icon

Krátky menzes a možné tehotenstvo

vanesapeskova
17. nov 2021

Dostala som menzes 15.11.16.11.bolo druhý deň na mňa normálne -v Tom 16.11 .som mala včera večer sex ),a dnes 17.11.neide zomňa už vôbec nič som čistá z menzesu myslím ... Môžem byť tehotná alebo ani nie ..? -totiž snažíme sa o bábätko ale si vravíme z mužom že kedy príde tak to bude 🙂sme zo všetkým vyrovnaný...".

Strana
z2
mariska1989
20. nov 2021

@vanesapeskova asi toľko že sa konkrétne ja počas tých dní necítim komfortné a čisto a ďalšia z veci je sa vyhnúť infekciám ale to ako či niekto má sex počas ms mi je úplne šuma fuk

vanesapeskova
autor
20. nov 2021

@mariska1989 to nevjem prečo sa necítiš čisto,tomu nechápem 🙄🙃, keď sa budes pravidelne a aj keď sa kupes pravidelne tak musíš byť čistá 🙂 ,ale keď problém nerobí mať na ms sex nie sú žiadne infekcie a atď podobne prečo ho nemať 🙃🌝, to je normálne bežna vec 🙂 ,ale ty si ty ,😉ty máš iný názor ,rozumiem😊, máš deti ?ak smiem vedieť ?

mariska1989
20. nov 2021

@vanesapeskova no každý podľa seba . A infekcia sa ti dostane keďže máš ms a máš to tam otvorené dole . A samozrejme aj keď sa osprchujem že aj keď som umyta ale raz mám ms tak asi zo mňa niečo ide a človek sa vtedy cíti ako sa cíti každý inak . A samozrejme že mám deti

vanesapeskova
autor
22. nov 2021

@mariska1989 každý si vie to svoje 😊, aha tak fajn ....

Strana
z2