Mám 37. deň cyklu a mešká mi menštruácia
ahojte viem že je toto veľmi dlhy príbeh ale fakt by som ocenila ak je tu niekto kto sa aspoň trocha vie zorientovať v tomto a vie čo by to mohlo byt / alebo mal nejaké podobne skúsenosti poradiť mi -takže aktuálne som 37 dc (mávam 28 dňový cyklus ) nechránený styk nebol počas celého cyklu len s kondómom a vždy kontrolujeme či nepraskol a nedošlo k žiadnej nehode , a aj keby teoreticky praskol tak nevyvrcholil do neho ani raz (ale opäť opakujem nepraskol) , minulý cyklus som mala na 14 dc mierne spinenie asi 3 dni a na 18 dc prišla ovulacia (toto sa mi nestalo nikdy ) ale ms nakoniec prišla len o 4 dni neskôr , tento cyklus na 18 dc prislo spinenie zase (hnedé ) trvalo deň a zase o 4 dni začal plodný hlien ktorý trval cca od 23 dc -26dc , na 32 dc som mala neskutočne nevoľnosti aj tráviace ťažkosti podobne črevnej chrípke ale nevracala som ani hnačka nebola skôr zápcha ale kŕče som mala ako pri hnačke , trvalo to asi nejaké 3 dni odvtedy sa to zlepšilo stále mám zapchu a občas mi je zle ale len tak mierne bolesti hlavy mám občas a včera začalo zase spinenie a ráno aj MS kŕče ale ms stále nemám , podľa mojich výpočtov ak fakt bola ovulacia posunutá na 23-26 dc tak by som mala Ms dostať zajtra alebo pozajtra , ale toto spinenie pred MS som nikdy nemala mám aj kus citlivejšie prsia ani to nezvyknem mávať počas pms inak sú príznaky identické ako pms každý mesiac ale neviem si vysvetlí to spinenie čo prislo včera pretože to nikdy pred ms nemavam a opäť bolo hnedé ono zo ani nepripomína krv skôr fakt ako keby som si blato utrela , veľmi ocením ak by ste mi niekto vedel poradiť dakujem , poprípade doplním nejaké informácie ak máte otázky

@anonym_autor koľko máš rokov?