Ktorému ovulačnému testu veriť? Skúsenosti a odporúčania
Vkladam fotky testov clear blue ovulacny a ovulacny Plus lekaren, mam nepravidelny cyklus, neviem ktoremu verit..ake su Vase skusenosti?
Hop na chlapa
Majú rovnakú citlivosť? Robila si ich z rovnakého moču?
@ninka99865 rovnaky moc
Tak ten pruzkovy je uplne negativny este a tym pruzkovym teda verim viac..
@anjelicek26 neviem min mesiac som mala woman secret tentokrst aom skusala teito
Veľmi držím palce, aby vám to vyšlo, ale ak by si aj v ďalšom mesiaci potrebovala ovulačné testy, odporúčam Livsane ovulačné testy – objednala som ich online z lekárne BENU. Veľa ľudí si ich chváli a aj mne pekne ukazovali.
Na druhej fotke je to určite negatívne. Druhá čiarka by mala byť aspoň rovnako silná, ideálne ešte silnejšia ako kontrolná. Takže testuj ďalej a sleduj, či bude zosilňovať. Keď si pozrieš príspevky tu na stránke, veľa žien pridalo pozitívne ovulačné testy, takže uvidíš, aký výsledok máš očakávať.
Veľmi držím palce, aby vám to vyšlo, ale ak by si aj v ďalšom mesiaci potrebovala ovulačné testy, odporúčam Livsane ovulačné testy – objednala som ich online z lekárne BENU. Veľa ľudí si ich chváli a aj mne pekne ukazovali.
Na druhej fotke je to určite negatívne. Druhá čiarka by mala byť aspoň rovnako silná, ideálne ešte silnejšia ako kontrolná. Takže testuj ďalej a sleduj, či bude zosilňovať. Keď si pozrieš príspevky tu na stránke, veľa žien pridalo pozitívne ovulačné testy, takže uvidíš, aký výsledok máš očakávať.
@dianka19951995 nemam palickove qle clear blue zas smajlik
@dianka19951995 nemam palickove qle clear blue zas smajlik
@anonym_autor ja nedám dopustiť na Livsane mávajú v není množstevne zľavy, stále mi ukázalo jasné a zreteľne či je alebo nieje pozitívny. Za mna tento a dva krát do dňa, nestalo sa aby som ovu. nevystihla ale ja mám pravidelne cykly.

Majú rovnakú citlivosť? Robila si ich z rovnakého moču?