icon

Mám 31. deň cyklu a mešká mi menzes

08snazilka80
3. mar 2018

Ahojte snazilky,dnes som 31.DC a to ci mi ms meska alebo esye nie je pri mne zlozite urcit kedze moj cyklus sa pohybuje 28-38 dni...a neviem ani kedy som mala ovulku tento mesiac cize ani podla toho sa teraz neviem orientovat...rano som si urobila test a po chvilke ked som sa nan pozrela tak bol negativny.Odlozila som ho a isla som si urobit kafco,lenze ked som ho isla po asi 15minuatch vyhodit tak som tam objavila toto...myslite ze je to pozitivne?

Mám 31. deň cyklu a mešká mi menzes
vera4444
6. mar 2018

Ahojte dievčatá, tak dnes som bola u dr. Tak nič z toho... ☹

vera4444
6. mar 2018

A to spinenie bolo kvôli tomu že som mala tento mesiac bez ovulky ☹ a najhorsie na tom je, ze som sa az dnes dozvedela, ze mam otocenu maternicu...menila som doktora a až on mi to povedal... moja stará doktorka to asi nepovazovala zaalebo dodôležité... ☹

chmurkaxy
6. mar 2018

@vera4444 ahoj,ja mám tiež maternicu v reverznej polohe (teda, podľa lekárov v centre asistovanej repro, podľa mojej obvodnej gyneko nie) a v podstate je to asi jedno. Už jedno dieťatko mám a tehotenstvo a pôrod boli normálne . jedine, babske rady odporucaju pri snahe otehotnieť, skôr polohy zozadu. kvôli tomu inému sklonu maternice, aby tam spermie dlhšie vydržali. ale ktovie.

vera4444
6. mar 2018

@chmurkaxy naozaj? Podarilo sa ti hneď otehotnieť? Nemala si počas tehu žiadne problémy? 🙂 potešila si ma aspoň trochu...

chmurkaxy
6. mar 2018

@vera4444 hneď nie,ale my máme toho na rováši🙂)) aj ja,aj muž. ale otehotniem pomerne ľahko,len u nás je problém vydržať (genetika,imunita,stitna,RH faktory). ak nemas komplikovaný stav,tak to určite prekážka nebude 🙂 držím päste!

vera4444
6. mar 2018

@chmurkaxy oooo to je škoda ☹ ďakujem, drzme si prsty...

shades3
7. mar 2018

@vera4444 to ma mrzi, ale kazda stvrta zena ma inak polozenu maternicu, vraj.. to mam aj ja, a doki mi to tiez povedal az teraz pri tretom tehu (druhe teda nevyslo a toto tretie hroozne dlho trvalo).. potom som sa nedivila uz, ze nam neslo otehu, vtedy sa totiz odporuca milovanie zozadu, aby sa lahsie dostali spermie k vajicku.. a sranda, ze my sme otehu prave takto.. tak skuste, a verim, ze ovu pride a vsetko bude coskoro tak, ako ma x

shades3
7. mar 2018

@vera4444 a este ze potom lezat na brusku, a nie na chrbte a nohy hore, ako pri normalnej polohe maternice..

vera4444
7. mar 2018

@shades3 ďakujeeem ☹

08snazilka80
autor
8. mar 2018

Zienky,myslite si ,ze by som mohla byt tehu aj ked som dostala ms?bola to taka zvlastna mrska- trvala 3dni,krvacanie nebolo velmi silne,krv bola taka oranzovo-cervena a neodlucila sa ani vystelka maternice.pytam sa preto,lebo test mi ukazoval ducha aj v den kef sa ms dostavila.tehu test si pojdem kupit,ale chcela by som vediet aky nazor na to mate vy,alebo ci ste niektora mala ms aj napriek tomu ,ze ste boli tehu

08snazilka80
autor
8. mar 2018

A este to,ze ja ms mavam 6dnovu tak preto mi nejde do hlavy,ze teraz bola 3dnova,pocas nej ma ani nebolelo podbrusko co inak mavam velke ms bolesti,praveze ma len pichalo vo vajecnikoch,prevazne v lavom

shades3
8. mar 2018

@08snazilka80 jasne, ze hej, ked sa uhniezduje vajko sa spini a vyzera to ako slaba mrcha, preto baby casto nevedia, ze su tehu 🙂

shades3
8. mar 2018

@08snazilka80 a niektore zeny maju akoby kramy aj par mesiacov pocas prveho trimestra..

08snazilka80
autor
8. mar 2018

Nedalo mi to a kupila som si este testy a rovno som ich urobila

shades3
8. mar 2018

@08snazilka80 no je tam dusik.. urcite..

08snazilka80
autor
8. mar 2018

@shades3 vidim ho aj ja,ale som z toho uplne mimo...prsia ma boleli ale ked sa dostavila ms tak prestali,lenze krize neskutocne citim a tak mi je zle divne,nemozem anu kavu citit a pritom som kavickar -dostala som od manzela k MDZ pressostroj s kvalitnou kavou ale ked ju citim tak ma napina...

