icon

Mám 8 dní po ovulácii a Clearblue mi ukázal ducha

nikolavalencia
8. okt 2021
domka222
8. okt 2021

@nikolavalencia však daj fotku. Na niektorých tejto značky musíš mať + a nie len čiarku.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@domka222 nie nemusím

nikolavalencia
autor
8. okt 2021
nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@vahcaac vidíš? Ja to na dennom svetle vidím úplne v pohodke, proste bleducka čiarka modrá, ale to je jedno, už som sa zaprisahala testovať až keď mešká ms :D

vahcaac
8. okt 2021

@nikolavalencia budem ti držať palce 🙂 kľudne to môže byť tehotenstvo 🙂

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@vahcaac dakujem ti, aj za cenne rady a pripomenutie že netreba byť nedočkavy

leuska1991
8. okt 2021

@nikolavalencia tehu😉

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@leuska1991 uvidime 🙂 bohužaiľ to stale može byť biochemicke, ale dakujem za podporu 🙂

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

ked budem testovat skor :D tak nech sa pod zem prepadnem od nedočkavosti, pekne krasne počkam na ms, a otestujem potom! Diky baby

leuska1991
8. okt 2021

@nikolavalencia preco biochemicke?kolko je este do menzesu?

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@leuska1991 4dni, bojim sa, ale test je jasne pozitivny aj podla navodu, nejde o intenzitu, pasik môže byť uplne bledulinky alebo ako koľajnica

vahcaac
8. okt 2021

@nikolavalencia ja vôbec nedočkavost nekomentujem, ja som si spravila test prvý 9DPO a za prvých niekoľko týždňov som spravila určite 20 testov :D

vahcaac
8. okt 2021

@vahcaac teraz som už 20 tt, tak už dlho netestujem, ale prvé týždne boli extrémne 😀😂

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@vahcaacja si uvedomujem že je to trocha psycho nonstop na to mysliet či to vyšlo alebo nie, a testovať už 8dpo je častokrát blbosť, u mňa dúfam nie :D ale neplanujem vykupit lekaren :D extrémne v čom? :D podeľ sa

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

inak ešte otázočka aká by mala byť vlastne bazálna teplota pokiaľ je žena tehotna, v akom rozmedzí by sa mala pohybovať? či zbytočne hovadiny riešim čo :D

vahcaac
8. okt 2021

@nikolavalencia sledovala som sa, testovala, porovnávala čiarky, katastrofa

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

ešte ak sa nenahnevate hodim foto do prispevkum zaujima ma či ženy vnimaju moj tehotensky test ako pozitivny, len tak zo zaujimavosti. ano ano ano možno porebujem zase len utvrdiť že ano si v tom :D dobre ja viem som magorka

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

dobre ženy, dakujem Vam, utekam pracovať a žehliť, ak sa to podari tak za par dni sa pochvalim. dik za každú reakciu

sense
8. okt 2021

@nikolavalencia Foto si upravovala? Vyšlo to v limite? Inak ja som takéto niečo mala na teste v den ms a tehotná som nebola, par dni na to ma prišla. Ale ako som ti už písala počkaj tie 4 dní a budeš vidieť na com si... Pretože ak je to duch a nie kanálik tak budeš mat krásne dve čiarky

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@sense vyšlo to v limite, neupravovala, tak uvidime 🙂)) vydržím

dlucy
8. okt 2021

@nikolavalencia podla mna si tehu za mna naj testy aj ovulacne nikdy neboli falosne od ostatnych. Skus digi este. Drzim palce

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@dlucy digi vyskusam až ked bude meskat ms určite, dakujem

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

a vobec kto vie, možno je test negativni, nič sa neda robit, iba čakat

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

negativny

93kris
8. okt 2021

Mne vysiel minuly mesiac Clearblue jasne pozitivny a po 4 dnoch prisla ms. Samozrejme prajem ti aby si bola tehu, len podla mna nie su uplne spolahlive.. ja som bola potom sklamana - tak bud radsej pripravena na vsetko 🙂 drzim palce

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@93kris je to tam teraz som robila

vahcaac
8. okt 2021

@nikolavalencia gratulujem ti 🙂

janai1
8. okt 2021

😂😂😂😂 Ty si fakt nedáš pokoj?
A keď dostaneš MS v termíne zas?

nikolavalencia