icon

Ľudský choriový gonadotropín 100. Som tehotná?

miruuska
12. mar 2013

0:100 hcg niekde som sa dopatrala ze to zodpoveda 2-3tt.poculi ste o tom?

Strana
z2
silvia0201
12. mar 2013

môžeš byť tehu, ale aj nemusíš. čo ja viem, tak doktori uznávajú hodnotu 1000. vtedy si už na 100% tehu 😉

miruuska
autor
12. mar 2013

@silvia0201 no vsetko mam ako tehu.ciarocky mi silnu.bolesti prs caste mocenie.doktor mi povedal ze som tehu uz len podla oci.ale potom ked prisli negat.vysledky tak mu to nesedelo.

silvia0201
12. mar 2013

@miruuska kukla som tehu testy a tie hovoria jasne, že si tehu, ale potom ja neviem prečo ti vyšli negatívne výsledky. na sone si bola??

awalancha3
12. mar 2013

hcg 110 som mala na 14 DPO , resp strnásty den po oplodnení......Negativny vysledok neznamena, ze nie si tehotna, ale len to, ze nedosahujes este limit daneho laboratoria, ktory povazuju preukazatelne za tehotenstvo. Ak si cca 10-12 den po oplodneni, tak tá 100 hcg je ok.... ziadaj opakovat krvny test s tym, aby uviedli presny stav hcg... rob si obden testy....Neviem, ktory den cyklu si, kedy bola ovulacia...

zivika
12. mar 2013

@miruuska vobec sa nestresuj, podla testov tehu si, urobila si si ich tolko, ze to nemoze byt chyba 😉 a ak si v 2-3tt, tak hcg naozaj moze byt tak nizke, ze pre dany labak tehu jednoducho nie si...nikam sa neponahlaj, pockaj kludne aj do 7-8tt a potom uz budete vidiet aj fazulku na sone 😉

miruuska
autor
12. mar 2013

@silvia0201
@awalancha3
@zivika cely vikend som presedela pri pocitaci a studovala.dozvedela som sa len na jednes stranke ze 0:100 zodpoveda 2-3tt a ked mi bral krv mne to vychadzalo ze som bola estelen 8dni tehu.preto aj na teste som mala slabu ciarocku.o 4dni som si robila znovu ciarka silnejsia o 3dni znovun ciarka silnejsia.tak som mu volala ze ciarka silnie tak dnes som bola krv vo stvrtok alebo v piatok budu vysledky.a co som nasla na internete tabulku hcg hodnot vsade uvadzaju hcg hod.az od 3tt.priznaky mam a dokonca ked som si zakazdym magala bradavku vyslo mi take to mazivo mledzivo ci ako to nazvat.chcela som si spravit este aj ten clearblue len u nas v lekarnach ho nikde nemaju.

miruuska
autor
12. mar 2013

@awalancha3 ten pondelok co mi bral krv 4februara mi to vyslo podla vypoctou ze som estelen 8den tehu.mrchu som mala 31januara 11februara som bola na folikulometrii a ovulka nebola.dr mi to vyratal ze by mala byt 17 18feb.kedze som mala posledne mesiace dlhksi cyklus a podla BT mi to vyslo ze 3mesiace po sebe ovulka bola na 17 18den.ak sa nemylim 5az 7dni trva uhniezdenie to mi vychadza cca 23 24 februara a hned na druhy den mi BT stupla a ten podnelok toho 4ho marca vyskocila na 36,9.-ten cca 8den tehu.len takto to musi byt.podla vypoctou inak mi to nesedi

zuzi241
13. mar 2013

@miruuska ja som mala na zaciatku tehu HCG len 95...ale HCG sa vyskytuje len v tehotenstve 🙂

vaapeter66
13. mar 2013

@zuzi241 ked sa HCGvyskytuje len v tehotenstve🙂),preco mne po jednodnovom krvacani vysiel jasne pozitivny test,okamzite po namoceni a ana druhy den bol negat??aj druhy ,aj treti,a ten ,co bol pozit.bol 25mlU a tie neg boli 10mlU....?viete mi pomoct to vysvetlit,ja som uz mimo z toho....uplne.a to som zvracla,je mi zle od zaludka,poznam tieto stavy,mam uz tri deti.....dakujem

nibiru
13. mar 2013

@vaapeter66 +no ja som takto mala pozitivni test a došlo krvacanie o 2 dni ako mala bit mrcha proste sa neuchytilo.pri dcerke som mala asi 10min.krvacanie a o 3dni pozitívny test dcerka ma uz pomali 3r. rok sa snažime o druhe.

awalancha3
13. mar 2013

@vaapeter66 ..biochemicke tehotenstvo

zuzi241
13. mar 2013

@vaapeter66 možno si bola tehotná ,no doslo ku krvácaniu a po krvácaní este bola hladina hcg natoľko vysoká,že ju test zachytil.na dalsi deň vsak už taká vysoká nebola,aby ti vyšiel pozitívny test..

vaapeter66
13. mar 2013

@nibiru ja ale naopak,,,zavadza ma to,ze ten pozit bol 25mlU...a nasledne ani 1OmlU nebol pozit...:(a to slabe krv som mala skoro tyzden pred ocakavanou ms....nie po....

vaapeter66
13. mar 2013

@nibiru zabudla som poznamenat,ze v paitok,kedze som zvracala,robila osm si test,to bolo v den,ked som zacala spinit,a test bol negat,dva dni po spineni bol pozitivny..a na dalsi den negat.chore,vsak??

