Má význam robiť si kontrolný tehotenský test, keď slabo krvácam?
Ahojte, ma vyznam robit si pre upokojenie tehotensky test ked slabo krvacam uz v podstate od zaciatku jak som zistila podla niekolkych testov ze som tehotna? Od doktora tehotenstvo potvrdene nemam kedze som bola u neho v samych zaciatkoch na sone bolo vidiet len vysoku sliznicu, predpisal mi dufaston a kazal mi prist o tyzden na kontrolu, lenze ja som medzi tym zistila ze som covid pozitivna a takze skor ako o dva tyzdne sa k lekarovi nedostanem. A tak som hrozne nervozna,kedze vlastne ani neviem ci je vsetko tak ako ma byt asamozrejme ked krvacam mam velke obavy
@maria898 ja som tiež krvacala asi prvé 4 mesiace... Treba sa aspoň v rámci možností upokojiť a veľa odpočívať
@alzbeta1991 no mne uz sa vcera vecer spustilo asi klasicke menstruacne krvacanie, aj malinke zrazeniny uz krvacam normalne takze asi uz je po vsetkom. Od zaciatku to asi nebolo dobre tak to beriem tak ze radsej teraz ako neskor. 😔
Baby je normalne ze mi byva zle na odpadnutie? Najskor divne bolesti brucha potom vic krvacam a mam pocit ze sa zlozim alebo dovracam... Ako dlho mozu trvat taketo stavy?

@maria898 urcite nie to moze byt hematom. nestresuj hlavne