icon

Mali ste výsledok krvi negatívny a boli ste tehotná?

boobaa
28. mar 2013

Ahoj baby. Bola som kvoli ATB na tehu teste 10 DPO a vysiel mi negativny. Povedali mi ze je 0. je mozne ze by som mohla byt este tehu? Ovulka bola na 14 a 15 den. Menstruacia este nemeska. Dnes som iba 26 DC. DAKUJEM

matuskova003
•
28. mar 2013

počkaj si na ms, urob si test... ak bude meškat... je tu takychto tem straaaaaaaaaasne moc 🙂

cuculik1
•
28. mar 2013

Krvny test je citlivy. Uprimne ak fakt prebehla ovulka v case ked uvadzas a toho casu si naozaj 10 dni po krv by to uz naozaj mala zachytit.

awalancha3
•
28. mar 2013

je mozne, ze si tehotna, ale je to miziva sanca.....predsa len, to skor byva naopak, ze test neukaze druhu ciarku a krvny test ukaze uz hcg.....Naozaj nemozes robit nic ine, len take dva tyzdne pockat, urobit si mamatest a podla vysledku dalej konat.......Ale pre istotu a pokoj duse, tie dva tyzdne sa chovaj ako keby si tehotna bola... 😉

aliza
•
28. mar 2013

Ak na 10.den je test z krvi negativny, podla mna tehotna nie si. Ak ti povedali, ze je nulova sanca, tak urcite vedia, preco ti tak povedali.

veppa
•
28. mar 2013

Osobne som pozitivny tehot. test pri meskajucej menstruacii mala az pri stvrtej gravidite,aj to po vyse 2 tyzdnovom meskani. Verim len krvnym testom. Noo a posledne hladiny Hcg z krvi ani nekomentujem ... mala som tak maly narast hodnoty v odstupe 3och dni,ze to mal byt abort , aj akcia srdca meskala a verdikt pritomna AS -vysloveny doslova v "poslednej polhodine na prijime" ... a mam dalsie krasne babo krasne . Kym to nie je tutovka, priklanam sa k nazoru - spravaj sa ako tehotna ...🙂

vivi
•
28. mar 2013

Zalezi aj na tom kedy doslo k uhniezdeniu, podla mna az potom dochadza k produkcii HCG.

latvia
•
29. mar 2013