Mal niekto skúsenosti s duchom na tehotenskom teste?
Baby, vcera vecer som robila z 2 roznych mocov a bol tam duch, dnes rano nic. Testy su pepino, no nie rovnake balenie, skusila som otvorit 3 krabicky, Pepino som si tie robila vzdy uz asi 50x za zivot a nikdy som nemala ducha. (pisem to kvoli clankom s falosnymi duchmi) neviem comu mam verit. Asi to je skoro dnes som 25DC, no ja neviem cakat :D mal niekto rovnaku skusenost? Ak tehu niesom, tak nerozumiem preco som 3-4x mala ducha

@sandricaaa isto myslis ze si mala bio? To ma mrzi
@lenockago Ano, určite. Vyšiel zo mna výtok, priestupný ako bielom a v nom taká malinká zrazeninka, ako kostka od hrozna. Menzes ešte nemám. Ma prist zajtra a testy negat.
@sandricaaa 😢😢😢
@lenockago 😢❤️aj som si poplakala včera veru
@sandricaaa novy cyklus nova nádej ✊🏻✊🏻
@sandricaaa ja som si povedala ze tento cyklus si ani nebudem meriat bazalnu teplotu a ani ovulaciu
@lenockago no veru.. keď to ma prísť tak to príde 🫶🏼
@sandricaaa stretneme sa tu o par dni 😂😂ked sa budeme opat testovat
Ahojte ja sa ozývam po dlhšej dobe po 7 pozitívnych testoch aj po pozit clerablue že krv negat.. tak mi nezostáva nič iné len cakat čo somnou bude.. :/
@sasen123 vies, vznikol trend, ze duch na teste je pozitivny test. nie duch neznamena pozitivitu. slaba ciarka ano, ale ducha by som nedala ani do kategorie slaba ciarka.
co sa tyka clear blue testu, uz som to niekde vypisovala.
pokial viem, ma nizsiu citlivost to znamena, ze pozitivitu moze ukazat az vtedy, ked sotatne citlivejsie testy ukazu vyraznejsie ciarky. ak su ine testy negativne a Clear blue je pozitiviny 1-2, potom je opat vysledok neisty. v takto skorom stadiu sa tvori hormonu HCG malo a este menej sa ho vylucuje mocom, cize Clear blue nie je dost citlivy,a by toot zachytil.
jedna farmaceutka takto pozitivne testy, priapdne duchov vysvetlovala bakteriami, ktore vysledok ovplyvnuju.
cize to zhrniem, Clear Blue moze byt pozitivny az po tom, co budu pozitivne aj testy z nizkou citlivostou a tym sa mysli, ze bude tam viditelna ciarka, nie duch, ktory na fotkach sotva vidno.
ake si mala HCG?
@majamat no za prve keď človeku vyjde jeden alebo dve duchy nepoviem nič. Ale ked človeku vyjde 6 pozitívnych testov a 7mi digitálny tak asi o niečom to bude snáď nie? Ja som sestra v ambulancii toto snáď tu si nebudeme ani rozprávať čo komu čo povedal. Slepá niesom ked prídem k testu a vidím druhu čiarku a nepotrebujem ju hľadať.
@sasen123 ale ved ked mozu vyjst 2, tak ich moze vyjstaj 20. to nehra ulohu. priste testy to robia, aj ked sa o tehu nejedna. a mozu to urobit kludne aj viacere testy. rposte nastanu nejake okolnosti, ktore to sposobia a budu to sposobovat aj keby sa testujes akzdych 15min 2 dni v kuse.
a ako som pisala, digi test moze vyjst pozitivny, az ked budu jasne pozitivne citlivejsie testyl n ie suchovia, jasne pozitivne musia byt. az vtedy je dosttocne vysoke HCG, aby digi tst ukazal pozitivitu. ved ligika, je menej citlivy, preto nemoze tehu ukazat skor.
co sa tyka priznakov, co ich asi sposobuje? nie nahodou hormony? a nemaju nahodou hormony taku moc aj pocas ms cyklu? kludne to moze byt PMS.
priznaky z tehu mozes mat,a z ked mas vysoke HCG, co nemas, cize priznake nemozu byt z tehu.
@majamat ja vravím že mi ukázal skôr alebo niečo take ? mohol zachytiť to, čo aj ostatné .. Nerozumiem teraz čo mi tu vypisuješ :D a za ďalšie áno hcg mohlo byt vyššie biochemické tehotenstvo ti asi tiež nic nevraví kedy mohlobyt zachytené hcg zachytili to aj palickove aj digi testy a nic z toho .. a predne tento vzostup hcg mohol spôsobiť príznaky.. a teraz už to kľudne mohlo prejsť do pms to netvrdím.. ja len neviem o čom my dve sa tu bavíme :D ja nepotrebujem nic vyvrátiť ..
@sasen123 klasicke testy maju vacsinou niziu citlivosto, preto ukazuju skor. ak je na nich duch a je to sposobene HCG, potom ho je malo a Clear Blue to este nezachyti.
nasledne,a ko HCG stupa, klasicke testy s nizkou citlivostou zosilnia, su na nich jasne viditelne a silnesjie ciarky, az potom moze bytt Clear Blue pozitivny, lebo ma nizsiu citlivost.
a ano, o biochemickom tehu viem,a le ak by bolo HCG take, ze ho zachyti Clear Blue test, potom ti za 3 dni neklesne na normu, ale mas este zostatkove pozitivne HCG. neviem ake si HCG mala, ale pokial bolo v norme, nemohlo byt pred par dnami tak vysoke, aby ho test zachytil.
@sandricaaa no co ako tento mesiac?😀

@lenockago ajajaaaj :/ to ma mrzí :/