Mali ste negatívny test a aj tak ste boli tehotná?
Baby stalo sa Vám niečo takéto ?Ak áno - prosím napíšte mi ako sa prečo sa Vám to stalo. Ďakujem za každú odpoveď.
Este ma napadlo ci nemoze byt aj preto test negat ked chodim aj v noci pit aj cikat ze neni z celej noci ten ranny moc na zachytenie hcg. Mate podobnu skusenost?
Ahoj baby, tak ja som takisto uplny blazon z mojich vysledkov.
Posledna M bola 20.4., s tym, ze k oplodneniu mohlo dojst jedine 3.5.
Asi na 25.DC (zhruba 13DPO) mi zacalo spinenie, ruzove, trochu krvave a nakoniec aj hnede. Sla som k lekarovi, HCG z krvi negativne a ziadna cysta ani zapal tam neboli.
Teraz som 46.DC, M. som mala dostat tak na 35.-38.DC. A opat i zacalo spinenie, ale TT su negativne!!! Nechapem to. Nemam iny zdravotny problem, akurat ma bolia krize. Viete mi povedat, ci by aj tak mohlo ist o tehotenstvo? Ma to vobec zmysel ist opat ku gynekologovi?
Dakujem, cenim si vase nazory.
Ahojte baví menzes mi mešká 5 dní a prvý mi ukázal slabú druhu čiarku. Potom som si robila ďalší a tam už nič čo to môže byť
Ahojte zienky chcem sa poradit lebo sa tu asi zblaznim..ms mi meska uz 2 mesiac y mna nic zvlastne... mam priznaky ako prestala mi chutit kava stale mam pocit na vracanie , palenie zahy.a pocit ako keby som uz mala dostat ms. Test som si robila vecer no negatívny. Pidla vas som v tom alebo nejaky iny problem?🙂
urcite ma zmysel ist opäť ku gynekológovi,očividne nie je niečo v poriadku a mal by to riešiť. môže to byť aj tehotenstvo a môže to byť aj niečo iné (čo ja viem problém s hormónmi). v každom prípade držím palce 🙂
@lucia1506 s najvacsou pravdepodobnostou sa plod neudrzal na stene maternice.nebol dobre zahniezdeny.Hormon sa totiz zacne vylucovat az ked je v maternici.to co opisujes presne tomu nasvedcuje.tiez som to mala.naznak ciarky,potom mierne krvacanie,malicke v jeden vecer a o dva dni sa mi spustil normalny menzes a ciatka zmizla.je to bezne a caste.
Ahojte, mne meska presne 17dni. Tehu testy rozne negativne. Ovulka bola niekedy okolo18.6. Priznaky by aj boli ale skor tocenie hlavy zvysena ospalost dviha mi zaludocnu stavu a precitlivelost. Ked pocitam uhniezdovanie 10-12dni tak mi vychadza 3tt. Test bol naposledy robeny v stvrtok 13.7

Ahojte 🙂 potrebujem radu..mám nepravidelnú menštruáciu..vždy mi chodila bud o 2 dni skôr alebo o 2 dni neskôr. Teraz mi mešká 10 deň 🙂 robila som si test no vyšiel mi negatívny..možem byt aj tak tehotna alebo mám ešte počkat a spravit si test o pár dní ? Ďakujem
Ahojte baby 😊strasne potrebujem radu uz neviem co si mam mysliet...
Takze par dni pred menstruaciou som mala s priatelom pohl.styk davali sme si pozor ale jeden nikdy nevie...a mne zacala meskat mrcha...prvy tyzden som si z toho nic nerobila pretoze pred mesiacom som mala puntalnu injekciu popri narkoze a umrtvenii do platnicky a po nej mi meskala 9 dni...po 13 dnoch som si urobila test a bol negat...tak som volala doktorovi on mi urobil test tiez negat. tak ma vysetril a nasiel cystu vraj koli nej mi meska mrcha a ani ju nepride kym sa nestrati...lenze mne sa toto iste stalo asi 2 mesiace dozadu rovnaké slova no mrcha prisla 4 dni po navsteve...teraz je to uz 24 dni co mi meska a ja slabunko krvacam lenze ma pobolieva v podbrusku mam zvysenu chut do jedla a aj bradavky ma trochu pobolievaju no nie vzdy...takze uz neviem ci si tie priznaky namyslam alebo mam ist k inemu lekarovi...co myslite vy???
Ahojte strasne ma bolia prsia a robyla som si test vysiel negativny.Moze sa stat,ze test nie stale ukaze to co ma pohlavny styk som mala pred 3 mesiacmi.
@silvia281015 ahoj ako si dopadla? Ja by som asi skúsila ísť inemu lekárovi
Krásny deň prajem všetkým žienkam,
chcela by som sa opýtať, teda poradiť čo mám robiť... So snúbencom žijem intímne pomerne pravideľne a užívam HAK. Stalo sa mi, že som počas jedného týždňa neužila 3 tabletky a taktiež som užívala antb. Snúbenec si dáva dosť pozor, ale mám taký blbý pocit, že mu trošku ušlo. Robila som si večer testy ale vyšli negatívne. Mrcha mi mešká druhý deň a mám taký blbý pocit, že som v tom. Mám príznaky ako bolesť brucha, ktorú nemávam, taktiež mi moc nechutí jesť, mám hnačky... Vedeli by ste mi poradiť? Ďakujem
Jooo pockaj este par dni.2dni meskania je uple normalne
Ahojte kočky 🙂 tak ja som na tom takto posledný menzes v auguste skončil 28. Snažili sme sa samozrejme potom o babetko cez ovu. Teraz mi mešká 12 deň.. Testy som si robila 3 a všetky negat. :/ keď mala prísť mrcha mala som aj taký pocit že príde bolesti v podbrušku no potom ma v ten týždeň bolelo striedavo v podbrušku a aj v pravo aj na ľavo bolo mi strašne divne teplota sa mi drží na 37-37.2....je možnosť že som tehotná alebo ani nemám dúfať?
@dufajka2017 a test si si robila?
@dufajka2017 Robila prepáč zle som prečítala no teoreticky podľa mňa môžeš hcg sa vraj niektorým.zenam do moču vyplavuje velmi malo ale je to skôr zriedkavé. Skús nehnuteľnosti k lekárovi s tým meskanim
@saskia00721 no "mala" som menzes sobotu asi dokopy 10 kvapiek nedeľu silnejšie pondelok zase len doobeda a odvtedy už len kvapky. Volala som doktorke lebo som na zajtra objednaná povedala ze mam prísť aj tak a zajtra ráno si spraviť test že ešte nič nieje iste no uvidíme co bude zajtra
@dufajka2017 Ahoj,ako si dopadla u lekarky?
Zdravím žienky 🙂
Ja som mala naposledy menstruaciu 18.10 a dnes je 7.1
Testy negativne
Pobolievanie v podbrušku, občas po bokoch od pasa ako keby som mala svalovku
Mám trošku naliate prsia
A večne nafúknute bruško
Pobolieva ma zaludok, najem sa a o chvíľu som zase hladná
Koľko % dáte tomu, že mi rastie malé slniecko pod srdieckom?
Gynekolog si otvára novú ambulanciu až o tyzden tak neviem na com som, či sa v kutiku duše môžem začať tešiť

