Mali ste na začiatku tehotenstva bolesť v podbrušku ako pri menzese?
Snažíme sa o dieťa.. 5 dní mi mešká menštruácia mam bolesti ako keby som to už mala dostať ale stále nič k tomu nafúknuté brucho.. Mali ste niektorá na začiatku tehotenstva bolesť v podbrušku ako pri ms?
Ahoj, nafúknuté bruško je okrem chýbajúcej menstruacie jeden zo skorých príznakov tehotenstva. Držím palce,aby bol test pozitívny 🍀
@adka897 neviem, ale zbytočná téma, máš ich tu kopec a myslím, že to máš uz1000000x vygooglene, môže ísť od tehotenstva, hormonálnych výkyvov, cez cysty, miomy a veľa iného. Keď chceš vedieť, či si tehotná a nenahovaras si to, tak si sprav test.
@adka897 aj my sa snazime...minuly mesiac mi meskala menstruacia tyzden, test som mala negativny a na dalsie dva dni som mala slabulinke spinenie a na treti som dostala silne krvacanie. 5 dnove meskanie este nic znamenat nemusi 😊drzim palce aby to tvoj pripad nebol, ale tiez som mala nafuknute brucho a taky pocit ze sa mozno zadarilo kedze mi nikdy menzes nemeskal viac ako 1 den. Nemala som ani pms.... je to bud alebo 😊 netreba sa az tak velmi na to upnut, raz sa to proste podarit musi.
Áno, jednu noc ma dokonca celkom intenzívne bolelo brucho ako pred ms, ale neprišla uz tretí mesiac 🙂
@kikulienkadd test bol negatívny, doktor tiež nič zatiaľ nevidel ale menštruácia nikde :/ tak uvidíme
@adka897 ahoj mavam taketo iste priznaki bolest pod brusko a meskala mi mestrvacia 6 dni dnes som si spravila tehoteski tes bol pozitivni ale bojim sa stoho coma poboleva pod brusko skus si spravit test

@adka897 treba urobiť test, pri 5 dňovom meškaní ukáže //. 🤔😊 Veľa šťastia 🍀