icon

Kvapôčky lásky a možné tehotenstvo

jjaannkkaajanka
13. dec 2012

Je mozne otehotniet z kvapociek lasky ? ... Mala som sex s priatelom a robili sme to bez ochrany ale na 100% sa nespravil do mna ... Ja len ze boli ma podbrusko a podrastli mi prsia a chodim casto na wc na malu ... Bojim sa toho ze som tehitna .... Menstruaciu som mala 1,12 a teraz musim cakat kym zas pride ... Prosim vas poradte mi :( moj chalan teraz tiez nevie co robit ... Nespravil sa do mna ale tie kvapocky ani nevedl o nich. ...

Strana
z2
xttam
2. sep 2016

Baby, dá sa tã kvapôčka lásky uvolniť aj pri jednom zásune? Stala sa nám taka vec, pri predohre priateľ do mňa vnikol a hneď ako sme si to uvedomili ho zo mna vybral. Dieťatko si dovoliť nemôžeme keďže ešte študujeme na VŠ.

anickakacaniova
31. jan 2017

Dobry vecer prosim poradte mi co mam robit dnes som mala sex s priatelom a on sa akoze mal urobit vytiahol ho zomna ale zevraj mu trosku uslo ale ja som nic necitila ani ked som sa utierala tak zomna nic nevitekalo tak neviem bojim aby som nebola tehotna mam 1rocneho syna a neviem ako to budem zvlafat keby ano poradte mi existuje niejaka tabletka alebo co kde sa da zohnat dakujem

blahowoman
31. jan 2017

@jjaannkkaajanka ano je mozne. Mam syna,z kvapocok lasky ktory teraz 21.2 oslavi svoje 5 narodeniny.

evkasto
31. jan 2017

@anickakacaniova ahoj existuje tabletka "po" ale treba ju uzit do 72 hodin po styku pricom plati cimnskor tym ucinnejsia. Kupis ju v kazdej lekarni.

anickakacaniova
1. feb 2017

evkasto prosim vas a kolko asi stoji a to si mam normalne vypitat alebo je na recept

anickakacaniova
1. feb 2017

A este sa chcem ooitat ked dostanem menzes a tu tabletku zjem o dva tyzdne zaberie to ako je to hriech pre mna velky ale ja si teraz nemozem dovolit druhe babo ja mam 22rokov a teraz mam problemy s malim a nie este druhe prosim pommozte mi :(

lucka8787
1. feb 2017

@xttam podľa mňa sa nemusíš obávať, pokiaľ ide o jeden "zasun" v kvapôčke lásky sa spermie nachádzajú iba vtedy ak mal partner predtým uz orgazmus a nevymocil sa napr. Bála by som sa jedine ak by mu "ušlo". My sme s partnerom fungovali na prerusovanej 3 roky a keď sme sa rozhodli ísť na plno tak hneď bum, prešiel mesiac a bola som tehotná.

sardinka336
1. feb 2017

@anickakacaniova tu tabletku dostaneš kupit v lekarni a uži ju hned...čo chceš čakat o dva tyzdne? Tbletka sa volá Escpelle a stoji cca 20 eur....Máš 22 rokov, jedno dieta a rozum nikde...sorry...nestači vediet nohy roztiahnut, ale aj premyšlat. Ak mu ,,ušlo,, tak mozeš realne otehotniet.

lucka8787
1. feb 2017

@anickakacaniova a ak nechceš zatiaľ dieťa tak pouvazujte nad antikoncepciou.takto to budes riešiť každý mesiac alebo ako?

anickakacaniova
1. feb 2017

Ved hej mate vsetky pravdu :(

marfikchov
1. feb 2017

@anickakacaniova tabletka hodne nabúra organizmus, môže zahaprovať cyklus... preto by mala byť fakt krajným riešením a isto nie každý mesiac, ked sa vám pošťastí... a užiť ju o 2 týždne ti už bude na dve veci, vyššie ti písali, že sa musí užiť do 72 hodín od styku (pohlavného samozrejme).

anickakacaniova
1. feb 2017

Pani marfikchov ja viem ale ked som mala vcera styk tak som necitila zeby domna nieco slo ale priatel mi povedal ze mu trosku uslo a dneska mam take mierne bolesti ako keby som mala dostat menzes ja len dufam ze nebudem tehu a skusim si urobit test

marfikchov
1. feb 2017

@anickakacaniova ak ste mali včera styk, nič nenatestuješ! ani len príznaky tehu.... proces oplodnenia tiež nejakú dobu trvá!!! tak ale, rady tu padli, treba si ich zobrať a poučiť sa do budúcna

jessica315
16. sep 2017

Môžem oťehotnieť keď sa chalan do mňa nespravil .. Ale hneď do mňa strčil ? Bojím sa toho ..ďakujem za radu

januus
Autor odpoveď zmazal
januus
Autor odpoveď zmazal
laska002
28. feb 2021

Kde sa da taka tabletka zohnat ?

natalinkaaaa
20. mar 2021

počujte najlepšia kamarátka my hovorí všetko a ma 16 myslíte si že keď mali pohlavný styk a on sa urobil na ňu a potom pokračoval môže ostať tehotná ?

tomyhardy
Odpoveď bola odstránená
bublanina1
20. mar 2021

@jjaannkkaajanka áno môžeš byť tehotná

radkagasparova
7. feb 2024

Neviem ci ostala niečo vomne alebo všetko vitieklo von

Strana
z2