Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
@sibalka21 ....to hej, len keby nebolo na internete tolko bab, ktore rozpravaju o tom, ako mali negativne testy do piateho mesiaca a ako mali trikrat menzes, aj ked boli tehotne.
A je tu aj dost takych, co pisu o tom, ako ani gynekolog nic nenasiel a predsa boli tehotne.
Nebyt tychto pripadov, tak to uz davno hodim za hlavu.
To velke brucho mi dost vadi, lebo posledny polrok som na sebe dost makala a mam teraz dobru postavu. Takisto som uz asi polrok na zdravej, vyvazenej strave. Brucho som mavala ploche. Vytesovala som sa z fotiek z Chorvatska, ze ako dobre vyzeram...
No a teraz si este extra davam pozor na to, co zjem, kedze tu je ta moznost, ze som len pribrala. Takze absolutne vylucujem to, ze by sa nafukovalo z jedla.
Lekar ma vysetril, nenasiel cysty. Ani ster ziaden problem neukazal.
Tak clovek prirodzene rozmysla a kladie si otazky...
@monkyrisko Hej ale myslim ze treba hladat pricinu niekde inde, bohuzial .... Chapem ze sa asi chces chytit kazdej slamky a mozno si podvedome vsugerovavas ze si tehotna... Ale toto naozaj nevyzera ako tehu... Lekar by na 100percent videl keby si bola v 6tt a testy by si mala pozitivne... Je len mala ciastka zien ktorym sa stalo ze mali normalnu, dlhu MS v case ked boli tehu a ze lekar nic nevidel? No stava sa ale to musi byt zly lekar alebo mat velmi zle sono aby to nevidel... Je to na tebe 🙂 Sprav si test ale nieje sanca ze by si bola tehu, bohuzial, nic tomu nenasvedcuje..
okay diky. tak dam vediet...
ano stalo pri 2diettku Simonke, meskali mi testovala som vysiel negativny potom asi o 10dni znova negativny,,,akosi som myslela ze sa nma nedari, ale zacalo mi byvat zle z mlieka:( 🙂 no tak som testovala a ukazalo mi len slabucku aj ta sa statila az lekar mi potvrdil ze som bola v dakom uz 7tt🙂!
ved to...nestava sa to a predsa kazdy pozna aspon jednu babu, ktorej sa stalo nieco, co by sa stat nemalo... 🙂
ako pozri, je to na tebe... ale nemas ziadny dovod mysliet si ze si v tom... absolutne nic tomu nenasvedcuje.... ale je to tvoja vec :D rob si testy aj napriek tomu ze keby si tehu bola by si v 10tt a mala by si uz daaaavno pozit. testy.... no pokial si krvupotne presvedcena ze si tehotna tak vela stastia no...
Do 10 týždňa som mala negativny domáci test, pričom lekárka mi tehotenstvo potvrdila. Dobre že som k nej šla, lebo som chodila v tej dobe pracovať pod rontgen. Záleží na domácich testoch na ich citlivosti, z akého moca sa robia a celkovo je tam veľa faktorov. Chcela som mužíčkovia dať pozitívny test ako darček do škatuľky a namiesto toho dostal papierik od lekárky.
@sibalka21 A kto hovori, ze som krvupotne presvedcena?
Ja hovorim, ze mam taky pocit na zaklade zmien, ktore sa stali v mojom tele a ktore sa daju pripisat aj tehotenstvu, kedze sme sa snazili a kedze su to veci, ktore patria aj medzi priznaky tehotenstva.
Ako som pisala, pre mna je to jedna velka zahada, co sa so mnou deje a na nete hladam babu, ktora ma podobne pocity a je v podobnej situacii.
Ako vidis, v priebehu dvoch hodin sem prispeli prispevkom 2 baby, ktore negativne testy mali a predsa boli tehotne.
Mne sa svet nezruti, ked zistim, ze nie som tehotna. Mam dve zdrave deti.
Pozeram sa na to cisto racionalne a budem to sledovat, lebo chcem zistit pricinu tych vsetkych zmien.
A ano, budem si kupovat testy, lebo nie som z tych, co beru veci na lahku vahu. Ak by som tehotna bola, tak by som sa mala vyvarovat urcitych veci, napr. pitiu alkoholu, skakaniu na trampoline... Nechcem si potom nieco vycitat. Takze cim skor to zistim, tym lepsie.
A len tak na okraj, ty si tu jedina, co je o niecom krvupotne presvedcena, a to o tom, ze tehotna nie som.
@monkyrisko :D :D :D teraz som sa pobavila :D
@monkyrisko toto uz nieje o sledovani priznakov ale o chorobnej tuzbe po dietati :D
@sibalka21 Ty sa musis strasne nudit, ked sledujes diskusie, ktore sa ta vobec netykaju.
@monkyrisko veris mi ze aj hej? Pokial viem pises do verejnej diskusie... Nevedela som ze pokial ti napise niekto nazor s ktorym ty nesuhlasis tak nemoze vobec napisat :D ... Toto ma len usvedcuje o tom ze chces aby ti zeny pisali ze ano si tehotna, aj napriek tomu ze si mala dve normalne MS, aj napriek tomu ze si mala vsetky testy negativne, aj napriek tomu ze sono v ,,6tt,, si mala negativne, a lekarka si nemohla pomylit tyzden pretoze by si presne vedela kedy by si otehotnela.... Aj napriek tomu ze ste sa snazili jeden jediny krat... Si stale presvedcena o opaku a stale sa testujes lebo mas ,,priznaky,, ... To ja by som bola asi 20 krat tehotna, s tvojimi priznakmi.... Ale vela stastia, hadam sa stane zazrak a otehotnies z toho jula :D
@sibalka21 Ja nechcem, aby mi pisali mamicky, ze som tehotna, ja hladam mamicky, co maju podobne pocity ako ja.
