icon

Mala som príznaky tehotenstva a dostala som menštruáciu

stiewe
10. aug 2013

ahojte,kúsok sa už zo seba nevyznám,asi týždeň aj niečo mám pichanie v podbrušku,bolenie pŕs (začalo to cca 18 DC) únava a teraz sa pridala aj nevoľnosť,resp. také pálenie záhy.Vážne som si myslela,že som tehotná,keďže takto som to ešte necítila a nie tak skoro pred MS (zvyčajne 28-29DC). Avšak čo bolo prekvapenie, MS prišla o 2 dni skôr, 26DC, nie taká silná,na aké som zvyknutá,ale má svoje "grády". Príznaky však ďalej pretrvávajú,okrem bolesti pŕs,to už prešlo,ale nevoľnosť je ešte výraznejšia než bola. Test som si spravila v 27 DC,čiže deň po začatí MS a bol negatívny. Takže moja otázka je ako aj i iné v tejto skupine, je možnosť, že to vyšlo,alebo sú to len sprievodné nepríjemné znaky MS alebo si myslíte,že skúsiť test pár dni po. Ďakujem

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 take to je,vidis to,ci len ja to vidim :D

missy1989
12. aug 2013

@stiewe kde je ? Nic nemam chcem vidět ;)))

missy1989
12. aug 2013

@stiewe vidim strašne minimalne alebo som psycho s tebou ;))) som Zvedava ;*

salamistka
12. aug 2013

ja mám tehotenské príznaky každý mesiac

j1977
12. aug 2013

podla mna je to bez čiarky , čiže pravepodobne sú to príznaky MC 🙂

missy1989
12. aug 2013

@salamistka dalsia do psycho skupiny ;)))
Mas aj testy póz?
Ms ?

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 ale vidíme to 2,to znamená,že tam predsa len dačo je :D už mám niekedy pocit,že si tie čiarky namýšľam :D pohrávam sa s myšlienkou,že vyskúšam i večer,keďže toto bolo robené okolo 4 rána :D a ja tiež,ale ešte viac než ty.Potom napíšem,že ako to dopadlo :D už nech je 20:00

missy1989
12. aug 2013

@j1977 ked si to poriadne priblizis tak je tam slaba na fotke je to zle vidiet samozřejmě.

stiewe
autor
12. aug 2013

@j1977 je to robené mobilom,čiže možno to nevidno 🙂 a čo je MC?nová choroba,keď si domýšľam nejaké čiarky navyše? :D

missy1989
12. aug 2013

@stiewe ok cakam ked som to videla tak bola len jedna niesom blazon ale ja som si to stiahla do mob a približila tak tam minimum vidim.

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 ja taký mierny blázon síce som,ale toto naozaj vidno 🙂 čiže o 8 sa ozývam,že ako som dopadla v skúšaní číslo 3

smejlicka
12. aug 2013

@stiewe ahojky podľa mňa sa tam začína objavovať druhá čiarka 🙂

stiewe
autor
12. aug 2013

@smejlicka dakujem ;)
@j1977 uz mi doslo,co je MC ;) Ale ten dosiel vo stvrtok a stale ho mam,sice slaby,co je nezvyk u mma 🙂

smejlicka
12. aug 2013

Tiež čakám na menštruáciu ktorá by mala prísť 14.8. ale od stredy ma pobolieva v podbrušku a keď sa utrem tak občas sa mi objaví hnedkastý výtok. Včera večer som mala nehoráznu chuť na uhorky :D. Test som si nerobila.

sharlotta
12. aug 2013

@stiewe je mozne, ze si tehotna a aj to, ze si tehotna bola a uz nie si...skusila by som test po skonceni ms

emilia25
12. aug 2013

ahojte baby ja tiez cakam ci sa nam podarilo alebo nie.my sme iba raz ze bud hop alebo trop.tak som zvedava do 25.musim pockat ale zatial ma len pobolieva brucho takze tiez cakam.

