Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
@mlenna15 no k lekarovy pojdem zbytocne povie mi ze je to skoro a nespravi mi ani krvny obraz nic takze tak
@liliputka23 keď som prvý krát zistila že som tehotná tiež mi ukazovali slabucko testy a šla som sama do laboratória na krvné testy a mala som už 170Hcg nemusí ta doktor poslať na krvné chod sama
@mlenna15 no len sa ti povie nema mi kto byt s dietatom vies takze to by som mohla az buduci tyzden a to uz mozem ist aj k svojmu dr
@liliputka23 tak načo sem píšeš keď si aj tak urobíš sama po svojom nechápem...
@liliputka23 zopakuj test o dva dni... Lekarovi by som sla uz len z toho dovodu, aby sa uistil, ze je vsetko ok a aby sa nejednalo o cystu alebo mimomaternicove, kedze na 8den meskania je ciarka takmer neviditelna.... A ak mas takeho lekara, podla ktoreho je 8dni meskania MS a slaba ciarka na test, "skoro" na krvne testy, tak ho treba vymenit... Kedze kazdy normalny lekar by ti zobral krv na testy HCG....
Ahojte. Dnes mam 37 DC a mrcha nikde a testy 3 negativne. Ani len naznak nic. Cykly mavam 30 dnove. Uz som troska zufala. Mam bolesti v podbrusku akoby uz uz sa mala pustit mrcha a nic vcera som skusala horuci kupel a nic. Nemam stres ani ziadne problemy. Na zaciatku mesiaca som bola na preventivke vsetko je v poriadku. Tak uz ozaj nechapem. Stalo sa vam to niektorej? Mam 2 rocneho synceka pri nom mi test ukazal v 2 den meskania.
Pozerám, že sú tu staršie príspevky. Chcem sa opýtať o radu. V strede cyklu som začala krvácať- čo moja gynekologička potvrdila ako ovulačné krvácanie- a ovuláciu som mala na 100%. Teraz je to už 11 dní čo mi mešká menštruácia- a dr. mi teda povedala, že by som ju po ovulačnom krvácaní mala dostať tak ako vždy, no ona neprišla, hoc mam kramy vždy ako hodinky. Robila som si už 3 teh.testy a všetky negatívne. Príznaky nemám žiadne, iba ma teda každý deň pobolieva v podbrušku- ale to len 2x do dňa sa pripomenie a 2x som už mala bolesti ako pred kramami no kramy nedošli. Je tu niekto kto má podobnú skúsenosť? Gyn. ma dovolenku a tak môžem isť k nej až o týžden a to mi budu kramy meškať už vyše dvoch týždnov. Poradte prosím.
@lucinika vela bab pisalo,ze boli tehotne a testy mali negativne az do 8-9 tyzdna.Robila som si dva druhy testov a dalsi druh skusim az cez vikend.uz ma asi 4x bolelo na par min brucho ako pred kramami ale potom to rychlo odznelo a kramy nikde.Dnes som dostala aj herpes 😀 aj ten casto zeny v tehu mavaju,uvidim cez vikend,ked test nic neukaze pojdem v pondelok k dr.
@4hanny4 Je nemozne, aby mal niekto negativne testy v tehotenstve v 8-9tt. Pravdepodobne to nebol 8-9tt, ale mozno tak 4 az 6 tt a dotycna nevedela, ze mala posunutu ovulaciu a je ovela kratsie tehotna. 🙂
@peppermint vsetko je mozne,su tu zeny,ktore pisali,ze im test ukazal az vo 4 mesiaci,ked si precitas cele forum,tak najdes aj tie doticne.Nic nie je nemozne,kazdy organizmus je iny.Dokonca mam znamu,ktora dosla na pohotovost s bolestou v krizoch a porodila do hodiny s tym ze nemala paru,ze je tehotna,pribrala 3 kg a dieta bolo v chrbtovej strane a menstruovala....preto viem,ze ozaj vsetko je mozne 😀 dam vam vediet cez vikend
@4hanny4 Chapem, ze asi velmi tuzis po babatku, kedze sa drzis hlavne toho, ze niektore zeny mali v 8tt negativne testy (to je naozaj vynimocne) a ze mas herpes, co samozrejme vobec nemusi suvisiet s tehotenstvom.... Je velmi malo parvdepodobne, ze ak ti uz meska dva tyzdne, tak by si nemala aspon malilinkeho slabunkeho dusika na teste... Vzhladom na to, ze poznas take pripady a aj tu si vela citala, chapem ze stale mas nadej, ze si tehotna.. Kazdopadne drzim palce a nech to vyjde co najskor 🙂
@4hanny4 Áno, každý organizmus je iný, ale každé prosperujúce tehotenstvo má určité zásady, ako sa má vyvíjať, ako má HCG stúpať. Také naozaj nie je, že niekto je, ako ty píšeš v 4. mesiaci a má negatívny tehotenský test. Tá žena, čo to tvrdí, zrejme nebola v 4. mesiaci tehotenstva, ale bola tehotná oveľa kratšie.
