Mali ste takéto tehotenské testy v priebehu 5 dní?
Dobry den, mali ste niekto taketo tehotenske testy v priebehu 5 dni? Nemali by byt kazde dva dni silnejsie?

No uprimne nevyzera to dobre, ak je to 5 dni a hcg nerastie, tak to nevyzera, ze to tehotenstvo prosperuje, moze ist o biochemicke alebo mimomaternicove. Zajdi na krv ku gynekologovi a o tri dni zase, nech to sleduju.
Až na ten posledný sa mi zdá že pekne silnejú 🙂 ten posledný mohol byt napríklad viac zriedeným močom
Robíš si testy už po "očakávanom" dni MS? Ja som mala také slabučké pred MS, keď som bola nedočkavá a robila testy priskoro.
Tiez som take mala, biochemicke tehotenstvo. Ms prisla po 2 dnoch meskania.
Dakujem vam za odpovede.. doktorka ma objednala az o 2 tyzdne tak musim cakat a verit, ze to dopadne dobre...
@mima172 este mi nemeskaju...a tiez ai mala viac dni taketo slabsie testy?
Hm, poznám ten pocit, tú nedočkavosť, čiže chápem, že robíš testy tak skoro. Posledne tehotenstvo (to úspešne, z ktorého mám dcéru) som si robila test až v prvý deň meškania MS. Testy pred meškaním som si robila pri predošlom tehotenstve, to bolo nakoniec len biochemické, lebo MS prišla, ak sa nemýlim, na 5ty deň meškania. Vtedy moje testy vyzerali veľmi podobne ako tie tvoje. Každopádne, držím ti palce, nech to nie je tvoj prípad a tehotenstvo je úspešne 🙂
Vtedy už bude niečo vidieť. Ak nechceš čakať, zaplať si súkromné hcg dva dni po sebe aby si vedela, že sa zdvojnásobuje. Ale je to zbytočne si myslím, lebo ani zdvojnásobovanie hcg, ani silnutie testov neni záruka normálneho tehotenstva.
@mima172 dakujem, snad to dobre dopadne...mam za sebou aj biochemicke aj mimomaternicove tak sa bojim...toto budu velmi dlhe dva tyzdne, kym pojdem k dr.
@vahcaac pri mimomaternicovom sa mi tiez zdvojnasobovalo takze tomu az tak neverim..kazdy mi tvrdil, ze to je normalne tehotenstvo az kym ma v bolestiach nebrali na salu. Ì
@konikkon a to mas robene po dnoch ci kazdy druhy den?
Mala som take pri biochemickom… pri mimomaternicovom mi tmavli trochu rychlejsie
Ved hcg sa nemusi este nejak extremne zvysovat ,este ani nemeska ms. Podla mna za tyzden ciarka bude silnejsia.
@leuska1991 dufam, dakujem 🙂
Po dňoch. Inak ja som sa tiež takto obávala, lebo sa mi zdalo, že tie testy nesilneju a potom zrazu vybehla koľajnica.
autorka ako si dopadla?

ja som mala rovnaké, boli cca rovnako silne. A skončilo to ako biochemicke tehotenstvo 😐 To ale nemusí byť tvoj prípad, silno drzim palce 🍀