Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
@fiorela1988 tak nakoniec nic, mrcha prisla dnes rano :(( normalne ma to chytilo,asi sa zacneme snazit o mimco :D malemu by sa uz hodil aj surodenec po 6 rokoch...
My sme sa ani nesnazili - tak ako pri prvom synovi, skor sme babatko odkladali na neurcito kedze sme pol roka kupovali novy byt,nasli sme si obaja dobre prace,babatko sme planovali mat tak o rok,dva... ale ked som si myslela ze som tehotna - znova neplanovane - clovek sa aj v duchu potesi,skoda... aspon vam nech to vyjde 😉 @fiorela1988
Drzim palce vsetkym ja som to mala aj pri prvom ked s to prestala v hlave dako riesit a sustredir sa na to vtedy to prislo 😊
Ahojte dievčatá... my sa s priateľom snažíme už 14 mesiacov, dnes už je to u mňa 41DC a testy negativne... normálne mávam cyklus 28-31 dní, tak neviem ci mam ešte dúfat alebo nie 😕
Ak sa vam tak dlho nedari, riesili ste to uz u lekara? Mozno mas nejaky zdrav. problem, ktory sa u teba teraz prejavil tym, ze nemas MS....Testy by uz museli byt pozitivne, kedze podla vsetkeho ti meska uz min. 10 dni....
@petka_3 tehotensky test nezachyti ovulaciu. Tehu test reaguje na hcg v krvi. Ale ovu test moze byt pozitivny v tehotenstve😉
Ale môže, stalo sa to kamarátke. A povedal jej to lekár.
mne sa pozitívny test objavil až po 2-3t meškania. predchádzajúce dva boli negatívne. doktor ma potom objednal až o dva týžne vraj aby tam aspon niečo videl a zrazu prekvapko - bola som podľa utz v 8 až 9tt.
@petka_3 Nebudem sa hadat🙂 Oba testy su vyvinute tak, ze reaguju na uplne ine hormony🙂 To, ze sa to stalo tvojej kamaratke a povedal jej to lekar nie je argument. Skus najst odborny clanok potvrdzujuci, to co pises🙂
Tehotensky test urcize nikdy nezachyti ovulaciu.... To, ze kamoska povedala, ze lekar jej povedal... Neznamena ze sa to naozaj stalo... HCG hormon sa tvori len v tehotenstve, cize tehu testy su robene len na zachytenie tohto hormonu.... Ovu test dokaze zachytit tehotenstvo, urcite nie naopak...
@bejulik3 nechcem ti dávať falošnú nádej ale u nás to tak bolo. 🙂 kvôli tým negatívnym testom som šla na jednu veľkú rodinnú oslavu kde som dosť vína popila, na druhý deň ibalginy pojedla a potom keď som predsa len bola tehotná, som si to celé tehotenstvo vyčítala.
veď skús ísť ku gynekologovi, môže ti zmerať hcg z krvi, urobí utz alebo vyvolávačku dá
Mne po 4 dnoch meskania vysiel negativny test, po 6 velmi slabucka 2. ciarka, po 9 opat velmi slaba ciarka a az 4. test na 10. den meskania uz bola ciarka vyrazna. Paradoxne najlepsie mi vysiel test s tou nizsou citlivostou, pri tych ostatnych som si naozaj nebola ista, ci ta ciarka je alebo si ju namyslam. To len pre povzbudenie 🙂
@sibalka21 nechcem strasit ale hcg vie byt pozitivne aj pri rakovine. V tedy sa tiez moze vytvarat. Preto sa tehotenstvo
Potvrdzuje krvou a usg.
@xixiximyxi hej hej, pocula som uz o tom... lenze vtedy sa vytvara hcg... tu ide o to, zeby tehu test dokazal zachytit ovulaciu, co je podla mna riadna blbost :D
@sibalka21 nie to tehu
Nedokaze.... ale moze niekto spravit studiu to som v odbornych clankoch niejako nenasla a to prednasky z gyn-por boli moje najoblubenejsie😀
Ja som skôr počula o tom, že pozitívny tehu test mal chlapík, ktorý mal rakovinu myslím prostaty.... bolo to raz v jednom článku,zo srandy si robil test pretože jeho priateľka bola tehotná a mal ho pozitívny....
@lucinika ano aj pri rakovine prostaty sa vie hcg vylucovat .... moja svagrinka to mala a to sme sa tesili ze budu traja... a nic z toho
Ahojte babeny, viem, ze to je uz stará diskusia, ale predsalen snad by som este dostala odpoveď. MS mi mešká už 5. deň, co je u mňa veľmi zvláštne, vždy som ju mala presne na 29. deň a ak nie , tak o jeden deň skôr, co sa mi stalo len 2 alebo 3 krát za život. 2 TT negatívne, v druhý deň meškania a aj vo štvrtý deň meškania. Tie ktoré ste mali negatívne testy, prosím napíšte ako ste dopadli nakoniec. 🙂 som z toho rozrusena a velmi by som bola šťastná keby sa podarilo... vopred ďakujem za odpovede 🙂
@ninka9293 Ak ti meska MS a mas negativne testy, tehotna niesi... Treba ist k lekarovi, mozes mat zapal, cystu, horm. nerovnovahu... AK si bola nachladnuta alebo chora, brala si antibiotika, moze MS meskat... SKus dalsi test, ak bude negativny tehotna nebudes....
Mne meskali kramy styri dni a tehotna som nebola... Len sa mi zblaznili hormony...
@sibalka21 ďakujem za odpoveď 🙂 dnes som bola u lekára, ešte dávnejšie som bola na genetických testoch a prišli mi výsledky. Mám diagnózu leiden homozygot, čo nebola príjemná správa ked mi to vysvetlil co to vlastne znamená. Môj lekár toto meškanie odôvodnil tým, že som mala zablokované vajíčko krvnou zrazeninou, preto mi to meskalo. Zvláštne, ze sa mi to stalo az teraz, keďže som doteraz nemala problém s meškaním MS. Vysvetlil mi, ze vajíčko mohlo byt oplodnene, len sa nedostalo do vystelky maternice a test preto neukazoval hcg...keďže zrazenina ,, usmrtila" možno oplodnene vajíčko MS sa nemusela dostavovat a akonáhle sa mu uvolnila cesta von, tak prišla MS... je dosť možné, že nebudem schopná vynosit žiaden plod, kvoli tej diagnóze...

Tehotenský test niekedy zachytí aj ovuláciu.