Baby prosim vas poradte mi. Je mozne ze som tehotna aj ked som si robila vcera test a bol negativny? Styk sme mali 11.3. (To bol 2. den po menstruacii) a odvtedy ma vkuse bolia prsia ale hrozne co som predtym nemala. Stale ma boleli pred ms ale potom to prestalo. A dnes som mala taky slabulinky vytok. Nebola to krv ale iba taky hlien sfarbeny dohneda. Tiez som to nikdy nemala medzi ms iba vtedy, ked som bola tehu ale to mi aj testy uz ukazovali 2//. Do ms mam este cca 5 dni. Je mozne ze to test este neukazuje?
prispejem aj.ja posledna MS 29.3 priznaky vselijake bolest hlavy, závrate, bradavky citlive, pichanie v podbrusku a behanie na wcko ci.sa.to.uz nespustilo dnes je.to 16 den.meskania test negativny precitala som.si.cele.forum a skusenosti a pripady rozne tak uz len cakam 22.5 mam ist k.lekarke sama som.zvedava ... nic.ine.si nezelam.len aby to bolo tehotenstvo... kazdej drzim.palceky aby to po com.tuzia vyslo ;) krasny dnik baby
3.5 som bola u dr samozrejme ze nic nevidela ale.tym ze som mala.uz 2mimomaternicove tak.ma.prezrela vyska maternice bola v tom.case 9,5mm
tie nase telwsne.schranky si s nami.niekedy robia.co.chcu ;)
Ahojte myslite si ze som tehotna? Som objednana zajtra k doktorke ...menstruacia meska uz 18dni no styri testy su negativne ziadne ine priznaky nemam ako su bolave prisa,nevolost... dakujem za odpoved
@denny_0019 daj vediet som.zvedava mna to caka 22.5 viď predchadzajuci prispevok az na to ze.priznaky nejake su.ale uz som sa.tym.prestala zaoberat uvidime.co.povie dr. posledny rok menstruacia ako.hodinky
Baby, keby ste eventualne otehotneli 6.5. a cyklus mali nepravidelny (ale viem, ze vtedy bola ovulacia, hoci posledna MS bola 14.4.), kedy by ste si robili test? Lebo mam strasny pocit, ako keby som bola tehotna, mam takmer vsetky priznaky, rovnako som to mala aj pri predchadzajucich tehotenstvach. Len vtedy bol test hned pozitivny (hoci pri pravidelnom 28 dnovom cykle), teraz je negativny. Ale MS este neprisla a nevolnosti aj napatie v podbrusku mam, je to zvlastne.
Ahojte baby chcela by som s a poradit...bola som na injekcii do chrbtice pretoze mam vyskocene platnicky...davali mi narkozu antibiotika a podobne a teraz je to uz tyzden co mi meska..volala som doktorke a ta mi povedala ze mam pockat ze vraj je to normalne ale iba do 10 dni a potom aby som si urobila test lenze ja som nevydrzala a test som si urobila dnes a vysiel negativny no od vcera ma pobolieva v podbrusku ale nic ine....myslite ze je to len pre to vsetko co som absolvovala alebo mozem byt tehotna len je este skoro avy test ukazal dve ciarky??? Dakujem
Ahojte baby chcela by sa poradit pre lar tyznami som absolvovala injekciu do chrbtice v polonarkoze s antibiotikami a podobne pretoze mam vyskocene platnicky...lebze teraz je to uz tyzden co mi meska...robila som si test a je negativny...myslite ze mozem byr tehotna len to test este neukazuje alebo je to zo vsetkeho toho co som podstupila??
@silvia281015 podla mna je to len z antibiotik, tiez som mala problemy s chrbticou,davali mi obstreky a lieky proti bolesti a MS mi vtedy meskala skoro 2 tyzdne

@liliputka23 na tom druhom vidno slabucku čiarku !🙂
Ale ak ti mešká už 8dní najlepšie by boli krvné testy !