icon

Kočky s tehotenskými testami

3. jan 2023

Prosim, preco? Ved jasne vidiet v pribalovom letaku, kedy je test pozitivny, kedy je negativny. Tak preco davat neustale dookola testy.

My sme sa tiez snazili 3 roky, no nikdy ma nenapadlo dat negativny test na MK. Aj ked som po pozitivnom tuzila najviac na svete. Ved vy vidite najlepsie pod svetlom, ci tam je alebo nie je druha ciarka. My na mobile vidime zle kvoli zlej kvalite fotky.

Takto si iba vybudujete idiopaticku neplodnost, ked sa neustale stresujete, testujete dopredu a dobre, ze nie hned po styku. 🙄

ZENY, STACI ZDRAVY ZIVOTNY STYL, IDEALNU HMOTNOST, BUDTE STASTNE, MAJTE PRAVIDELNY POHLAVNY STYK S RADOSTOU.

Tehotenstvo nie je problem, je to prirodzena sucast zivota. Nesledujte sa takto chorobne, prosim. 🙏🏼

Mamina 1 synceka, ktora sa neustale sledovala, stresovala, a vybudovala si krasne taku neplodnost, kde z chronickeho stresu mi imunita zabijala spermie a embryjka, tak ma chranila. Presla to do takeho stadia, ze sme museli absolvovat umele oplodnenie s kvantum liekmi a injekciami.

Nerobte to... Milujte sa s radostou a urobte si test, ked Vam tyzden/dva meska...

Kočky s tehotenskými testami
bilberryday
Autor odpoveď zmazal
anjelicek26
3. jan 2023

Takze ste sa snazili tri roky, potrebovali umele oplodnenie a ides inym zenam radit, ze si to sposobuju same... presne moj humor... hlavne tie, ktore maju zalepene vajecniky, neovuluju, maju zrasty, endometriozu, pcos, rozhodene hormony, protilatky proti spermiam, vsetko si to sposobili same, jasna vec...

autor
3. jan 2023

@anjelicek26 Nepisem nikde o ZDRAVOTNYCH PROBLEMOCH. Neviem, kde si to citala. To je ina tema. Pisem o tom, ako si zo stresovania a neustaleho sledovania, vytvaraju psychogennu/idiopaticku neplodnost.

Ano, bohuzial som si privodila aj ja sama. Pritom som zdrava ako buk. Manzel s ukazkovym spermiogramom.

Takze ano, neodporucam vobec sa takto sialene testovat sa.

veronika_sk000
3. jan 2023

mna by ani tak netankovali zeny, co sa testuju pred menzesom a testy su negativne, ja skor nechapem fotky testu s dvoma ciarkami a otazkou, ci je pozitivny 😂 a vseobecne vlastne nechapem fotky testov..ked tam su dve, otestujem potom znova a volam na gyndu, ak tam je stale jedna a menzes dlho nechodi, volam na gyndu 🤷 ci?

anjelicek26
3. jan 2023

Proste ste na to, co to skutocne bolo - jednoducho neprisli... nic viac a nic menej... bud rada, ze mas zdrave dietatko doma a nespekuluj nad nesmrtelnostou chrusta ako to robia ine zeny...lebo taketo skvele "tipy" ako nestresuj a cakaj rok-dva-tri a ono to prijde a pritom treba vrtat hlbsie a riesit zdravotne problemy a vajicka starnu a starnu a starnu... su fakt uplne odveci...

jj298
Odpoveď bola odstránená
diamondsspaces
4. jan 2023

Aj na rolu rodiča by mali byť psychotesty a o peniazoch ani nehovorim

zuzi0911
4. jan 2023

Úprimne ta psychika robí veľa....takmer rok to trvalo kým som.si povedala dost a kaslali na ovu ,meranie a iné veci a čuduj sa svete hneď sa zadarilo a este som aj chora bola ...čiže áno, veľa párov proste je zdravých,ale hlava nepusti žiaľ a všetko blokuje...

Na druhej strane patrila som medzi snazilky a tiež som dávala testy ,s nádejou, že nevidím to sama,že určite je to tam atď...čiže toto ja nesudím,kebo viem aké to je ,,keď čakáš a nič...najhorsie keď prídeš o dieťatko a mesiac čo mesiac nevidíš žiadnu zmenu ...sú to proste zúfalé činy,zufalych žien...

lalala94
4. jan 2023

Ja tiež nechápem tie témy s tehotenskými testami, hlavne ak tie testy rozoberajú alebo v mobile cez filter menia svetlo, aby silou-mocou videli druhú čiarku. Pri všetkej úcte, ale je to smiešne. 😀 Klamú samé seba a dávajú si zbytočné nádeje.

bilberryday
Autor odpoveď zmazal
lalala94
4. jan 2023

@bilberryday však ok, keď ich baví riešiť biele testy, rozoberať ich, prípadne meniť filtre a niekto im na to odpovedá. To nič nemení na tom, že to ad1) nemá žiadny zmysel, ad2) nespraví to z nich tehotné aj keď veľmi chcú. 😀 A áno, je to nezmyselné spamovanie priestoru, lebo ak by neboli úplne tupé, prečítali by si návod na použitie, a to najhlavnejšie - testovali by sa vtedy, keď sa má, t.j. pri meškajúcej menštruácii. Potom by možno nemuseli úpenlivo očakávať nejaké pozitívne chlácholenie od cudzích žien, lebo test by im dal jasnú odpoveď. ;)

bilberryday
Autor odpoveď zmazal