icon

Mali ste pozitívny tehotenský test v čase menštruácie?

26. dec 2023
stellarstar
26. dec 2023

Nie

lulu8491
26. dec 2023

Nerobila som si ho, ale test by som mala počas menštruácie pozitívny. To, že som tehotná, som totiž zistila až okolo 9tt, keďže som mala mesiac predtým úplne klasický menzes

zuzanockamt
26. dec 2023

Áno, dokonca už 4-5 dní pred MS boli testy pozitívne.

zuzanockamt
26. dec 2023

@lulu8491 Aj s bolesťami a klasickou dĺžkou aj intenzitou? Lekári tvrdia,že to nie je možné. Vraj je krvácanie slabšie a kratšie.

lalilla
26. dec 2023

@zuzanockamt ja mam kamosku co mala 1x normalnu ms, taku isto ako mava a dalsia neprisla svsak to uz bola v 6tt ci kolko tyzdni
Je to urcite mozne, je tu xy prispevkov a skusenosti ze kocky mali ms a tehotne boli

zuzanockamt
26. dec 2023

@lalilla Áno, veď to, že som sa s tým stretla iba na tomto fóre. V realite vôbec.

lulu8491
26. dec 2023

@zuzanockamt úplne normálna. Ešte mi aj bolo ľúto, že sa nám to v ten mesiac nevydarilo (intenzívne sme na bábätku pracovali)

lulu8491
26. dec 2023

@zuzanockamt gynekologicka mi tvrdila, že mala aj pacientku, ktorá mala až tri klasické menštruácie počas tehotenstva. Pri prvej prehliadke dostala tehotensku knižku a bola objednaná na morfo ultrazvuk :D

zuzanockamt
26. dec 2023

@lulu8491 Divné, ako píšem, v realite som sa s tým nestretla. Len tu na MK 😂

lulu8491
26. dec 2023

@lulu8491 keď som si robila test nasledujúci mesiac, boli na ňom obrovské koľajnice. Bála som sa, že čakám dvojičky 😁 Chvalabohu to bola iba (už) vysoká hladina HCG

lulu8491
26. dec 2023

@zuzanockamt keby nezazijem na vlastnej koži, neverím ani ja 😄

zuzanockamt
26. dec 2023

@lulu8491 A to si si nerobila pravidelne v čase MS testy,keďže ste sa snažili o dieťa? Ja som si testy robila pravidelne + meranie BT, takže to bola vždy istota. Nedalo sa tehotenstvo nezistiť.

lulu8491
26. dec 2023

@zuzanockamt keďže mi prišla menštruácia v očakávanom čase, ani ma nenapadlo robiť si testy. BT som nikdy neriešila

diewcatqoo
26. dec 2023

Moja spoluziacka na strednej zistila, ze je tehotna az v 6. mesiaci. Dovtedy mala vraj uplne normalny menzes. Az raz jej neprisiel a citila vraj nejake divne pohyby v bruchu, tak sla pre istotu k lekarovi a zistili, ze je tehotna. Vobec to na nej nebolo ani vidno, brusko jej vyskocilo niekedy v 7-8. mesiaci.
Ja to nejako neviem pochopit, ako je to mozne. Vzdy este pred vymeskanim MS som vedela, ze som tehotna.

lalilla
26. dec 2023

Deju sa rozne veci. Cerstvo od kamosky keby sa jej to nestane poviem ueze neverim, bola v 5tt, hcg v krvi velmi vysoke a testy negativne..
Myslela si ze ma daky zapal, ms neprisla, testy negativne isla k mudr a ked jej volala s vysledkom hcg skoro odpadla. Ako je to mozne ani doktorka nevedela

nevenka
26. dec 2023

@lulu8491 toto je zaujimave. Ja som mala teraz take, ze bolesti uz asi tyzden, nie a nie sa rozbehnut MS, mavam to tak, ale toto bolo cudne uz, asi 4 dni, no teraz uz krvacam riadne. O babo sa nesnazime, ale tak napadne ma vzdy, ze stat sa moze, kedze neberirm HAK. Akurat to vyslo presne tak, ako ked sa nam podarila dcera, je septembrova, zazivam take dejavu, len teda MS prisla, takze si hovorim, ze sme v klidku a ono to tak nemusi byt..
🤭🤪

nevenka
26. dec 2023

@zuzanockamt vies co, ja som napriklad pri 4.dietati mala take, ze mi vobec po ovulacii nestupla teplota, az daky 25 DC a to aom uz mala pozitivny tehotensky test. Robila som si namatkovo, lebo som brala loeky, co sa nesmu v tehotenatve uzivat. A ups. Este som sa rozculovala, ze zas tak neskoro ovu, ze 24.den, to zas bude cyklus 38 dni...😅. Tak ani na tu teplotu som sa nemohla spolahnut.