icon

Mal niekto skúsenosti s duchom na tehotenskom teste?

sandricaaa
17. aug 2024

Baby, vcera vecer som robila z 2 roznych mocov a bol tam duch, dnes rano nic. Testy su pepino, no nie rovnake balenie, skusila som otvorit 3 krabicky, Pepino som si tie robila vzdy uz asi 50x za zivot a nikdy som nemala ducha. (pisem to kvoli clankom s falosnymi duchmi) neviem comu mam verit. Asi to je skoro dnes som 25DC, no ja neviem cakat :D mal niekto rovnaku skusenost? Ak tehu niesom, tak nerozumiem preco som 3-4x mala ducha

Mal niekto skúsenosti s duchom na tehotenskom teste?
lenockago
18. aug 2024

@sasen123 my sa snažíme pocas ovu kazdy druhy den

lenockago
Odpoveď bola odstránená
sophiiiiia
18. aug 2024

Mali by sme začať na to nemyslieť a možno by sa nám aj podarilo😥

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sophiiiiia tak asi niečo bude 🤗 len je ešte skoro. Ja už nemám testy, len clearblue. A nemám si kde kúpiť, najskôr až zajtra 😃 takze to mám ťažké 🤣🙈

sasen123
18. aug 2024

No babenky ja v tom mám už jasno ;)

sophiiiiia
18. aug 2024

@sandricaaa tak skús clearblue, ten zvykne odhaľovať skoro 😍 ja po biochemickom, hádam o mesiac takto sa dozviem aj ja pozitívne 🥺

sophiiiiia
18. aug 2024

@sasen123 gratulujeeem 🥹

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sophiiiiia robila som včera a negativny. A tie sú vraj 25kove a pepino 10tkove tak ja už neviem 🙈pockam do zajtra

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@sasen123 jeeej🫶🏼🫶🏼🫶🏼blahoželám

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 gratulujem😍😍😍😍😍

lenockago
18. aug 2024

Mne tu nieco tiez nehrá , som strasne unavena dneska postavím sa musim si lahnut … mam nulovú energiu a opat sem tam bolesti ako pred ms

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 ja si tiez zajtra ho pojdem kupit

sandricaaa
autor
18. aug 2024

@lenockago asi budes v tom, no tazko povedať. Ja sa cítim akoby som mala teplotu no nemám, prsia nebolia len bradavky a podbruško ma pobolieva cely den. Len ja už neviem či si niečo nedomýšľam. 🙈

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa mna ne ze bolia prsia ale su riadne naliate

lenockago
18. aug 2024

@sandricaaa tak psychika robi vela

sasen123
18. aug 2024

Ďakujem krásne;) Mňa podbruško stále ako na ms boli a prsia úplne baby napäté boľavé … držím aj Vám pršteky ❤️❤️

lenockago
18. aug 2024

@sasen123 Dakujeme ❣️❣️❣️

lenockago
19. aug 2024

No ja som si dnes opat robila mama test a je tam duch strasne slaby naozaj je pozorovateľný len v tieni alebo moj mozog si uz namysla 🙈ja sa zblaznim uz vobec neviem co si mam mysliet som 11 dpo

sandricaaa
autor
19. aug 2024

@lenockago ja som si nerobila dnes ani. Včera som nemala ani ducha.. podľa mna to bolo biochemické 🥹

lenockago
19. aug 2024

@sandricaaa no ja slm teraz zacala špiniť😂

sandricaaa
autor
19. aug 2024

@lenockago a už menzes či len špiníš ? Lebo to môžeš ! 😃

lenockago
19. aug 2024

@sandricaaa spinenie a zase uz zmizlo

sandricaaa
autor
19. aug 2024

@lenockago hmmm, tak podľa mna to sú dobre správy 🫶🏼

lenockago
19. aug 2024
lenockago
19. aug 2024

Opat som sa testovala a neviem co si mam o tom mysliet

sandricaaa
autor
19. aug 2024

@lenockago zas duch.. ochhhh.. no mne sa teraz 3 min dozadu stalo niečo divne. Vyšiel zo mna výtok, taký úplne ako vaječné bielom, priesvitny, no bolo ho dost a v nom bola taká mini 2-3mm krvná zrazeninka. Nechapem

sandricaaa
autor
19. aug 2024

@lenockago možno to boli zvyšky biochemického 🥹

lenockago
19. aug 2024

@sandricaaa ahh nie to je divne , mne sa nieco podobne este nestalo … nemoze to byt začínajúca menstruacia ,,, ja som este siahla po mama teste a ten co bol negativny . Toto je pre mna horsie ako nocna mora naozaj

lenockago
20. aug 2024

@sandricaaa ja som to dostala 🥲

sandricaaa
autor
20. aug 2024

@lenockago 😓 ja ešte nie, no včera to boli zvyšky biochemického tehu 😓