Mám 18 rokov a menzes mi mešká 3 týždne

cyrex
24. aug 2020

Ahojte baby, mam 18 a teraz mi mešká menzes už 3 týždne. Sex mam vždy len s ochranou, dávame si pozor ale aj tak som si kúpila testy a 4x mi vyšiel negatívne. Prosím uistite ma, že to môžem mať omeškané aj kvôli stresu, dosť ťažký mesiac som teraz mala, stresujúci :D. Ale vravím 4x negatívny test tak hádam tehotná nebudem. Mala som aj príznaky na menstruaciu ako bolestive prsia, bolest v krížoch,vyrážky a nafuknute brucho pár dní aj som mala biely výtok ako vždy pred menzesom ale nedostala som ho.

lia_nka
24. aug 2020

Zájdi na gynekológiu môžeš mat hocičo cystu zápal ...

cyrex
autor
24. aug 2020

@lia_nka gynekologicky mi dali termín až január 2021 🙂)) tiež skvelé....

lia_nka
24. aug 2020

@cyrex no asi by mi praskli nervy na toho gynekológa skús pohotovosť neni dobre keď ti tak dlho mešká menzes

cyrex
autor
24. aug 2020

@lia_nka povedala som to aj mame,tá s hrôzou v očiach, že radšej nech beriem antikoncepciu, :D..akože hádam bude všetko v pohode no 18 je podľa mňa moc skoro na bábätko.

s_a
24. aug 2020

zmeniť gynekológa? :D ja mám výbornú gynekologičku, ktorá má plno pacientiek a ani na preventívnu prehliadku tak dlho nečakám.. akože podľa mňa tehotná nie si, ale môžeš mať aj iný problém, vždy je to lepšie pozrieť, aj keď by to mala byť len banalita

cyrex
autor
24. aug 2020

@s_a no ja som zo žiliny a tu si moc extra vyberať nemôžem..nikdy som nechodila ku inej gynekologicke a nechcú ma inde zobrat, dnes sme prešli každú jednu ambulanciu a len jedna ma nakoniec zobrala za pol roka,že kvoli Korone nikto nemá čas ani miesto

lucilaines
24. aug 2020

@cyrex Musis ist lekarke. Ked aj do ineho mesta ako samoplatca alebo co, to nie je mozne, aby si nenasla nikoho, kto ta objedna skor. Pripadne chod bez objednania na cakanie, kazda jedna ambulancia ma taku moznost pre urgentne pripady. Tehotna na 99% nie si, ale nemozes do januara cakat s meskajucim menzesom ak si doteraz bola v poriadku.

cyrex
autor
24. aug 2020

@lucilaines Akoze meskavaju mi tak 8-10 dni ale teraz ked už skoro 3 týždne tak ma to celkom zaskočilo, každopádne každé uistenie, že tehotna nie som je pre mňa fakt upokojujúce :D samozrejme sa pokúsim dostať na nejaku ambulanciu včas

anjelicek26
24. aug 2020

Musis najst ineho lekara, uz to, ze mas cyklus takyto rozhadzany v tom veku nie je vobec v poriadku, chapem ked ma dievca 11-14 ze to takto skace, ale nie 18 rocnej...treba vsetko poriadne vysetrit a skontrolovat, zmen lekara, alternativy su, mozno si trosku pocestujes, ale su.

uriva
24. aug 2020

V Žiline viem o jednom doktorovi, ktorý berie "normálne" - nie až v januári a je super. Dr. Wallenfels. A keď je problém, tak to by mal zobrať akýkoľvek doktor hneď, je to divné, nech je korona, mor, čokoľvek... Už aj to svedčí o prístupe a choď radšej napr. do PB k Ševčíkovi - ten berie nové stopercentne. Zas to nemáš tak ďaleko.

cyrex
autor
24. aug 2020

@uriva ďakujem moc za návrhy, nakoniec som bola u tej mojej starej a vzala ma teraz o dva týždne no

martinka13
24. aug 2020

@cyrex mne minule vynechal cely mesiac. Stava sa to aj bez príčiny....

millky
24. aug 2020

@cyrex gynekológ ti nemôže dať termín o pol roka pokiaľ je tam podozrenie na tehotenstvo. Takže.... Buď si daj preložiť kartu, alebo choď na urgent, tam ťa tiež môže gynekológ zobrať. Tvoj lekár sa dopúšťa zanedbania starostlivosti. Môže to byť drobnosť ale môže to byť aj veľký problém. Minimalne vyvolavačku ti treba pichnúť. Si príliš mladá na to, aby ťa "zhumploval" nejaký ignorantský doktor.

cyrex
autor
24. aug 2020

@martinka13 a nie ste tehotná, že? :D

martinka13
24. aug 2020

@cyrex nie. To bolo pred 2 mesiacmi

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre