Mám 8 dní po ovulácii a Clearblue mi ukázal ducha
@domka222 nie nemusím
@vahcaac vidíš? Ja to na dennom svetle vidím úplne v pohodke, proste bleducka čiarka modrá, ale to je jedno, už som sa zaprisahala testovať až keď mešká ms :D
@nikolavalencia budem ti držať palce 🙂 kľudne to môže byť tehotenstvo 🙂
@vahcaac dakujem ti, aj za cenne rady a pripomenutie že netreba byť nedočkavy
@nikolavalencia tehu😉
@leuska1991 uvidime 🙂 bohužaiľ to stale može byť biochemicke, ale dakujem za podporu 🙂
ked budem testovat skor :D tak nech sa pod zem prepadnem od nedočkavosti, pekne krasne počkam na ms, a otestujem potom! Diky baby
@nikolavalencia preco biochemicke?kolko je este do menzesu?
@leuska1991 4dni, bojim sa, ale test je jasne pozitivny aj podla navodu, nejde o intenzitu, pasik môže byť uplne bledulinky alebo ako koľajnica
@nikolavalencia ja vôbec nedočkavost nekomentujem, ja som si spravila test prvý 9DPO a za prvých niekoľko týždňov som spravila určite 20 testov :D
@vahcaacja si uvedomujem že je to trocha psycho nonstop na to mysliet či to vyšlo alebo nie, a testovať už 8dpo je častokrát blbosť, u mňa dúfam nie :D ale neplanujem vykupit lekaren :D extrémne v čom? :D podeľ sa
inak ešte otázočka aká by mala byť vlastne bazálna teplota pokiaľ je žena tehotna, v akom rozmedzí by sa mala pohybovať? či zbytočne hovadiny riešim čo :D
@nikolavalencia sledovala som sa, testovala, porovnávala čiarky, katastrofa
ešte ak sa nenahnevate hodim foto do prispevkum zaujima ma či ženy vnimaju moj tehotensky test ako pozitivny, len tak zo zaujimavosti. ano ano ano možno porebujem zase len utvrdiť že ano si v tom :D dobre ja viem som magorka
dobre ženy, dakujem Vam, utekam pracovať a žehliť, ak sa to podari tak za par dni sa pochvalim. dik za každú reakciu
@nikolavalencia Foto si upravovala? Vyšlo to v limite? Inak ja som takéto niečo mala na teste v den ms a tehotná som nebola, par dni na to ma prišla. Ale ako som ti už písala počkaj tie 4 dní a budeš vidieť na com si... Pretože ak je to duch a nie kanálik tak budeš mat krásne dve čiarky
@sense vyšlo to v limite, neupravovala, tak uvidime 🙂)) vydržím
@nikolavalencia podla mna si tehu za mna naj testy aj ovulacne nikdy neboli falosne od ostatnych. Skus digi este. Drzim palce
@dlucy digi vyskusam až ked bude meskat ms určite, dakujem
a vobec kto vie, možno je test negativni, nič sa neda robit, iba čakat
negativny
Mne vysiel minuly mesiac Clearblue jasne pozitivny a po 4 dnoch prisla ms. Samozrejme prajem ti aby si bola tehu, len podla mna nie su uplne spolahlive.. ja som bola potom sklamana - tak bud radsej pripravena na vsetko 🙂 drzim palce
@93kris je to tam teraz som robila
@nikolavalencia gratulujem ti 🙂
😂😂😂😂 Ty si fakt nedáš pokoj?
A keď dostaneš MS v termíne zas?
@janai1 som neustupciva :D
@nikolavalencia potichučky gratulujem smiem sa
spýtať ovu sisi ako odsledovala?

@nikolavalencia však daj fotku. Na niektorých tejto značky musíš mať + a nie len čiarku.