08snazilka80
autor
8. mar 2018

Alebo...ak mi ukazuje falosne pozitivny...z akho dovodu by to mohlo byt?neviem ci mam ist na gyndu,ked stale spinim...a ci sa mam tesit alebo bat

mawiya
8. mar 2018

@08snazilka80 ahoj. falosne pozitivny neexistuje. je len pozitivny z ineho dôvodu ako tehu. doktori ti povedia ze to neexistuje, ale skusenost je, ze duch pozitivny moze byt pri cyste na vajecnikoch alebo aj pri zapale mocovych ciest, pokial sa v moci nachadza krv. urcite by si mala navstivit gynekologa a dat si urobit hcg na vylucenie mimomaternicoveho tehu. ale pokojne si mohla mat aj posunutú ovu.

08snazilka80
autor
8. mar 2018

Zajtra rano idem na gyndu tak som zvedava...uz sama neviem na co sa mam pripravit

tinka0000
8. mar 2018

@08snazilka80 Drzim palce 🙂 Ja budem vediet az na druhy mesiac ci sa podari ci nie :D

mawiya
8. mar 2018

@08snazilka80 budeme drzat vsetky palce.

08snazilka80
autor
8. mar 2018

@mawiya dakujem,velmu velmi tuzim po babenku druhom.ked som ostala pred 1,5 rokom tehu tak sme sa tesili neskutocne,lenze malinke sa nevyvijalo a potratila som...asi pred 3-4mesiacmi som mala opat tehu test pozitivny,lenze ms prisla a tiez bola taka zvlastna,no a potom test negativny...prave preto som teraz ako na ihlach.priznaky mam asi vsetky okrem tych citlivych prsnikov/bradaviek...

mawiya
8. mar 2018

@08snazilka80 moje je mi to ľúto, presne viem o čom hovoríš. my sa snažíme 6 rokov o mimi. prvé sa prestalo vyvíjať v 8 tt, potom jedno biochemické,a naposledy mimomaternicové ☹ . ale stále verím, že najbližšie to bude ok. Preto každú babulku ženiem ku gynekológovi, lebo mimomaternicové tehu je sviňa, ktorá sa zisťuje veľmi ťažko, mne ju napríklad našli až tretí deň pobytu v nemocnici, pretože HCG začalo rásť závratnou rýchlosťou, brali mi krv rano a večer. Bolo to ťažké ale viem, že sa ešte dočkáme uzlíčka. drž sa.

08snazilka80
autor
8. mar 2018

@mawiya to mi je luto...aka nespravodlivost-zeny ktore neruzia po babenku chodia na interupcie a babule ktore tuzia po tom tak maju taketo starosti ☹ ale ja to beriem tak ze vsetko sa deje z nejakeho dovodu...isto aj u teba ked nastane ten spravny cas tak to pride :-* len treba vydrzat 😉 a to mimomaternicove tehu-ake si mala priznaky,mala si aj bolesti?

mawiya
8. mar 2018

@08snazilka80 praveze som nemala ziadne bolesti. krasne hcg, spociatku ale slabe testy. potom mi brali hcg a ked uz bolo 2400 a v maternici nic poslali ma do nemocky za prve tri dni co som tam bola mi nenasli mimomaternicove a stale tvrdili ze to bol potrat. lenze hcg velmi rastlo a az tam v nemocke som zacala spinit, co sa ani necudujem, lebo niektori lekari ma vysetrovali vaginalnym sonom tak, ze som myslela ze mi chcu vybrat krcne mandle. Az na stvrty den nahodou mlady lekar objavil plod, krasne velky s bijucim srdieckom ale zial 3 mm nad maternicou vo vajecniku. tak ma do hodiny operovali. Za tie styri dni tam boli 3 babenky ktorym mimomaternicove tehu prasklo / vsetky boli okolo 8 tt. a neboli pri gynekologovi, lebo sak naco. preto neznasam tie rady ze pockat a naco tak skoro. no presne na toto. aby sa predislo komplikaciam. ale verim ze budes v poriadku a ak ma byt mimi v poriadku tak aj tehu. neboj nic. my to dame a to kedy je na niekom tam hore. zajtra sa drz a mysli pozitivne.

shades3
9. mar 2018

@08snazilka80 no zaujimave... fakt.. a co teraz budes robit? ako jasne, ides na gyndu, a som zvedava, co ti povedia, ale ja by som asi nastojila, nech urobia nejake testy, ked sa to takto objavuje..

08snazilka80
autor
9. mar 2018

@shades3 akurat sa dorazila od dr...tehu niesom ☹ ze vsetko vyzera tak ako ma,to ma potesilo,pretoze som sa bala ci nemam cystu.zobral mi krv na hcg,na obed bude volat za vysledky ale to teda na 100℅ negativne bude

08snazilka80
autor
9. mar 2018

Nabuduce si budem test robit az ked budem nejakych 25DPO a ms nebude pretoze toto je na psychiku uz...a to som si myslela ze tehu test skor ukaze negat a si tehu ako pozit.a tehu niesi :-/

shades3
9. mar 2018

@08snazilka80 no tak tomu potom ale nerozumiem, z epreco to je tak.. je mi to luto, ale aspon je vsetko ok, a mozete sa snazit dalej xxx drzim palceky x

bam11
Autor odpoveď zmazal