Mala som príznaky tehotenstva a dostala som menštruáciu
ahojte,kúsok sa už zo seba nevyznám,asi týždeň aj niečo mám pichanie v podbrušku,bolenie pŕs (začalo to cca 18 DC) únava a teraz sa pridala aj nevoľnosť,resp. také pálenie záhy.Vážne som si myslela,že som tehotná,keďže takto som to ešte necítila a nie tak skoro pred MS (zvyčajne 28-29DC). Avšak čo bolo prekvapenie, MS prišla o 2 dni skôr, 26DC, nie taká silná,na aké som zvyknutá,ale má svoje "grády". Príznaky však ďalej pretrvávajú,okrem bolesti pŕs,to už prešlo,ale nevoľnosť je ešte výraznejšia než bola. Test som si spravila v 27 DC,čiže deň po začatí MS a bol negatívny. Takže moja otázka je ako aj i iné v tejto skupine, je možnosť, že to vyšlo,alebo sú to len sprievodné nepríjemné znaky MS alebo si myslíte,že skúsiť test pár dni po. Ďakujem
ja mám tehotenské príznaky každý mesiac
podla mna je to bez čiarky , čiže pravepodobne sú to príznaky MC 🙂
@salamistka dalsia do psycho skupiny ;)))
Mas aj testy póz?
Ms ?
@missy1989 ale vidíme to 2,to znamená,že tam predsa len dačo je :D už mám niekedy pocit,že si tie čiarky namýšľam :D pohrávam sa s myšlienkou,že vyskúšam i večer,keďže toto bolo robené okolo 4 rána :D a ja tiež,ale ešte viac než ty.Potom napíšem,že ako to dopadlo :D už nech je 20:00
Tiež čakám na menštruáciu ktorá by mala prísť 14.8. ale od stredy ma pobolieva v podbrušku a keď sa utrem tak občas sa mi objaví hnedkastý výtok. Včera večer som mala nehoráznu chuť na uhorky :D. Test som si nerobila.
ahojte baby ja tiez cakam ci sa nam podarilo alebo nie.my sme iba raz ze bud hop alebo trop.tak som zvedava do 25.musim pockat ale zatial ma len pobolieva brucho takze tiez cakam.
@missy1989 ja mám ale naozaj stále nejaké príznaky podobné tehotenským, nenamýšľam si ich, ale vždy mi nakoniec príde menštruácia...ja sa ani nesnažím otehotnieť, nechám to na náhodu a tak...takže psychické to nie je určite 🙂
@salamistka věd ja přesně tak isto nesnazim sa ani si nenamyslam a vkuse nový příznak ;/
Je to važne velmi zaujímavé že to mame viacere a aj ms ;/
Vobec neviem čo nato povedat ;)
@missy1989 nevydrzala som a urobila som si okolo 3 test,ale nic :/ tajne si domyslam,ze to je v tym,ze vela pijem,tak mozno nestihla byt spravna koncentracia...aaa uvidime rano,skusim este raz,ja blazon som dnes kupila 2 balicky testov :P uz asi ani na ne nebudem stale potom pozerat,ked ich urobim,lebosi domyslam ciarky :/
@salamistka mozno preto si domyslame,ze bud sa na jednej strane bojime,co ked,alebo dufame,i ked si to neuvedomujeme..lebo ako citame,zazraky sa vzdy deju a zvlastne nahody a otehotnenia sa vzdy najdu 🙂
@stiewe na tom teste nic nie je, ta ciarka presvita ked sa z blizka pozries a velmi chces vidiet pozitivny test vzdy. Na tehu ju musi byt volnym okom normalne vidiet, cize jedine je pockat par dni, nie jeden den, ale par a urobit zas alebo zajst na odber krvy.
@simca06022011 nechapem,ako presvita? Ja som uz kusok v tuto hodinu nechapva az velmi.Ku gynekologovi kym sa ja dostanem,tak budem mozno uz v 4.mesiaci 🙂 zatial na toho svojho pana nemam cas,preto tie testy 🙂 ale dakujem za upozornenie,i ked sa mi vazne zda,ze tam nieco je :(
@missy1989 teda vyckam :/ ale uff,asi ma dovtedy porazi :D a ty ako si na tom?krvava mary dosla plnym prudom? 🙂
@stiewe aj ja tam vidim ducha, keby nic nebolo tak tam ta ciarka proste nie je ale je tam... urob si test o par dni este. Ja som tiez mala mrchu v prvy mesiac, vobec som nevedela ze som tehotna az ked mi byvalo zle spravila som si pre istotu test a bola som uplne sokovana ze tam boli dve ciarky...
@stiewe ja som si tieto veci nikdy nesledovala, tieto skratky som sa naucila az tu na MK 😀 uvidis, neries /viem ze je to tazke ale skus/ co ma byt to bude, vsetko prichadza v spravny cas. Jedno je iste bud tehotna si alebo si bola, pretoze nejake tie hodnoty mas zvysene kedze sa tam ta druha ciarka aj ked malicko ale ukazala. Teraz vecer co si si robila test tak si tam uz nemala ani ducha?
@anicka245 ja tiez :D isty cas mi trvalo sa do toho dostat,ale uz si niekedy ako profik pripadam :D samozrejme,ze srandukem s tym profikom :D ja som si robila o 3,som neodolala,nic tak nebolo :/ teraz vecer uz to nechavam tak,zajtra rano este skusim a potom o par dni,ak tam nieco bude 🙂

@missy1989 take to je,vidis to,ci len ja to vidim :D