icon

Mala som príznaky tehotenstva a dostala som menštruáciu

stiewe
10. aug 2013

ahojte,kúsok sa už zo seba nevyznám,asi týždeň aj niečo mám pichanie v podbrušku,bolenie pŕs (začalo to cca 18 DC) únava a teraz sa pridala aj nevoľnosť,resp. také pálenie záhy.Vážne som si myslela,že som tehotná,keďže takto som to ešte necítila a nie tak skoro pred MS (zvyčajne 28-29DC). Avšak čo bolo prekvapenie, MS prišla o 2 dni skôr, 26DC, nie taká silná,na aké som zvyknutá,ale má svoje "grády". Príznaky však ďalej pretrvávajú,okrem bolesti pŕs,to už prešlo,ale nevoľnosť je ešte výraznejšia než bola. Test som si spravila v 27 DC,čiže deň po začatí MS a bol negatívny. Takže moja otázka je ako aj i iné v tejto skupine, je možnosť, že to vyšlo,alebo sú to len sprievodné nepríjemné znaky MS alebo si myslíte,že skúsiť test pár dni po. Ďakujem

Strana
z3
missy1989
12. aug 2013

@stiewe drahá moja take že test presvita nepoznam ked som za svoj život neurobila 100 tak ani jeden a este som take stastie nemala aby presvital tak neverim tomu velmi.
Vies co pockaj lebo sa bojim aby si nebola sklamana ja uz to normalne s tebou prezivam ;DDD
Ja ? Ja som prihlupla uz rano krvavý vytok trošku a uz nic viac celý deň.
Teraz opet trošku len.To som este nezažila ale ja sa priznam siblo mi z toho trochu lebo normalne celý deň stahujem brucho nech nekrvacam boze haha co mi samozřejmě nepomoze.ja som myslela že ked dojde ms nebolia viac prsia no mňa stale rovnako ;/

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 100? :D si sa musela dobre snazit,samozrejme,opat sranda,pobavil ma jeden status na MK,tak mam lepsiu naladu ;)
ty mas naozaj fakt nejaku zvlastnu tu krv.mary :/ to si vzdy mala taku?ci to len teraz,ja by som fakt sla k lekarovi,mne by to nedalo,ako aktivny obhliadac sam seba a hypochonder,to by som uz utekala,kedze by som si nie baby namyslala,ale asi aj nieco vazne-nechcem ta tym strasit alebo bulikat,len sa pytam svojim sposobom a tie velke prsia,no neda mi to :/ si mi velka zahada a priatel si nevsimol,ze nejaka zmena aa s tebou udiala?
@tanicka245 🙂 dakujem,vsak ked nieo bude,ozyvam sa a mozme oslavovat a ked nebude,tak zapijat online 😀

missy1989
12. aug 2013

@stiewe musím ist k lekarke určitě ;/ nikdy som nemala taku len posledně 2 měs.
Jasne že si vsimol ako prvý hned povedal ty si tehotná a opakuje mi to každý den ked plačem haha ale ja.mu stale vravim nie niesom určitě to len hormony nechcem aby bol smutný potom ;/
Aky status ta pobavil ;)))-

stiewe
autor
12. aug 2013

@missy1989 sup-sup k nej,uz si tam mala byt,takze nohy na plecia a ideme 🙂 jaaj a on by uz aj chcel mimi?ci si len myslis,zeby si prijal? 🙂 a neviem,ci si citala,ale ten s tym cizickom ako isla na aute a spievala ai tu pesnicku 😀 no dostala ma s tym 😀 pobavila na vecer

missy1989
12. aug 2013

@stiewe ci by chcel hm určitě ano ale keby som bola uz by sa vyplasil haha
Take je to čudne vidim aj svokra caka kedy jej oznámíme a stale nic ;/ ten moj je o 12 r starší odomna preto by chcel uz tak to aj suri nekako uz ;) zatial mám len civavku ;))

stiewe
autor
13. aug 2013

@missy1989 🙂 takze si to ty na tom obrazku?parada vlasky mas 🙂 a inak,ja som si robila test,stale tam nieco vidim :/ a teraz sa pridruzili i nevolnosti,alebo co to je vlastne a bolest vajecnikov 🙂 tak uvidime,asi sa necham prekvapit na dalsie dni,lebo ma uz porazi nacisto :D

missy1989
14. aug 2013

@stiewe ja uz tiež neviem aké bolesti to mám ;)
Ja mám od včera uz normal silnu mrchu tak neriesim ale zle mi je vkuse neviem ci to nebude stitna zlaza ;/
Hoc aj testy boli ok.
Ty si si robila ďalšie testy ?

ruzicka_2
14. aug 2013

Zdravim s pritelem se snazime uz pres pul roku o drobecka , minuly mesic me zaskocila ma ms mela jsem ji jen kratce a to jen dva dny , ale pripocitavala jsem to tomu horkemu pocasi . Pokazde kdyz mela prijit mela jsem hodne citlive prsa ale i kdyz to skoncilo tak ta bolest prsou je neskutecne neprijemna, myslim si ze se s mim telem neco deje a ja doufam ze je to na dobre ceste, k tehu ted jsem na sobe vypozorovala ze jsou i vetsi nez obvikle.Delala jsem si test ktery me pokazde sklamal ☹ negativni . Tak uz si rikam kaslu na to. Uvidime jestli mi ms prijde koncem mesice , predem vsem moc dekuji za rady co bych mela delat pokud me ta bolest prsou neprestane 🙂

stiewe
autor
14. aug 2013

@missy1989 ahoj,no áno,robila som dnes ráno,asi mám blbé testy,lebo najprv nič neukáže a potom také ako keby ryhy zostali,kde mala byť čiarka a po čase sa zafarbí len v blízkosti jednej ryhy taká malička čiarka tenká,nechápem to,mám už na ne nervy,aspoň keby mali v našom meste iné testy,ale máme 2 lekárne a v obidvoch tie isté a iné ani za svet a keďže teraz mám niečo dôležité,nemôžem si dovoliť ísť inde kúpiť ten test a priateľ určite mi nekúpi 😀 ten keď som ho posielala,ešte za dávnejších čias, kúpiť krém pharmatex(spermicídny krém),tak sa ho spýtala lekárnička spýtala,či to pre neho a od vtedy zásadné odmieta kupovať také veci 😀 takže musím vyčkať,skúsim ešte v nedeľu posledný krát s tým testom,čo mám,to by som mala byť už v 5tt,podľa predchádzajúcej MS,tak snáď už mi ukáže dačo normálne alebo neukáže,lebo ma trafí z toho 🙂
zle?no slečna,je asi na čase navštíviť pána doktora,lebo to už vyznieva v tvojom podaní asi tak divne,ako to moje už 😀

missy1989
14. aug 2013

@stiewe haha aky zlaty ten tvoj ;) vravi sa ked sa muž vie hanbit ma čiste srce ;)
V pondelok to budem riesit zavolam doktorke lebo je na dovolenke do 18 ;/
Tak ale tým tvojim testom nerozumiem fakt ak tam mas nejake ciarky musíš byt v tom !

denka01
14. aug 2013

@ruzicka_2 tak nieco podobne mam aj ja. Ms som sice mala normalnu sice mozno troska slabsiu ale trvala ako zvycajne 4dni. Vzdy ked dostanem ms tak bolest prs ustupi a tentokrat nic. Ale myslim, ze je to tym, ze tentokrat mam skoru ovulaciu. Pozitivny ovulacny test som mala6DC a to som uz mala aj vysoku BT. Tak u mna bola ovulacia uz asi ten 6DC a tym si vysvetlujem aj stale bolestive prsia.

