Krátka menštruácia a možné tehotenstvo

lucka906
15. júl 2021

Ahojte, chcela by som vediet co si o tom myslite. Menzes som dostala z 10.7 na 11.7 a prve dva dni boli extremne silne. Krvacala som s velkymi bolestami az som musela vzat ibalgin, ale trvali len 3 dni a 3ti den boli poslabsie. V druhy den mi dokonca vysla s krvou aj zrazenina. Normalne mavam menzes 5-6 dni s tym ze prve 2-3 dni su silne ako som mala teraz a potom len jemne krvacam, no teraz to preslo velmi rychlo. Myslite, ze mozem byt tehotna? S partnerom mame len chraneny sex, no clovek nikdy nie je 100%-tny. Okrem toho som bola tento mesiac prechladena a brala som antibiotika plus cestovala som do prace do zahranicia, ale stres som velmi nemala. Za odpovede dakujem.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucka906
autor
15. júl 2021

Teraz to zial nie je mozne.

sense
15. júl 2021

Šanca ze si tehotná je takmer nulová, chránený sex plus ms kt bola silná aj keď kratšia...

petamich
15. júl 2021

tiez si myslim, ze nie si tehotna, v tvojej situacii by mi inak ani nenapadlo, ze vobec mozem byt tehotna 🤷‍♀️

deti95060810
15. júl 2021

nie...

lucka906
autor
15. júl 2021

@petamich Tak raz uz sme jednu nehodu mali ked sa nam roztrhol kondom. Odvtedy si davame velky pozor, ale tak nikdy nevies.. niekedy ideme aj 2 kola a pri tom druhom moze nieco ostat na penise a dostat sa to na povrch kondomu a podobne.. citala som mnoho takychto moznosti, ale proste som bojko a z toho mam neskutocny stres

riderka1
15. júl 2021

@lucka906 nechápem, ako sa v druhom kole môže niečo dostať na povrch kondómu.. 🤷🏼‍♀️ asi som blbá, pouč ma...

lucka906
autor
15. júl 2021

@riderka1 Jednoducho.. pri nasadzovani sa moze chlap dotknut spermii alebo predejakulacnej tekutiny, ktore po prvom kole ostali na povrchu penisu a zaviest ich s prstami (rukou) na vonkajsiu stranu kondomu.

riderka1
15. júl 2021

@lucka906 neuraz sa prosím, ale potom sa chránite zbytočne 😁 keďže to nerobíte správne...

ab727
15. júl 2021

@lucka906 jedinú odpoveď ak sa ti niečo na MS nepozdávalo ti dá test...a ak sa tak veľmi bojíš otehotnenia a nestačí ti ochrana kondómom tak si to ešte nejak poisti je xy možností...trocha ma zarážajú tvoje odpovede akoby si silou mocou tú nejakú šancu na otehotnenie hľadala🤦‍♀️ inak super,že sa takto stresuješ každý cyklus,alebo po každom sexe?!

sense
15. júl 2021

@lucka906 spermie nie sú na vzduchu dlho životaschopné takže na prezervatíve ďalšom určite nič, neostane.... Pretože pochybujem ze ešte len skončí a už je rovno opäť v pozore...

lucka906
autor
15. júl 2021

Nie po sexe nestresujem vobec, skor ked nieco nie je v norme ako teraz. Jasne, ze nie je vpozore hned 🙂, ale predejakulat sa vylucuje pri vzruseni takze kludne z neho vyjst mohol aj ked sa mu prave postavil a podla toho co som na svojom frajerovi spozorovala toho predejakulatu ma az az.

zazrak1991
29. júl 2021

Ahojte ,ja mám teraz presne to isté. Od minulého pondelka som mala všetky príznaky ako pri prvom tehotenstve- bolo mi zle od žalúdka ,sem tam ma bolelo podbrusko, boleli ma prsia,bola som extrémne precitlivena,mala som kyselinu....vo štvrtok som mala dostať krámy ale neprišli aj keď bolesť podbruška už bola dosť silná. V sobotu som si spravila test a bol negatívny, v nedeľu v noci som dostala krámy. V pondelok úplne silné -ale žiadna zrazenina, v utorok už len intimka , vcera už nič 🤷 zvyčajne ich mávam 5 dní , prvé 3 sú silné ,ďalšie 2 slabé. Je vôbec možné že by som bola tehotná ? Napriek tomu silnému krvácaniu v pondelok ? Prsia ma stále bolia aj sa cítim ako po opici...jasné viem že treba test ale bojím sa , v januári som mala pozitívny test strašné sme sa potešili a za 2 dní som potratila 😪

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre