Má prísť menzes, test ukazuje slabú čiarku, je to tehotenstvo?
Ahojte, dnes mi má prísť ms no zatiaľ aj tehu test ukazuje veľmi jemnu slabú čiarku skoro neviditeľnú ..mali ste niektorá, že Vám test až neskôr niečo ukázal ? Som 13dpo
Ďakujem no pevne verím že sa už podarilo..
🍀🍀🍀
Ak si naozaj 13. DPO, tak čiarka už musí byť dobre viditeľná. Ako máš odsledovanú ovuláciu? Potvrdenú čím - testy, BT, sono?
Potvrdená testami
@janica_ ja som mala 10dpo večer viditeľnú slabú čiarku potom som sa testla každé ráno a ráno som už nemala takú viditeľnú ani jeden deň ako v ten večer
Zostava ti uz len to najhorsie a to cakat, pretoze to nevies nijak ovplyvnit. Vacsina zien ma uz v den MS silnejsie ciarky, ale niesme kazda rovnaka. Niekedy som mala tiez az vecer silnejsiu ciarku. Mala som aj slabu ciarku az po vyse tyzdni meskania MS a po troch som dostala zimnicu, silne krce a MS. A o dva mesiace nato som mala tento testik a pokracovanie uz vies 🙂
Drzim palce.
@janica_ no veru ano to čakanie je stresujúce,budem dúfať,že ms už nepríde.Ďakujem a prajem Vám veľa šťastia tiež s bábom🙂

Áno, mali. Ak menzes nepríde, skús zajtra/pozajtra znova test, či čiarka zosilnie. Ak áno, si tehotná.