missy1989
12. aug 2013

@smejlicka
@emilia25
Držim palce ;))

emilia25
12. aug 2013

@missy1989 dakujem

salamistka
12. aug 2013

@missy1989 ja mám ale naozaj stále nejaké príznaky podobné tehotenským, nenamýšľam si ich, ale vždy mi nakoniec príde menštruácia...ja sa ani nesnažím otehotnieť, nechám to na náhodu a tak...takže psychické to nie je určite 🙂

missy1989
12. aug 2013

@salamistka věd ja přesně tak isto nesnazim sa ani si nenamyslam a vkuse nový příznak ;/
Je to važne velmi zaujímavé že to mame viacere a aj ms ;/
Vobec neviem čo nato povedat ;)

ruzicka_2
12. aug 2013

@missy1989 zdravim vsechny tu pritomne , dekuji za odkazek na diskuzi ktera me zajima

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 nevydrzala som a urobila som si okolo 3 test,ale nic :/ tajne si domyslam,ze to je v tym,ze vela pijem,tak mozno nestihla byt spravna koncentracia...aaa uvidime rano,skusim este raz,ja blazon som dnes kupila 2 balicky testov :P uz asi ani na ne nebudem stale potom pozerat,ked ich urobim,lebosi domyslam ciarky :/
@salamistka mozno preto si domyslame,ze bud sa na jednej strane bojime,co ked,alebo dufame,i ked si to neuvedomujeme..lebo ako citame,zazraky sa vzdy deju a zvlastne nahody a otehotnenia sa vzdy najdu 🙂

missy1989
12. aug 2013

@stiewe musíš trošku počkat testy sa robia s odstupom aspoň 2-3 dní ak si teh tak stale hormony stupaju ;)
Budem čakať co a ako 😉

simca06022011
12. aug 2013

@stiewe na tom teste nic nie je, ta ciarka presvita ked sa z blizka pozries a velmi chces vidiet pozitivny test vzdy. Na tehu ju musi byt volnym okom normalne vidiet, cize jedine je pockat par dni, nie jeden den, ale par a urobit zas alebo zajst na odber krvy.

stiewe
autor
12. aug 2013

@simca06022011 nechapem,ako presvita? Ja som uz kusok v tuto hodinu nechapva az velmi.Ku gynekologovi kym sa ja dostanem,tak budem mozno uz v 4.mesiaci 🙂 zatial na toho svojho pana nemam cas,preto tie testy 🙂 ale dakujem za upozornenie,i ked sa mi vazne zda,ze tam nieco je :(
@missy1989 teda vyckam :/ ale uff,asi ma dovtedy porazi :D a ty ako si na tom?krvava mary dosla plnym prudom? 🙂

anicka245
12. aug 2013

@stiewe aj ja tam vidim ducha, keby nic nebolo tak tam ta ciarka proste nie je ale je tam... urob si test o par dni este. Ja som tiez mala mrchu v prvy mesiac, vobec som nevedela ze som tehotna az ked mi byvalo zle spravila som si pre istotu test a bola som uplne sokovana ze tam boli dve ciarky...

stiewe
autor
12. aug 2013

@anicka245 ojj,dakujem 🙂 jedine to ma trapi,ze uz mam tak povediac 18dpo a stale nic 🙂 asi som ta zo zvlastnych,ktorej sa.to.ukaze az casom 🙂

anicka245
12. aug 2013

@stiewe ja som si tieto veci nikdy nesledovala, tieto skratky som sa naucila az tu na MK 😀 uvidis, neries /viem ze je to tazke ale skus/ co ma byt to bude, vsetko prichadza v spravny cas. Jedno je iste bud tehotna si alebo si bola, pretoze nejake tie hodnoty mas zvysene kedze sa tam ta druha ciarka aj ked malicko ale ukazala. Teraz vecer co si si robila test tak si tam uz nemala ani ducha?

stiewe
autor
12. aug 2013

@anicka245 ja tiez :D isty cas mi trvalo sa do toho dostat,ale uz si niekedy ako profik pripadam :D samozrejme,ze srandukem s tym profikom :D ja som si robila o 3,som neodolala,nic tak nebolo :/ teraz vecer uz to nechavam tak,zajtra rano este skusim a potom o par dni,ak tam nieco bude 🙂

anicka245
12. aug 2013

@stiewe drzim palce 😉 a keby nahodou nic....nezufaj, dietatko vie kedy chce byt pri vas 🙂 my sme nasho planovali o rok neskor a chcel byt s nami o rok skor 🙂 drz sa