Prvé tehotenstvo: Čo očakávať a čomu sa vyhnúť?
Ahojte,
Chcela by som sa spytat ako ste to mali vy keď ste ostali tehotné na začiatku tehotenstva, vzhľadom k tomu, že ja som prvýkrát tehotná a teda neviem čo očakávať. Bola som tento tyzden v stredu u lekára na kontrole s tým, že mi povedal, že mám krásnu sliznicu 17mm. A niečo tam aj kúsok videl ale nebol si vôbec istý a preto mi zobral krv a hCG mi vyšlo 45. Bol to len 11DPO a že na začiatku je to fajn hodnota. V štvrtok mi aj krásne slabo pozitívne testy vyšli aj clearblue test ukázal 1-2. A keď som včera večer testovala inú ale značku tak už o dosť silnejšie čiarky som mala. Lenže podľa cyklov by som mala dostať až zajtra ms. Tak sa mierne toho bojím, či je všetko v poriadku a nemusím sa už báť, že by ms mohla prísť… Sem tam cítim iba mierne pichanie ale slabunky kŕč ale nie je to vôbec často alebo silne, neviem či je to tiež v pohode…
Ďakujem za vaše názory
@anonym_autor Pokial neporodis, nic nie je iste. Zbytocne sa budes trapit. Nechaj to tak a tes sa z tehotenstva. Blahozelam 🙂
@beata_k ďakujem
@beata_k ďakujem
@anonym_autor mala som na 10-11 dpo hodnotu 30. Úspešne donosene. Hodnota hcg neznamená aj pôrod. Držím palce
@anonym_autor ja by som menej čítala na internete a už vôbec nie MK
Menej sa sleduj. Bude to tak lepšie. Držím palce
@anonym_autor ja by som menej čítala na internete a už vôbec nie MK
@anonym_92d1ea asi máš pravdu. Lebo kade čo som čítala a teraz som iba zbytocne v strese
To si fakt bola uz na 11DPO u lekara? Ak nemas nejake diagnozy, kvoli ktorym musis brat lieky tak uplne zbytocne.
@anonym_92d1ea asi máš pravdu. Lebo kade čo som čítala a teraz som iba zbytocne v strese
@anonym_autor a to nie v tehotenstve ale aj v materstve, toľko paranoi čo mi to urobilo .... zbytočne

@anonym_autor Pokial neporodis, nic nie je iste. Zbytocne sa budes trapit. Nechaj to tak a tes sa z tehotenstva. Blahozelam 🙂