icon

Mali ste takéto tehotenské testy v priebehu 5 dní?

3. nov 2021

Dobry den, mali ste niekto taketo tehotenske testy v priebehu 5 dni? Nemali by byt kazde dva dni silnejsie?

Mali ste takéto tehotenské testy v priebehu 5 dní?
luci_ba
3. nov 2021

ja som mala rovnaké, boli cca rovnako silne. A skončilo to ako biochemicke tehotenstvo 😐 To ale nemusí byť tvoj prípad, silno drzim palce 🍀

anjelicek26
3. nov 2021

No uprimne nevyzera to dobre, ak je to 5 dni a hcg nerastie, tak to nevyzera, ze to tehotenstvo prosperuje, moze ist o biochemicke alebo mimomaternicove. Zajdi na krv ku gynekologovi a o tri dni zase, nech to sleduju.

vahcaac
3. nov 2021

Až na ten posledný sa mi zdá že pekne silnejú 🙂 ten posledný mohol byt napríklad viac zriedeným močom

mima172
3. nov 2021

Robíš si testy už po "očakávanom" dni MS? Ja som mala také slabučké pred MS, keď som bola nedočkavá a robila testy priskoro.

sylvia_123
3. nov 2021

Tiez som take mala, biochemicke tehotenstvo. Ms prisla po 2 dnoch meskania.

autor
3. nov 2021

Dakujem vam za odpovede.. doktorka ma objednala az o 2 tyzdne tak musim cakat a verit, ze to dopadne dobre...

autor
3. nov 2021

@mima172 este mi nemeskaju...a tiez ai mala viac dni taketo slabsie testy?

mima172
3. nov 2021

Hm, poznám ten pocit, tú nedočkavosť, čiže chápem, že robíš testy tak skoro. Posledne tehotenstvo (to úspešne, z ktorého mám dcéru) som si robila test až v prvý deň meškania MS. Testy pred meškaním som si robila pri predošlom tehotenstve, to bolo nakoniec len biochemické, lebo MS prišla, ak sa nemýlim, na 5ty deň meškania. Vtedy moje testy vyzerali veľmi podobne ako tie tvoje. Každopádne, držím ti palce, nech to nie je tvoj prípad a tehotenstvo je úspešne 🙂

vahcaac
3. nov 2021

Vtedy už bude niečo vidieť. Ak nechceš čakať, zaplať si súkromné hcg dva dni po sebe aby si vedela, že sa zdvojnásobuje. Ale je to zbytočne si myslím, lebo ani zdvojnásobovanie hcg, ani silnutie testov neni záruka normálneho tehotenstva.

konikkon
3. nov 2021

Tu su moje testy. Prvý je deň pred očakávanou Ms. Vôbec sa nestresuj zatiaľ.

autor
3. nov 2021

@mima172 dakujem, snad to dobre dopadne...mam za sebou aj biochemicke aj mimomaternicove tak sa bojim...toto budu velmi dlhe dva tyzdne, kym pojdem k dr.

@vahcaac pri mimomaternicovom sa mi tiez zdvojnasobovalo takze tomu az tak neverim..kazdy mi tvrdil, ze to je normalne tehotenstvo az kym ma v bolestiach nebrali na salu. Ì

@konikkon a to mas robene po dnoch ci kazdy druhy den?

tajly
3. nov 2021

Mala som take pri biochemickom… pri mimomaternicovom mi tmavli trochu rychlejsie

leuska1991
3. nov 2021

Ved hcg sa nemusi este nejak extremne zvysovat ,este ani nemeska ms. Podla mna za tyzden ciarka bude silnejsia.

autor
3. nov 2021

@leuska1991 dufam, dakujem 🙂

konikkon
3. nov 2021

Po dňoch. Inak ja som sa tiež takto obávala, lebo sa mi zdalo, že tie testy nesilneju a potom zrazu vybehla koľajnica.

snazilka_bio_mamka
26. mar 2022

autorka ako si dopadla?