icon

Koniec mrchy a tabletka po

brunetka77
18. jan 2014

Ahojte dámy dnes sme mali nechránený sex s partnerom viem, že je to nezodpovedné, ale bolo to tak trochu neplánované 😵 Nanešťastie, sa spravil do mňa ☹ a ja teraz neviem či sa mám báť, alebo nie je dôvod.. 16.1 mi mala skončiť ,,mrcha", ale ešte dnes som mala také zanedbateľné špinenie.. myslíte si, že by som mohla otehotnieť? Zvažovala som, že by som si kúpila tabletku PO, ale nemám s ňou skúsenosti..nerozhádže to nejako cyklus alebo čo to so mnou urobí? Ďakujem za odpovede 🙂

asimama
18. jan 2014

na tvojom mieste keby som bola s dotycnym a nechcela by som otehotniet..urcite by som si kupila tabletku po.ci vies presne kedy mas ovulku?istota je gulomet 😝 😀 a nie..mne ta tabletka nerozhadzala cykly 😉 ms prisla vtedy kedy mala 😉

katren
18. jan 2014

@brunetka77 otehotniet mozes aj pocas menzesu! tabletka PO je dost hnusna, samy hormón a moze spravit riadnu sarapatu

brunetka77
autor
18. jan 2014

@asimama ďakujem pekne! 🙂 čítala som, že po jej užití príde po pár dňoch krvácanie a potom normálne menštruácia ako má tak preto som sa pýtala.. 🙂

brunetka77
autor
18. jan 2014

@katren ale iné riešenie už nemám ☹

asimama
18. jan 2014

@brunetka77 podla vlastnej skusenosti som nic take nemala..uzila som ju len raz v zivote,takze neviem posudit..mozno to tak je..ale tak,ked tehotna nechces byt..tak pre istotu.. 😉

janinah
19. jan 2014

tbl PO je chemická bomba,mala by si už poznať svoje telo a vedieť ako to máš s ovuláciou a plodnými dňami,ak je však tehotenstvo 100%ne nežiadúce,tak ju zober....ale ako vravela moja babka-každé dieťa vie ,kedy má prísť na svet ,aj komu,aj prečo 😉

brunetka77
autor
19. jan 2014

@janinah ešte mám neplodné dni to viem isto ale stať sa môže čokoľvek 😒 a myslím, že teraz je to jediná možnosť ako si byť na 100% istá že nebudem (zatiaľ) mamina ...to je podarená myšlienka 🙂

janinah
19. jan 2014

@brunetka77 ak si o tbl PO viac prečítaš,tak zistíš,že ani ona 100%ne nezaručí netehotenstvo 😉

brunetka77
autor
19. jan 2014

@janinah no to áno ale tak inú možnosť na výber už nemám 😨

eliska31
19. jan 2014

Ked nechces byt tehotna tak pocuvaj na svoj zdravy rozum a zober tu tabletku...este existuje aj druha varinata ked "prepasnes" ten casovy limit ale to uz lekar predpisuje tam je 120 hodin...ale to by som uz ja osobne neriskovala...ja osobne som ju raz zobrala. Tiez to prislo tak s partnerom spontanne a este som nechela byt tehotna. Ano je to hormonalna bomba na organizmus a kazdy organizmus reaguje inak. Mne to akurat spravilo to, ze sa mi cyklus posunul z 24 dni na 27 dni a uz to tak mam 1 rok...presne ako hodinky 27 dni a sup je to tu...ale to najlepsie TY budes vediet lebo je to TVOJE telo. Takze opakujem pocuvaj svoju hlavu, svedomie a vedomie!

brunetka77
autor
19. jan 2014

@eliska31 Dnes ju pôjdem kúpiť a dám si ju..nejako to už zvládnem, to čo sa bude diať, a do budúcna si dám isto väčší pozor..Ďakujem 🙂

nika83k
25. mar 2014

@brunetka77 Ahoj studujem cosi o tabletke PO ,kedze sa nam s mm stala nehoda ,tak som ho vyslala kupit tabletu,kedze dalsie dieta neplanujeme.Mozem sa ta opytat ako ti to zaucinkovalo? lebo nam sa to stalo 2 dni po normalnom menzese,dala som si tabletku a na 6 den som zacala spinit ,a teraz uz 3 den krvacam,ako pri menzese-Tak teraz neviem ci to mam brat ako menzes ,alebo ako....Dakujem

marcelalia
25. mar 2014

Nechapem nac
o to jebe..e ked potom tu mate stresy rieste si to doma preboha a nie tu

brunetka77
autor
13. apr 2014

@nika83k Ahoj v návode bolo písané že do niekoľkých dní po tabletke PO ti príde menzes a potom by ti mal prísť aj normálny zhruba v tom čase ako chodieva ale môže aj o čosi neskôr alebo skôr lebo tá tabletka rozhádže cyklus 🙂

brunetka77
autor
13. apr 2014

@marcelalia Pokiaľ viem, tak diskusné fóra sú na to, aby som mohla s niekým prediskutovať môj problém prípadne sa dozvedieť nejaké informácie, ktoré potrebujem.. a je moja vec, či to budem riešiť tu alebo doma nie som prvá ani posledná 🙂 pekný deň

pypa123
28. jún 2014

Zdravim zienky, man 20rokov a tiez sme s priatelom Mali nechraneny styk. Hned na druhy den som uzila escapelle als menstruaciu som dostala az o 2tyzdne na to pretrvavala normalen dokonca aj lepsie ako inokedy. Trvanie asi 5dni. Potom som mala pauzu asi 4dni a zacala som zase krvacat. Chodievam behat a vzdy Po Case dostanem Strassneee krce Do podbruska a zacnem krvacat als nie velmi. Toto trva uuz asi ttyzden. Vobec nechapem Co Sa deje... momentane som v zahranici a kam blby pocit z toho celeho lebo asi Bude,, potrebne vysetrenie. Mate niekto podobnu skusenost?

zuzana256
6. júl 2014

ahojte ako presne sa ma brat liek duphaston mne to predpisal gynekolog a napisal mi tam 1 den menzes a 13 dni tabletka to ked dostanem ms tak od prveho dna ako ju dostanem si mam ratat 13 dni a dat si tabletku a ked si ju dam potom na dalsi mesiac zas si mam tak isto uzit tabletko ci ako piradte mi kto to uzival tuto tabletku duphaston dakujem.

zuzana256
6. júl 2014

ja mavam nepravidelnu ms