icon

Mám 5 dní do menzesu. Som v tom?

buduca_mamicka007
16. nov 2021

Ahojte dievčatá, mam 5 dni do MS, som cca 11 dní po ovu a vyšiel mi takýto testik - Livsane. Test som si robila až o 5 večer, keďže skôr sa nedalo... Fotka je teraz robená o 20.15. Co myslite, môže byt test pozitívny? Viem ze je ešte skoro, ale doteraz som vždy mala testy snehovobiele a teraz čiarku vidieť trosku - lepšie nazivo ako na fotke. Ďakujem za vaše názory 🙂 pekný vecer

Strana
z2
buduca_mamicka007
autor
18. nov 2021

@malinoismum inak moja, ty si v ktorom TT? 🙂

ailiba
18. nov 2021

@buduca_mamicka007 áno, je tam ciarocka. Vyzerá to dobre👍. Len neodporúča sa testovať tak skoro, lebo takto na začiatku to môže dopadnúť kadejako. Držím palce, aby to vyslo💗
A co sa týka držania za ocikanu časť... To ja neriešim. Odkedy mam syna, tak cikanicky a kakanicky sú na dennom poriadku🤣.

ankare
18. nov 2021

@buduca_mamicka007 gratulujem! ❤️

buduca_mamicka007
autor
18. nov 2021

@ailiba haha tak ty, nuž mas iné veci za sebou ❤️😀😀

malinoismum
18. nov 2021

@buduca_mamicka007 zajtra 26 začínam 💕 a jednu dorku už mám doma 🙂 a zajtra ma ta v brušku meninky … inak mokro mávam aj ja stále a od začiatku, ale ja som aj krvácala do 11 tt pri oboch… 🙂

buduca_mamicka007
autor
18. nov 2021

@malinoismum wooow tak to máš už len kúsok a máš druhé babatko doma 🙂 čakáš dievčatko ci chlapca? 🙂 som veľmi rada ze si ma včera a dnes povzbudzovala, a upokojila ze je všetko oki 🙂

ailiba
18. nov 2021

@buduca_mamicka007 to ano😇

Strana
z2