Mali ste na začiatku tehotenstva príznaky ako pri menštruácii?
Mali ste na zaciatku tehu rovnake priznaky ako keby ma prist ms?
Áno
Ano uplne 😁 3 dni menzesove priznaky ale ms nikde 🙈
Ano. Akurát ma strašne bolelo brucho a hovorím manželovi ze také krámy mi prídu ze sa zbláznim a tie som už nedostala😂
Ja napríklad nie.. Pms som nemávala žiadne.. Tehu som preto hneď zistila
Pri prvom ma Mega boleli prsia už 4 dni pred MS to mi bolo divne a teraz pri druhom ma zas stipali a svrbel bradavky tiež tak 4-5 dni pred MS 😄
@nika23t
@kikusenka1 Ja som sa zlakla pretoze mna ani prsia nebolia len klasicke priznaky ake som mavala pred ms alebo pocas, ms neprisla 7 dni test len tiez slaba ciarka tak sa bojim trosku ale bola som aj na krv u gyn tak uvidime
@ssaska123 ja som si pro všetkých deťoch robila test večer keď mi mala prísť ms a mala som také silné ciarky, ze by ich aj slepý uvidel
@kikusenka1 a nebola si aj chora? ja uz druhy den lezim soplim ale bez teploty bez vsetkeho🙈
Mňa prsia začali bolieť veľmi skoro po ovulacii a v deň ms som ich mala z bokov také naliate, ťažké a bolestivé ze som to tušila.. tak isto aj pri prvom tehotenstve
Ja som vždy mávala pms, bolesti krížov, nafúknuté a bolestivé brucho, často aj migréna ale keď som otehotnela necítila som nič v čase keď mal prísť menzes žiadne bolesti, bola som plná energie takže som už tušila, že to asi vyšlo. Takže u mňa príznak tehotenstva =žiadne príznaky 😁

@ssaska123 ja áno 🙂