icon

Mám 39, pozitívny tehotenský test a bolesť brucha: čo robiť?

spageta85
2. okt 2024

Baby mám 39a pozitívny tehotenský test mám dve deti 8,12r toto tehotenstvo plánované nebolo gynekológ ho ešte na dome áno nevidel mám prísť o 2tyzdne ...Ja som už zabudla kedy najskôr vidno na dome trhu?Ja som mala posledný menzes 30.8 ..Ale išla som k nemu hlavne kôli bolesti brucha ale vyššie a dnes mi na sone kde ma poslala obvodná zistili zápal žlčníka nedali mi na to nič ani nič nepovedali iba že dieta ani neviem aká čo môžem a nemôžem jesť boli ma brucho páli ako šlak a ja neviem nijako tu bolesť zmierniť veľa informácií a otázok ale poradíte v prvom aj druhom prípade ?Ďakujem ❤️

marzii35
2. okt 2024

@spageta85 takže si tehotná či máš problémy zo žlčníkom? Stratila som sa

januska12323
2. okt 2024

Na žlčník diétu nájdeš na nete a tehotenstvo budeš riešiť o dva týždne, snáď po dvoch deťoch vieš čo treba.

dadka1997
2. okt 2024

@spageta85 píšeš jak tatar 😃😃
Pochopila som, ze ti vysiel pozitivny test; uz deti mas, tehu bolo neplánovane.. dr na sone nic nevidel a mas prist o 2tt
Bola si aj na sone brucha, kde zistili zapal zlcnika ??? Chápem to spravne ? Nasadili ti dietu, cize typujen zlcnikovu . Cize obmedzit tuky, vajíčka, chude maso, ryby, pecivo viac menej obmedzit za suchare, piskotiky mozes samozrjeme nekoreniste jedla, cista voda, caj .. žiadna kava ..
A v prvom priapde co poradit ? Uvidis ako to doapdne, ci si ozaj tehotna alebo nie, pozitivny test este nic neznamena.. a ci si dieta nechat to uz je na tvojom rozhodnuti.. do budúcna, ak nechcem dieťatko chránime sa

spageta85
autor
2. okt 2024

@marzii35 nestratila si sa trhu potvrdené ešte nemám a mám zápal žlčníka

spageta85
autor
2. okt 2024

@dadka1997 tak pozitívny test nemusí znamenať ale plus že nemám menzes tak si myslím že je to viac ako pravdepodobné ...

dadka1997
2. okt 2024

@spageta85 sice to je pravda, ale taktiez moze ist o biochemicke, alebo mimomaternicove

spageta85
autor
2. okt 2024

@dadka1997 veď áno a preto čakáme ja som sa tam ponáhľala skôr kôli bolesti brucha myslela som že to spolu súvisí inak by som bola ešte počkala a nešla hneď ...no ale keďže bolesti boli už dosť išla som včera na pohotovosť dnes obvodnej a stadial na sono a v papieroch čítam zápal žlčníka MUDr mi to ani nepovedal podal papier že dovidenia tak ja že asi je vse ok a potom čítam že sono cholecysty-pericholecystitis

ja_mama
2. okt 2024

@spageta85 ved ale s tym papierom zo sona mas ist este k obvodnej, nie? Ta ti vsetko vysvetli a nasadi liecbu/dietu.

anjelicek26
2. okt 2024

No ved keď bola posledná MS 30.8. Tak je na sono skoro.. a gratulujem, ja som oslavovala 40ku v porodnici,najkrajším darom bol náš syn... starsie deti majú 9/11/14/18.

vorkola
2. okt 2024

@spageta85 No tak ,co ti na to ,?ja by som prijala to neviniatko, ak teda by som naozaj mala tych 40,Po porode sa budes citit velmi mlado