icon

Mali ste menzes na začiatku tehotenstva?

miriam1983
27. mar 2013

Ahojte 🙂 tak mam na Vas otazku, kvoli ktorej som zmatena... tak Vas touto cestou ziadam skor o skusennost. S priatelom som mala nechranenny styk, asi tak pred 6 tyzdnami, menstruaciu som dostala, teraz cakam, ci pride aj dalsia. Testy som mala negativne, no mam v sebe zvlastne pocity a pocitujem zmeny. Stzalo sa Vam niektorej, ze ste mali menstruaciu na zaciatku tehu alebo ze by Vam testy ukazovali negativny vysledok aj napriek tehotenstvu?

livocka21
•
27. mar 2013

@miriam1983 nemyslim si zeby si bola tehotna...test by to ukazal......robila si si test aj po MS??? asi si to len namyslas 🙂 drzim palce 🙂

karin1234
•
27. mar 2013

test by ti to uz ukázal, podla mna je mala pravdepodobnost zeby si bola tehotna. ale poznam maminy, kt. boli tehotné i napriek tomu mali ms len trosku slabsie krvácanie.

miriam1983
autor
•
27. mar 2013

No ja som mala menstruaciu normalnu, tak ako vzdy. A test po menstruacii som si robila a ukazal mi len tien, tak neviem, ci to mozem povazovat za pozitivny vysledok...

karin1234
•
27. mar 2013

@miriam1983 tak skus opakovat na dalsi den a uvidis ci ciaročka bude silnejsia.

miriam1983
autor
•
27. mar 2013

Dakujem za radu 🙂 vyskusam

matuskova003
•
27. mar 2013

hod sem ten testik 🙂
@miriam1983

miriam1983
autor
•
27. mar 2013

na jednom sa mi ukazal ten tien, skusim ho vyfotit, mozno bude vidno a na druhom sa po uschnuti zjavil biela ciarka, je vidno, ale je biela...

miriam1983
autor
•
27. mar 2013

neviem, tak si myslim, ze po takej dlhej dobe, by mi uz etst ukazal viditelne, ci som alebo niesom tehotna... len nadalej uzivam HAK a antidepresiva, tak preto mam obavy...

adkasmolka
•
27. mar 2013

@miriam1983 to si pis,ze mala 🙂 mala som riadne kramy+zavraty.Test bol negativny,ale bola som tehu. Az ked dalsi cyklus neprišiel test mi ukazal II.ciarky. Ale mne bolo celkovo divne,takze ja som mala tusaka,ze som tehu.A moj tusak ma uz 2 roky 🙂