Ahojte dievčatá. Ja som celá zmätená zo svojho stavu. Mám syndróm PCO, inzulínovú rezistenciu a už tak er 2 roky pravidelného snaženia nemôžem otehotnieť. Paradoxom je, že napriek PCO mám cyklus pravidelný ako hodinky - 28 dní s občasným nanajvýš 2-3 dňovým omeškaním. Teraz som mala poslednú menštruáciu 18.1.2018 a k dnešnému dňu mi mešká 9 deň a stále nič. Myslím, že už ani neprídu. Pritom bolesti v podbrušku mám, pichá má, vetry upchaté, prsia citlivé, bolia ma, sú naliate, plné malých žiliek. Pri cikaní ma nebolí, takže zápal vylučujem. Jeden deň mi všetko smrdelo, bolo na zvracanie, potom som zasa bola v poriadku. Na každom kúsku vidím bábätká, vecičky, otázky od ľudí, čo ani netušia, že momentálne niečo v hlave riešim, všetko možné ako naschvál. Nechcem si nič nahovára, pripadá mi to, že uz mi je všetko možné. Robila som si 3 testy, posledný dnes ráno a vyšiel negatívne. Viem, že každá sme iná a jedinú odpoveď mi dá gynekológ, ale som z toho všetkého rozhádzaná. Neviem, čo sa to deje.

@matididi ako píšeš- navštív gynekológa. My ti tu nijak neporadíme. My sa s manželom tiež snažíme už vyše 2 rokov, raz sa zadarilo ale skončilo to zle a od vtedy sa nam nedarí- a to sme obaja úplne zdraví aj po všetkých potrebných vyšetreniach- niekedy to musíš nechať na vyššiu moc, nestresovať a veriť, že raz to príde. Nemysli nato toľko- a viem aké je to ťažké, sama nato myslím často, no čo má byť bude 🙂 čo nemá byť nebude 🙂
@beuska88 ahoj, ja mam rovnaký problém, ako to dopadlo? Bolo bábätko? 🙂
Ahoj baby 🙂 tak idem k vám opäť pre nejaké skúsenosti 🙂 nemám žiadne príznaky tehu teda aspoň si to neuvedomujem lenže nonstop chodím cikat nič ma ale neboli nepríjemný tlak v pošve ale bezbolestné skôr diskomfort a mešká mi 9 den stredu idem doktorke 🙂 mali ste v skorom štádiu tehotenstva to cikanie a tlak tam dole?
Ahojte..mešká moc ms už piaty den,,vždy mám cykly 28-29dnove..min mesiac dokonca prišla na 27DC,,teraz nic,testy mám negativne😔ta vobec neviem na čom som,,podbrusko sem tam boli,prsia tiež,,v pondelok ráno som objednaná ku gyn.tak som zvedava ako dopadnem,,držte sa všetky a som stehulkovania🤰🙏🙏😁
@petravelasova ako si dopadla? 🙂

Ahojte dievcata. Tak dnes som si robila test v den ocakavanej mrchy a nic. Negat. Priznaky by aj boli ale tak asi budem este cakat. Pri prvej som este chodila tyzden s vlozkou co ma ani nenapadlo ze mozem byt tehu a to mi vtedy hned vybehli //ciarky.