icon

Krivá čiarka - krivé dieťa

16. júl 2021

Som so spravila test, pozerala som cez sklicko nieco divne, tak mi to nedalo a musela som rozobrat ze co to tam je za čudo. Je to pokazeny test vsak? nemam brat do uvahy?odkaz pre moralistky - nadpis je vtip.

Krivá čiarka - krivé dieťa
Strana
z2
bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
kkovacovak
16. júl 2021

@bambulienka25 neviem ale doteraz sa na tom bavíme. Ešte mi "vyveštila" že budem mať chlapca takže uvidíme či to aj takto bude fungovať lebo pohlavie ešte neviem 😄

elenita
16. júl 2021

@bambulienka25
@kkovacovak no baby, ja tiez neviem, co budeme mat 😊 ale dozviem sa uz onedlho 😁😇

ruzasipova
16. júl 2021

Hmmm, lebo ty robis vsetko na jednicku. Kazdopadne to nic nemeni na tom, ze ten titul na rozdiel od teba mam. Nepovysujem sa, len aby sme si boli na cistom.

autor
16. júl 2021

@ruzasipova 🤫🤫🤫mam tiez titul. dame suboj titulov?

annie2205
16. júl 2021

Prisaham, že chodím po večeroch čítať diskusie len kvôli tomu, že sa vždy pobavím 🤣 Niektoré ženy si tu asi chodia zvyšovať sebavedomie tym, že nasilu zhadzujú druhé ženy a robia z nich debila len zato, že rozoberu test alebo si dovolia sa niečo opýtať 😁 Akože čo vás na tom tak rozčuľuje ja to neviem pochopiť 😁

alaguema
16. júl 2021

zo začiatku vtipné, ale potom: mozno vam sa zadarilo v podnapitom stave na dedinskej diskoteke....To vážne??? Hmm. Zdá sa, že aj ty potrebuješ hľadať svoj vnútorny kľud.

andreatytler
17. júl 2021

Ja by som sa bala takto zartovat o svojom potencialnom dietati... ale zas mozno niekto povie ze som prilis poverciva...

tramtada31
17. júl 2021

@alaguema mne sa zdá, že aj viem podľa tohto špecifického štýlu písania, o ktorú zienku sa jedna(pomaha v jednej skupine) a je to jej štýl humoru. Ako som už písala, mna pobavila a prajem jej zo srdca, aby sa jej splnilo to, po čom tuzi ❤️😊 z môjho okolia vidim, že to dieťa niekedy prichádza neskôr, akoby tá žena si mala ešte predtým splniť nejaké poslanie. Mala to takto aj spoluziacka, ktorá bola doktorkou.

lesana25
17. júl 2021

A tá krivá čiarka ma byt kde? 🧐

denda007
17. júl 2021

Aj moja mama mala asi krivú čiarku na teste, lebo ja mám riadny hrb. 😀🤔🥴Teraz už viem kde je pes zakopaný. Do riti aj s testami

raja95
Odpoveď bola odstránená
nevenka
27. júl 2021

Autorka, v pohode, ja som tiez rozoberala take testy so sklickami, boli poskriabane, odrazalo sa mi svetlo, sprosto sa na to pozeralo. A proste, daco sa mi tam marilo a beriem lieky, pri ktorych nie je ziaduce otehotniet a ked sa clovek aj chrani, tak si chce byt isty, ci dobre vidi. Lebo stat sa moze...Vacsinou vtedy, ked to najmenej clovek caka. Takze ja Ta chapem. Chcela si lepsie na to vidiet, normalka 😊

Strana
z2