icon

Mal niekto skúsenosti s duchom na tehotenskom teste?

sandricaaa
17. aug 2024

Baby, vcera vecer som robila z 2 roznych mocov a bol tam duch, dnes rano nic. Testy su pepino, no nie rovnake balenie, skusila som otvorit 3 krabicky, Pepino som si tie robila vzdy uz asi 50x za zivot a nikdy som nemala ducha. (pisem to kvoli clankom s falosnymi duchmi) neviem comu mam verit. Asi to je skoro dnes som 25DC, no ja neviem cakat :D mal niekto rovnaku skusenost? Ak tehu niesom, tak nerozumiem preco som 3-4x mala ducha

Mal niekto skúsenosti s duchom na tehotenskom teste?
sophiiiiia
17. aug 2024

Ja pepino testy takto, 4x takýto duch ale teda riadne viditeľný voľným okom, nakoniec prišla ms ako hodinky, ale iba na 2 dni a divná celá… možno zo stresu? Tiež som verila až som sa zdeptala, tiež sa snažíme máličko 2 mesiace ale každý mesiac po tom silno túžim. Držím palce ❤️

sandricaaa
autor
17. aug 2024

@sophiiiiia a už mas ako dlho po ms, neskúšala si robiť zasa test?

sophiiiiia
17. aug 2024

@sandricaaa 2 deň… cele mám telo divne, príznaky ako šľak som mala cely mesiac, pichanie v ľavom boku prelezala som 4 dni, bradavky taktiež, no proste všetko. Ja si osobne myslím že to bolo biochemické… robila som si počas ms lebo bola slabučká, zdal sa byt negatívny. Ale asi si zakazem testovať😟

sophiiiiia
17. aug 2024

@sandricaaa v akom boku Ježiš🤦🏻‍♀️ v podbrušku tak…

really8
17. aug 2024

@sandricaaa to hned trvalo 7 rokov a vyslo az umele😉

lenockago
17. aug 2024

Mna zacalo pobolievať v podbrusku a mala som trosisisisisislinku hnedý výtok no nechapem ze co to

nela3553
17. aug 2024

@sandricaaa ja som včera robila mamatest a pozitiv (slabá čiarka) včera ešte dva testy a negatívny, dnes rano clearblue a ešte jeden a negatívne 🙈 ja tiež neviem cakaaaat a čo teraz🙈😁😁

sasen123
17. aug 2024

Bože ja toto iste.. neviem počkať a potom som takto stále v neistote. Mám asi 4dni do ms a robila som asi už 4 Pepino testy. Na dvoch pekne viditeľný duch a druhé dve nič. Príznaky mám ale to môže byt aj všeličo iné takže stále nič neviem :D

sandricaaa
autor
17. aug 2024

@lenockago Fiha, no to je možno dobrý znak.

@nela3553
@sasen123 Kocky🤣 to je hrozne čakanie čo?

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa ja dnes negativ😏

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@lenockago ja tiez 🥹

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa sa stavim ze keby som urobila pepino tak by bol pozitivny 😂

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@lenockago ja som robila pepino🤣 iný nemám, len clearblue a u nás sú obchody zatvorené(nebyvam na sk)

lenockago
18. aug 2024

No ja uz tomu nedavam nejaku velku nádej 😏😏😏

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@lenockago ja tiez nie :/ zial.. tak možno o mesiac

sasen123
18. aug 2024

Ja tiež dnes negat 😀😀

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sasen123 kocky, tak sme sa vytesovali a nič. Zakázala by som tie pepino testy🙈😆

sasen123
18. aug 2024

Ale keby tie duchy boli úplne ťažko vidieť ale podľa mňa celkom pekná čiarka a druhé testy negat .. na nervy fakt toto ..

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 ja sa vobec cudujem ze ich predavaju

sasen123
18. aug 2024

Zamna celkom pekne vidieť .. ale asi nič no :D

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 ja som v praci , ale ked pridem domov vyskusam urobit pepino a dam ruku do ohňa ze bude pozitivny 😂

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sasen123
@lenockago
Ja som mala 3 duchov; nechapem vôbec
. Najradsej by som sa porozprávala s výrobcom pepino 🤣

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa ja som im uz pisala mail a mi odpisali toto

lenockago
18. aug 2024
sandricaaa
autor
18. aug 2024

@lenockago ty si im pisala 🤣 ja z teba odpadnem. Tak ale potom čo? Sme mali všetky tri biochemické ? Och ja už neviem

sasen123
18. aug 2024

ťažko povedať, lebo ja mam dostať až 22 ms :D takže uvidíme.. ale pri prvej dcérke mi tiež dlho neukazovali testy :/ myslím, až dva týždne po meškaní mi ukázalo ducha

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sasen123 Hmm.. no kto vie. Len mne už sa nezda, že predvčerom som mala ducha teraz nič a žeby som potom mala pozitivny ešte ..

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa no jasne no hadam to nenecham len tak😂😂

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 ja 21. Ja uz som z toho zmätená 😂 asi sa malo snažíme alebo ja neviem . Co mame sa snazit kazdy jeden den alebo co

sasen123
18. aug 2024

To veľmi neodporúčam, lebo spermie nebudú dozreté .. naj minimálne 3 dňové pauzy ;)