Tvoj nazor je, ze na 100 percent nie som tehotna. Dobre, ved ja ti ho neberiem. To ty si stale viacej podrazdena z mojich prispevkov. Tak si ma proste nevsimaj.
Ja hladam radsej mamicku, co je v podobnej situacii a chcela by som to porovnat.
Ja 🙂, na 11. deň po ovu negat. na 13. slabulinko pozit. ..dnes som v 4.mesiaci 🙂
@monkyrisko Ja som podrazdena z tvojich prispevkov? :D Hm nenamyslaj si ze ma dokazes vytocit :D Mne je z teba akurat vtipne, ani nie z teba ale z toho tvojho prispevku ...
@sibalka21 No ja sa ti len cudujem, ze odpovedas na kazdy moj prispevok, aj ked svoj nazor si uz davno povedala.
Nikdy som nemala ani len ducha a opačne nemala pozitívny test a bola tehotná. Mala som pozitívny test až pri tehotenstve A žiadne príznaky 22 dc slabú čiarku, 26dc normálnu. 28dc mala prísť ms. Príznaky som mala až vymáhaní MS ale to len jemne od 6tt 2 týždne po vynechani začali ozajstné nevoľnosti
Všetko čo máš dovtedy kým Neni test pozitívny je klam. Mne bolo kade čo aj som si myslela veľakrát, že to jednoducho spoznám. Nie nespoznala som. Klasicke pms ani len prsia neboleli nič. A ani teraz nebolia A to som už 27tt
@monkyrisko tiež si myslím, že si neni tehotná. Veď nič nemusí byť rovnaké. Ženské telo nieje stroj. Raz môže byť MS taká raz taká. Vždy je niečo prvýkrát. A jasnočervená krv je ok. Tiež zo mňa jeden mesiac valilo 5 dni vkuse A šiesty už nič, ešte som sa čudovala, kde sa to berie toľko k. Ale pokiaľ nemáš pozitívny test A ms vynechá, ja by som sa zbytočne neufala. Veď to je sebaničenie si nahovarat tehu.
@monkyrisko aj ja si myslím že nie si tehotna a skôr z tých ,,priznakov" by som povedala že máš problém so štítnou žľazou, alebo pseudogravidita... a prepac, ale ten tvoj muž, normalne krutjm hlavou, ako môže niekto tak lahostajne pristupovať k plodeniu, že jeden deň áno, druhý deň už neexistuje... nechcem aby si to pochopila zle, myslím to dobre, ak chces mať istotu chod k dr. nech ťa pozrie, ak už si v takom týždni ako píšeš, nie je možné by to nebolo vidieť na sone...
@monkyrisko napodobne 🙂
Dakujem vam baby.
Veru, je to znicujuce stale na to mysliet. Vzdy, ked som si urobila test a bol negativny, tak som si povedala, ze jasne, nie som tehotna, beriem to. Len potom o par dni sa stalo nieco, co bolo straaaasne divne a zase ma to hodilo spät.
Ved ja viem, ze by to bolo cudne, keby som aj napriek menzesu a negativnym testom bola tehotna, je to velmi nepravdepodobne, ale jaksi ma ta myslienka nechce opustit.
Tak dakujem este raz za vsetky nazory a prajem vsetko dobre.
Mne do 12tt vychadzali negativne testy a moja druha palicka je pri mne uz 11 tyzdnov
@montynka131 ahoj montynka, a povedali ti preco to tak bolo?
Nie mne nebrali ani krv takze som dlhonevedela.na com.som
@montynka131 No a menzes si mala ci nie?
Ja som napríklad mala menzes prvé tri mesiace tehotenstvabuplne normalne. Mala som už papier od lekárky, že som tehotná a stále som tomu neverila. Nemala som žiadne klasické príznaky, okrem toho, že má strašne boleli kríže. Test som mala ešte v 10 t negatívny. Dokonca keď som išla z výsledkami krvi z labaku, myslela som si, že mám cistu, alebo rakovinu... 8 rokov snaženia a nakoniec, keď sme pre to nič nerobili som ostala tehotná. Do 7 mes. na mne nebolo nič vidieť, pribrala som za celé tehu 3 kg. Rodila som s váhou nejakých 65 kg. Niektorí ľudia doteraz nechápu, keď ma videli kocikovat, že kedy som k dieťatku prišla, keď som nebola tehu. To len tak na okraj. Stále som nechápala, ako je možné, že ženy nevedia,ze sú tehotné a keby som nešla k lekárke, tak by som na to prišla vo štvrtom mesiaci, keď by mi vynechali kramy, alebo ešte neskôr.
@lolalita Ahoj lolalita. Tak to mas teda riadne zvlastnu skusenost. Super ze si sa o nu podelila. Ja som dnes mala test zase negativny, no ale to brucho...
@monkyrisko ..si teda tehotna alebo nie? Velmi ma to zaujima..mimochodom..nemam rada na MK necitlivy pristup od inych zien!!! Drzim palce..

@monkyrisko To ze ta seklo v krizoch nemozes brat ako priznak ved to sa stava kazdemu, kludne ti mozu chybat nejake vitaminy, skor mam pocit ze strasne chcem babatko tak sa priserne sledujes.... Sprav si test, uz by si bola asi v 10-11tt cize na teste by museli byt kolajnice az do prahy :D ... ale bohuzial myslim ze z toho naozaj nic nebude, len to silno chces