icon

KET - test negatív, krv pozitív

pinaofina
17. nov 2021

Ahojte,
v piatok som 13dpt a idem na krv. Testy zatial negativne vsetky (testovala som 7,8,9,10,11dpt, niektore dni aj rano aj vecer 😂). Je niekto, kto to mal takto a vysla im az krv?
Uz som vyrevana a pripravena ist dalej, ale stale vo mne tkvie taka mini iskricka nadeje.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
rachel36a
17. nov 2021

@pinaofina zial nie. Nemôžeš byt tehu ked ti tolko testov jasne ukazalo ze nie si, aj ked si testovala zbytocne skoro. Zbytočne si robis stres skorým testovanim. Nic na vysledku nezmenis

pinaofina
autor
17. nov 2021

@bambulienka25 Sestra v centre mi povedala 10dpt moze ukazat, tu som citala, ze vela ludom ukazalo od 7dpt. Takze ano, som nedockava a tesila som sa. Nevidim na tom nic zle. Do 10dpt som nervy nemala, odvcera som zacala byt na velkych pochybach.

pinaofina
autor
17. nov 2021

@rachel36a nemyslim si, ze som sa vystresovala, jedine vcera mi z toho doslo smutno a dala som to von. Citala som rozne skusenosti, preto som chcela vediet, ci sa to niekomu nestalo. Bolo to moje prve KET po takmer 3 rokoch snazenia, takze som sa testovala, lebo som bola natesena.

rachel36a
17. nov 2021

@pinaofina ja ti verim, my sme skusali 6 rokov nez sa nam narodil drobec...prave preto pisem, aby si netestovala skor ako 12 den...

pinaofina
autor
17. nov 2021

@rachel36a no, tak uvidime na krvi. 12 je zajtra, ale na to uz nemam naladu asi 😁

anavianavi
17. nov 2021

ja ti rozumiem preco testujes aj uplne skoro, aj 5 testov denne. Testy su spolahlive a od 10dpo u vacsiny ukazu spravny vysledok.

magka
17. nov 2021

@pinaofina Ahoj ja mám za sebou pár neúspešných KET a nikdy som si nerobila test doma, vždy som počkala na odber krvi. Nehovorím,že som mala nutkanie,ale nechcela som skôr zazit sklamanie. Držím palce,aby to vyšlo,nestracaj nádej 😊nám to vyšlo až na 5 KET

pinaofina
autor
17. nov 2021

@magka dakujem ❤️ Ja sa skor potrebujem mentalne pripravit aj na zlyhanie, kebyze som plna nadeje a potom mi zavolaju, ze nic, tak ma to viac zdrvi. Kedze to asi nevyslo, tak v dalsom jz asi budem aj trosku psychicky odolnejsia☺️

magka
17. nov 2021

@pinaofina hlavne to nevzdávaj,aj keď to nevyjde skúšajte ďalej. Ja som už zažila toľko sklamani,že som nemala chuť ísť znova na KET. Len kvôli manželovi som išla na vklad, vôbec som nečakala že to vyjde a stal sa zázrak,jedno z dvoch sa ujalo a momentálne som v 19tyzdni🥰

pinaofina
autor
17. nov 2021

@magka gratulujem a drzim place ❤️ Nastastie mame este 5 embryi, celu stimulaciu by som asi nedala od zaciatku. Ideme dalej a mozno bude este vianocny darcek ☺️

magka
17. nov 2021

@pinaofina držím palce ✊ skúste vložiť 2 embryjka, je tam väčšia šanca, že to silnejšie sa ujme,ale je to na vašom rozhodnutí

pinaofina
autor
17. nov 2021

@magka u nas v CAR praveze vkladaju len po jednom, aj som sa pytala a doktor povedal, ze vyssia sanca je viac individualnych transferov ako viac embryi v jednom

elinosar
18. nov 2021

@pinaofina suhlasim s doktorom. Nedavala by som viac nez jedno 🙂 aj ja budem po jednom davat vkladat