🫶