Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
@sweetjanka Sweetjanka, riesis nieco podobne, ako som riesila ja?
Ano, riesila som niečo podobne..len my mame uz 3 deti a 4te neplanujeme, menzes tiez mam 🙂 len v poslednej dobe som mala pocity, ako ked som bola tehu..preto som sa tym zacala zaoberat a citat tieto prispevky..No tehu nie som.. 🙂 moznoze mam problem so stitnou zlazou..alebo co.
@sweetjanka Tak potom sa urcite ozvi, ci to bola ta stitna zlaza alebo nieco ine. Mne sa zda, ze sa mi to brucho teraz trosku sfuklo. Tak som optimisticka a cakam, ci uplne zmizne. Prestala som tiez nanho tolko mysliet, mozno aj to pomaha.
Inak, ja som mala dostat 10. oktobra menzes, dnes je 14. a stale nic. Mala som len pred troma dnami kratke spinenie, ako ked sa rozbieha menzes a potom nic, len taky zltkasty vytok mam. Ked ani zajtra nedostanem, tak to bude najdlhsie meskanie, ake som kedy mala.
A hrozne ma bolia krize, aj celkovo kosti. A pred troma dnami ma chytila zase ta strasna bolest pod lopatkou, ked nemozte ani spat, ani sediet, ani sa zohnut ani nic zdvihnut. Ale uz je to nastastie na ustupe.
Brucho, co vyzeralo ako tehotne, sa o dost sfuklo. Pojdem buduci tyzden k vseobecnej, nech mi zoberie krv, lebo sa mi to prestava pacit...
ahoj no ja som naposledy dostala menzes13,9 a teraz v 10,10 som bola na vyvolavacke a nic....tehu testy negativne menzes nikde nieco tam videl sliznicu som malal veliku...tak ja neviem priznaky nemam ziadne aspon zatial.....mam ist na kontrolu 20,10 samoztejme ak nedostanem menzes dovtedy...a tak cakam a cakam.....
Ahoj baby co vy na to? 🙂 22.9 mi skoncila mrcha 28 29 som mala plodne dni skusili sme to 1x po prvej dcerke ....7 dni po predpokl.oplodneni som si urobila test s vys.cit pozitivny na druhy den vecer tak isto potom neskor dva ine negat min tyzden stvrtok som bola u dr a nic zobral krv vcera vecer zas test a pozitivny dnes vysledok 0.01 hcg ze negativny dostat mam cca 20-24 som nafuknuta divne pocity cely cas prsia naliate unava nechut vsetko mi smrdi tazoba v podbrusku klasicke priznaky....no v hlave zmatok uz mam pocit ze mi sibe
Ano ten to je 😊
kočky, k tomu testu Pepino, robila som si jeden včera večer a jeden dnes ráno, oba negatívne....mešká mi menštruácia už štyri dni, pričom posledných 5 rokov boli presné ešte aj na hodinu (nepreháňam) .... od včera mám závrate, pocit na odpadnutie, čo som doteraz nezažila....zajtra idem gynekológovi, som zvedavá! 🙂
no tak teraz som zmatena už vyše tyždna mam bolesti v oblasti vaječnikov a divne pocity ako ked som syna čakala testy negativne a meška mi to 4dni ovulaciu neviem kedy mam nakolko mam PCO. testy ukazali negativne na jednom sa mi zdala slabulinka čiarka tak som si včera urobila ale negativny...len do pekla k doktorovi sa nedostanem nemam kde nechat syna...poradte čo mam robit babo by ma aj potešilo
Dobrý večer. Prosím o názor. som asi mesiac po šestonedelí a
3.11 som mala prerušovaný styk s manželom. Po niekoľkých dňoch mi bývalo nevoľno, bolesti v podbrušku, sem tam má pobolievaju kríze a aj prsia. Mám aj biely, celkom hustý výtok a aj močiť som začala častejšie... 5. 6 som.si robila test, negatívny. 23.11. som mala asi menštruáciu (napisala som asi preto lebo neviem aký je rozdiel medzi tou počas tehotenstva). 2.12 mi lekárka robila sono, zevraj tam.nic nevidela, ale že niekedy to nemusí byť vidieť.
Tak ja uz som zmagorena. By som to ani nejako neriešila, ale presne takéto príznaky som mala pri prvých dvoch tehotenstvach.
Čo si myslíte? Ako logika hovorí, žeby som tehotná nemala byt, ale príznaky hovoria o niečom inom....
@peta91hm Je celkom nepravdepodobne ze by si bola tehotna, uz len skrz to ze ste mali prerusovanu suloz a mala si MS.... A dokonca aj testy negativne a na sone nic nebolo.... Si po porode, dost kratky cas, cize je normalne ze sa ti este buria hormony a mas vselijake stavy... Nemyslim si, ze za tym je tehotenstvo...
Ahojte kočky.Mešká mi Ms 2 dní ale to by ani nevadilo možno sa to pokašľalo keď mi minulý mesiac počas MS praskla cysta ale tajné som dúfala že sa teraz zadarilo a že bude bábo.Dnes má bolia vaječníky ako keby už mala prísť tá mrcha hnusná.Rano som aj robila test ale neg.Prosim vás čo si o tomto myslíte?
@alybetka Ahoj, ako si prosim ta dopadla? Momentalne som na tom podobne, ako ked si pisala prispevok. 5 dni meskam, nafuknuta, nesvoja, pozitivna az do negativneho testu, co som robila vcera, rovnaka znacka ako ty. Zmatok v hlave maximalny, az o sebe pochybujem, ci to meskanie nie je iba silou mojej vole 🙂
Ahoj no dopadla som tak že mrcha prišla aj keď neskôr ale neskutočne bolestivá myslela som si že zomriem.Bolesti trvajú aj dnes a som v práci tak si vieš predstaviť asi jak mi je ale neboj tebe to výjde.Drzim palce a daj vedieť ako si dopadla.
@fiorela1988 tak ako,bude mimco?
@fiorela1988 tak drzim palce,mne dnes tiez meska 9 den,prvykrat v zivote,4 testy a vsetky negativne,o dva dni idem lekarovi tak som zvedava
@fiorela1988 stvrtok uz budem vediet na com som (ak teda skor nepride menzes),vsetko ma boli ako kebyze som uz dostala a stale nic,nervozna som z toho... ozvem sa ☺

@sweetjanka Ahoj sweetjanka. Nakoniec nie som tehotna. Asi len nieco v crevach, co vytvara nafuknute brucho. Musim si urobit nejaku ocistnu kuru a budem tiez viacej cvicit, aby som sa dostala zase do formy.
To brucho vyzeralo presne ako v prvych tehotenstvach, tak som z toho bola popletena. Ale isla som potom este raz ku gynekologovi a ten nic nenasiel. A tiez ma poslal na sono brucha a tam bolo tiez vsetko v poriadku. Lekarka tam mi odporucila dat si vysetrit creva a pripadne alergie.
Tak tolko moj pribeh.