nibiru
13. mar 2013

@vaapeter66 nie pretože ked sa uhniezduje a narazi na cievku špiniš,krvacaš ako ja ja som mala čistu krv na 24den cyklu,to sa mi mala uhniezdila a narazila na cievku test bol až na 3 den slabulinko pozitívny až na daky 33dc bol jasne pozitívny tak mi to vysvetlila aj moja lekarka to tvoje sa len nemuselo dostatočne dostatocne a tak odumrelo hcg rychlo stupa ale aj klesa.tot sa bežne stava stym že o par dni dojde silnejsia mrcha.alebo si opakuj pre istotu test ono ajk je krvacanie ,špinenie prad dni pred ms može ist o uhniezdenie cca za 3dni je hcg dostatočne vysoke na zachytenie tehotenstva.

vaapeter66
13. mar 2013

@nibiru ja ms nemala,ani mi teraz nedosla,mala vcera.len to krvacanie v sobotu a pozit.v pondelok....v piatok pred krvacanim test negat.....och boze

mambba
13. mar 2013

@miruuska ja som 14 dni po ovulacii mala hcg 160 a tehotna preukazatelne som. o nejakych 6 dni to uz bolo okolo 1400, ked chces mat klud , chod na opakovany test.

miruuska
autor
13. mar 2013

@mambba mne to vychadzalo ze som toho 4ako som bola u dr co mi aj krv bral ies vyslo 14dni po ovulke.bola som vcera na krv po 8dnoch tak cakam na vysledky.ale tehu test silnie

dadulienka
13. mar 2013

@miruuska Ja neviem co myslíš mierkou 0:100, Ja poznám len mierku v mlU/ml. Ja som mala uplneho ,,ducha" na teste ked som mala brať ťažšie antb. tak som si robila test- tak som radšej išla k doktorovi a robili mi z krvi a mala som HCG 11......a hned povedala doktorka že som tehotná, že je to chemická gravidita...lebo je to skoro ( ešte som bola pred menzesom) takže v nejakom 3 tt . ALe že je to jednoznačne tehotnosť, aj ked nebolo nič samozrejme na sone vidno....
Tak 100 by malo byť určite....ale neviem čo je 0:100..či tým myslíš 100mlU/ml alebo?????...Povedali mi že netehotné majú HCG pod 5 mlU/ml....lebo som tomu ani neverila...že už také malé číslo 11mlU/ml berú ako jednoznačne tehotná....kedže stále tehotná som....tak mali pravdu 🙂
Našla som teraz aj k tomu článok....
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
na konci su tie hodnoty....

matuskova003
13. mar 2013

@zuzi241
@vaapeter66 baby vyvediem vas z omylu.. HCG sa nevyskytuje len pri tehotenstve, niekedy sa preukáže pozitivny test aj pri cystách alebo nádoroch .. ale to je samozrejme vynimočné..
preto sa robi aj krvny test, aby sa niečo takéto vylucilo alebo potvrdilo

hexena
13. mar 2013

mala som 700 a nebola som tehotna

zuzi241
14. mar 2013

@matuskova003 ano,ale pri tumore nezvykne byt HCG vysoke.zvycajne to tehu test nezachyti.tak radsej budme tehotne 🙂

miruuska
autor
14. mar 2013

@dadulienka ja ti ani presne neviem povedal len som si spomenula ze toto cislo som si vsimla na tom vysledku.aj mne to podla vsetkeho vyhazda cca 2tt.a ked mi bral krv cca 8dni tehu.

dadulienka
14. mar 2013

@miruuska hm tak ťažko radiť ked vlastne nevieš kolko si mala HCG....a čo si si vlastne všimla...
a píšeš že lekár povedal, že testy sú negatívne...tak sa asi vyjadril k výsledku....či?....veď ked si tomu neporozumela...tak treba sa opýtať v ambulancii, čo ti vlastne vyšlo...a čo to znamená

miruuska
autor
14. mar 2013

@dadulienka no ine cislo na tom papieri nebolo.a podla toto cisla som si to vyhladala na nete a pisu 0-100 ze je hodnota HCG v krvi v 2tt.ako mi povedal ze som neni tehu lebo vysledky su negat.ze mam vysadit utrogestan ze zacnem krvacat som si spravila tehu test a ciarka silnela.vcera bola pekne silna.

miruuska
autor
15. mar 2013

@silvia0201
@awalancha3
@zuzi241
@vaapeter66
@nibiru

@dadulienka tak a konecne som sa dockala.vysledky pozitivne a na sone som videla moju fazuleku.tak po dlhych dnoch v neistote sa mozem tesit.

nibiru
15. mar 2013

@miruuska strašne moooooooc gratulujem:o)

miruuska
autor
15. mar 2013

@nibiru dakujem

rosienka
15. mar 2013

gratulujem, ale nie si nahodou uz viac ako 3tt? ved vtedy sa vajicko len zahniezduje a na sone by nebolo nic vidno, ani hcg by nebolo este 100, urcite si uz 5-6tt

silvia0201
15. mar 2013

@miruuska gratulujem aj ja. tiež si mylsím, že si dlhšie tehu ako 3tt. už keď ti bolo vidieť fazuľku, tak si minimálne 7-8tt. tak ako písala rosienka v 3tt nie je nič vidieť a dokonca ani v 6tt ešte nie je nič vidieť len dutinku bez ničoho.
kedy si mala poslednú mrchu??

Strana
z2