Krvácanie počas tehotenstva: Kedy je čas na test?
Ženy, ktoré z vás ste mali niečo ako ms počas tehu? Nedávno som počúvala jednu lekárku čo tvrdila že to nie je až také výnimočné, že veľa žien prvé 3 mesiace ani netuší že sú tehu práve preto že pravidelne krvácajú. Že síce menej a že tá krv by mala byť čistá a že trvá tak 2-3 dni.
Dôvod mojej otázky je, že ja sama som tento mesiac bola presvedčená že je to tam, stavy ako nikdy predtým, no ms prišla 25. deň. Dnes 27. deň a už končí, je síce výrazne slabšia, ale zas mi to príde dosť silné na to aby to bola implantácia. Tak že či máte niektorá skúsenosť s krvácaním počas tehu, aké to bolo, a či má význam bežať do lekárne kúpiť test alebo ani nie.
Určite choď kúpiť test 🙂 u mňa to tak bolo
@anonym_autor raz som mala divnú ms, krátku ledva tri dni ( bežne mávam 4-5) a slabú, doma som mala test, spravila a negatívny. Neskôr som otehotnela - implantačné krvácanie sa u mňa prejavilo ako jednorazové, dva dni pred termínom MS ( ešte som myslela, že prišla skôr). Urob si test, nech vieš na čom si.
@anonym_autor no prvu ms som mala uplne beznu, az v siestom tyzdni mi zacalo byt zle a keby mi nebolo zle, tak ani nezistim, ze som tehu, az kym by mi potom nevynechala ms.
@anonym_autor
3x som bola tehotná a 3x som na začiatku krvácala. Z toho 2x som si nevšimla rozdiel od bežnej ms. Že som tehotná som zistila až tak v 7tt, keď mi začalo bývať zle.
@anonym_autor moja kamoska do 15 tt netusila ze je tehu.... ziadne priznaky, MS bola slabsia, ale nicomu to nepripisovala, myslela dokonca , ze ma nejaky zapal... mozne je vsetko

Chod kupit test a uvidis, kazda zena to bude mat inak. Ja sice osobnu skusenost nemam ale kamoska sa tak dozvedela az v 11tt na preventivke u gynekologa zevraj krvacanie bolo ako MS rozdiel si nevsimla. Potom ten 3.mesiac uz nedostala vobec.