Mám 31. deň cyklu a mešká mi menzes
Ahojte snazilky,dnes som 31.DC a to ci mi ms meska alebo esye nie je pri mne zlozite urcit kedze moj cyklus sa pohybuje 28-38 dni...a neviem ani kedy som mala ovulku tento mesiac cize ani podla toho sa teraz neviem orientovat...rano som si urobila test a po chvilke ked som sa nan pozrela tak bol negativny.Odlozila som ho a isla som si urobit kafco,lenze ked som ho isla po asi 15minuatch vyhodit tak som tam objavila toto...myslite ze je to pozitivne?
Tento test som si robila pred par dnami,po par minutach bol pozitivny,pekna ruzova ciarka a tehotna som neni.tento uz nikdy viac.duchuje jak blazon
@vera4444 kolko dni si po ovulke?a s akou citlivostou je ten test?uz ti meska ms?
@zdenkastanka test je 10-tkovy, som po mrche/nemrche 11 dní... bola iba 3dnova, prišla skôr a po 4dnoch som začala spinit...už to trvá 6-ty deň...
@vera4444 mozno biochemicke...
Tehotenské testy majú v návodoch napísané, po koľkých minútach nemožno odčítať výsledky. A pätnásť minút je už vážne dosť na to, aby výsledky boli skreslené. Ani digitálne testy nie sú dlhotrvácne.
@zdenkastanka ake sú ďalšie priznaky prosim ta
@vera4444 priznaky coho?toho biochemickeho?
@08snazilka80 to ma mrzi😔snad to vyjde nabuduce✊🏻✊🏻🍀🍀
@zdenkastanka ano...
Tak mne sa ukazala druha ciarka vzdy az po dobrom zaschnuti.
@monika2101 prepac, ja na to skulim, ale nejako nevidim.. pockala by som dva dni a skusila znova xxx drzim palce!
@shades3 Dakujem 😘
@monika2101 ale mozno som len slepa, na monitore tieto fotky nikdy az tak dobre neukazu.. 🙂
@shades3 Ved toto 🙂
@monika2101 ahhahaa.. ved pockaj, o dva dni bude silny pasik, ze mi oci vybije 🙂 😂😂😂
@shades3 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😘❤️
@vera4444 no neviem presne,nezazila som.. ale asi len tie ze test mozes mat par dni pozitivny a potom uz nie,a pride klasicka ms....to sa proste ani nezachytilo embrio....s tym nic nenarobime...
@monika2101 ja ho tam vidim a drzim palce.ja mam za sebou potrat,2 mesiace po sebe mi test ukazal // a mrcha vzdy prisla takze nic z toho...dufam,ze tebe budeme moct gratulovat

@08snazilka80 moje ❤️ Drzim ✊🏼✊🏼✊🏼 Nech sme dve a dalsie co to kazdy mesiac očakávajú 😘😘😘

Po 15 minutach alebo po vyschnuti testu uz moze byt vysledok skresleny... urob si novy test z ranneho mocu najlepšie a uvidis...
Vysledok testu je najlepšie odcitat po minute alebo ako je v navode napisene...potom to uz nemusí byt pravdive...