ruzicka_2
14. aug 2013

@denka01 AHOJKY take mi bolest prs trosku ustoupi kdyz to dostanu no minuly mesic byla moc slaboulinka,trvala mi jen tri dny ,uvidim jestli tento mesic mi ms dorazi , ovulaci jsem poznala ihned a to dneska takze to znamena ze jsou plodne dny a pristi tyden koncem mi ma dorazi ms kdyz nedorazi tak to znamena ze se neco deje s mim telem a doufam ze je to bude moc dobre zpravicka. Ja uz si tehu test nedelam protoze me pokazdy sklame . Tak uvidime jestli mi pak ms dorazi a prsa prestanou bolet kdyz ne, tak holt se objednavam k dr . I kdyz vim ze mi rekne ze je to normalni kdyz obcas me to boli prsa ale takhle silene bolestive je mi to neprijemne snad brzy Vam dam vedet ze se to povedlo a budou //. 😉

ruzicka_2
14. aug 2013

@denka01 pridal jsem si te jako pritele jestli nevadi budu moc rada kdyz si obcas vymenime par pismenek. 😉

denka01
14. aug 2013

@ruzicka_2 tiez som bola prekvapena ked som dostala ms o 2dni skôr ako som myslela a hlavne ma prekvapilo ked som mala aj dalsi den po ms stale bolestive prsia. Tiez uz netestujem uz to nema vyznam tiez buduci tyzden cakam mrchu cize tento mesiac uz druhy krat. Ale hlavne dufam, ze tie prsia povolia niekedy je to az taky neprijemny pocit bolesti. Ja len nemam sancu ist len tak k dr natolko som v IRL a tu je troska iny system.
Tak daj potom vediet ci mrcha dosla ale dufam, ze Ti nedojde 🙂

ruzicka_2
14. aug 2013

jak se znam tak ta moje mrcha me necha trapit a dostanu to zas az paty den takze budu vyckavat a uvidime ale citim ze me opet sklame a mrcha dorazi ale treba nee protoze se mi prsa zvesili a jsem i dost unavena moc bych si to prala protoze po nem s pritelem moc touzime , doufam v to ze se to stesticko otoci i nannas protoze tu u nas potkavam same tehulky takze je asi hodne plodny rok .NEMELA JSEM ZROVINKA RUZOVY ZIVUTEK KTERY SE SEMNOU NEMAZLIL. T ak doufam ze potom vsem cim jsem si prosla ze toto bude nejhezci stesticko ktere me v zivote potka tobe taky at se to brzy zadari . 😉

stiewe
autor
14. aug 2013

@missy1989 ja Ti už neviem,že ako to je s tými testmi,som mimo z toho,že ako to je vlastne,ako nevoľnosť večer je,bolesť pŕs takisto,len tie testy sú mi divné.Čiarka by sa mi mala zvýrazňovať,ale čo sa mojich týka,ona tam je len na kraji,alebo ja neviem :( myslím,že to tie testy sú o ničom :( inak by mi najskôr normálne ukázalo,podľa mňa.Takto len hádam,že či áno,či nie 😀 ale čoho sa bojím,že ma na dotyk bolí ľavá časť podbruška. Moje telo sa definitívne zbláznilo-asi mám pocit,že tu platí,aký pán,taký krám 😀 ...to je tá zhoda okolností,keď Ti najviac lekára treba,vtedy majú dovolenku-zlaté pravidlo u nich 🙂 ale potom daj určite vedieť,že čo to s tebou je vlastne 🙂

ruzicka_2
28. aug 2013

zdravim vsechny tak tento mesic to zatim vypada nadejne uz mam ctvrty den spozdeni 😉 ms vypada to nadejne ale zatim tomu davam cas protoze vim ze si mrska u me dava na cas necham tomu volny prubeh do konce tydne a pak uvidim nejspis pak se pujdu objednat k dr. a uvidime co mi rekne jestli potesi , drzte palecky aby to bylo pozitivni . 🙂

livia_308
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3