Mala som sex cez neplodné dni. Môžem byť tehotná?
Ahojteee babeny ..... sex som mala 29.12 cez neplodne dni kramy som mala dostat 5.1.... a nic naposledny som ich mala 8.12 je to mozne aby tyzden meškali ??? Este sa mi to nestalo nic ma neboli len mam pocit stale ze ich uz dostanem a nic
Pravdepodobne nemas kramy zo stresu. Jednej tak meskali mesiac a potom prisli 🙂. Ale to je len taka verzia, sprav si test samozrejme.
@denisa291991 že doteraz so žiadnou deti nemal, neznamená, že je neplodny ( aj keby mal 50 žien). Chlap nemá klasickú menopauzy ako ženy. Deti môže plodit aj v 80. Muži síce majú andropauzu, ale tá je skôr o strate "chuti", ako o neplodnosti.
A test si každopádne urob. Nemusíš byť tehotná, aj keď ti budú meškať 2tyzdne. Kľudne to môže byť z iného dôvodu. A to zistíš až keď si test spravíš, a potom pôjdeš ku gyn.
@kengurica som si ho robila dnes
@denisa291991 No vidíš. Negatívny. Tak bež ku gynekológovi , nech zistí , kde je problém.
@kengurica 8 den meškaju o chvilu 9 viaty to si myslim ze je dost vela dni na to aby mi vysiel spravany vysledok ...niektore robia aj po 3 dnoch meskania
@denisa291991 osobne byt na tvojom mieste, zbehnem k dr.alebo do labaku(ako samoplatca cca 10€) a dam si vysetrit hcg, nech vies naisto ci nahodou a potom, ak bude negativna, by som.si vecer napustila horucu vanu a dala pohar cerveneho vina. Niekedy to fakt mozs meskat aj xo stresu. Drzim palce 🤞
@denisa291991 treba si sledovať príznaky ovulácie, ideálne hlien a teplotu. Symptotermalna metóda. Pozri stránku lpp.sk 🙂

@brezza achh...uz sa to nestane ! Aj mali ze nejake problemy a chodili na gyndu ja som s nim problem nemala ziadny ani chorobu... neviem coze hlave opitej pomoze niekto??? Bola som opita.. isla som z damskej jazdy za dementom no.. a nepamatam si nic. Uzasne jak fakt 17 rocna ......