Má užívanie tabletky po vplyv na sny?
Ahojte,chcela by som sa vam zdoverit alebo sa spytat.Pred dvoma tyzdnami sa stala "nehoda" a hned som si do hodiny dala tabletku po.Odvtedy sa mi kazdy druhy den sniva ze som tehotna alebo ze uz mam babatko.Co si o tom myslite? Mam si spravit test?
Myslím si o Tom to, že na to len veľa myslíš a preto sa ti o Tom aj sníva. To isté sa dialo aj mne, ale trochu opačne, ja som tehotná chcela byť a nebola som. A keď som tehotná zostala, nič sa mi nesnívalo 🤷🏾♀️ Sprav si test ak ti bude meškať menzes, teraz ti nemusí nič vyjsť.
To je len tvoj podvedomí strach. Určite nebudeš tehotná a ani si test nerob. Len rátaj s tým že ti to rozhádže cyklus čiže sa nezľakni keď ti bude meškať MS je to normálne pri tabletke po.Ona príde ale neskôr
Podvedomie
Koľkokrát sa mi už snívalo ze som vyhrala veľa peňazí a nikde nič 🤷♀️
dokial nesnivas o rybickach, netreba prikladat vahu v tehotenstvo 😉
@egonsk to sú len dedinské povery ,koľko krát sa mi snívalo o rybách ci delfínoch a tehotná som nebola, to podvedomie robí svoje a počas spánku sa ti sníva to co ta trápi alebo nad čím rozmýšľaš
Psychika robí svoje 😉

Ahoj, je to len sen, nemusí to znamenať vôbec nič, ale tak test si pre istotu sprav...Mne sa snívalo, že čakám štvrté dieťa, konkrétne, že som každému hovorila, že keď som zvládla 3, zvládnem v pohode aj 4...a o pár dní na to (neplánované) // na teste 😁