icon

Mám 8 dní po ovulácii a Clearblue mi ukázal ducha

nikolavalencia
8. okt 2021
Strana
z3
kaja871
8. okt 2021

@nikolavalencia ešte počkaj kým ti budú meškať tvoje dni potom sa radšej znovu otestuj

janai1
8. okt 2021
domka222
8. okt 2021

Už v auguste si hľadala duchov

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@domka222 nie v auguste som žiadnych duchov nehladala vysiel mi totalne pozitivny test a bolo to biochemicke tehotenstvo.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@janai1 oopsi treba pockat

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@kaja871 typicka nedockavost , povedala som si že do ms si neurobim už ani jeden

domka222
8. okt 2021

@nikolavalencia no tak načo sa testuješ zase skôr? Sama dobre vieš a už si teda zažila, že na tešenie je skoro.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

lebo nedočkavost je jedna blba ludska vlastnost, mas 100 percentnu pravdu, netreba to robit, hold išla som okolo lekárne nedalo mi. testujem až o tyžden.

bublanina1
8. okt 2021
majamat
8. okt 2021

@nikolavalencia mna nedockavostneprekvapuje. mna skor prekvapuje to, ze sa to pytas na nete. ved je jasne, ze ked sa urobi test prilis skoro, ze nic nie je je iste. treba pockat, urobit test znovu. uverejnenie na nete nic nevyriesi. nic sa tym neuryhli, nikto ti neda odpoved. riesenim je len pockat par dni.

marvin1234
8. okt 2021

@nikolavalencia och sama trpezliva zena. Ja ta chapem, s tesenim by som do vynechania ms bola velmi opatrna, ale drzimti palce 🤞

vahcaac
8. okt 2021

Clearblue veľmi duchujú, skús inú značku, alebo digitálny 🙂 držím ti palce

anjelicek26
8. okt 2021

Clearblue ma vzdy druhu ciarku, ak myslis ten ciarkovy s modrou farbou. 8dpo este neni u vela zien vajicko ani uhniezdene, nie to pozitivny test. Chapem nedockavost, ale toto sa urychlit neda.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@marvin1234 dakujem netestujem do ms

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@anjelicek26
@anjelicek26 netestujem do ms už vydržim

zuzanockamt
8. okt 2021

@nikolavalencia áno, môžeš mať už pozitívny test, mala som na 9 DPO

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@anjelicek26 ako može mat vždy druhu čiarku, to je čo za blbosť? sorry

anjelicek26
8. okt 2021

@nikolavalencia pretoze tie testy poznam, ten kanalik je tam tak intenzivny, ze tam vidno proste druhu ciarku aj ked tehotna zena nie je...su to uplne shit testy.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@anjelicek26 pozri každy ma iny nazor, jedna diskusia hovori, že su to najlepšie testy a druha, že najhoršie, tak ako si vybrať

majamat
8. okt 2021

@nikolavalencia najjeednoduchsie je, nezhanat ducha a cakat na riadne kolajnice, tam uz je to uplne jasne. to by snad zly test neukazal az taku falosnu pozitivitu.

janai1
8. okt 2021

@nikolavalencia lenže ty si pletieš dva testy 😉 clearblue digitálny je naj, ten druhý s čiarkami je shit

anjelicek26
8. okt 2021

@janai1 presne tak. Digitalne su top, tento je hrozny.

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@anjelicek26 dobre, beriem späť, v tom som nemala jasno

anjelicek26
8. okt 2021

@nikolavalencia ak si tehotna, tak urcite posilnie, len xy rokov sledujem tie fora a testy a kazdy druhy test, ktory je s tenkou ciarkou druhou - bohuzial na konci je negativny a teda - je ju jasne vidno. Nechapem, ze ich este mozu predavat. 8dpo je vsetko este mozne, kludne mozes mat normalny test o par dni tiez pozitivny, mozno aj zajtra, ale proste kup iny test radsej, tento je nespolahlivy...hlavne zeny, co sa snazia o babo, radost a potom sklamanie, to je to najhorsie.

sense
8. okt 2021

@nikolavalencia ja by som sa ne tešila, zvlášť ak si už mala biochemické. A máš len ducha. Počkaj do termi u ms a keď ms nepríde à budeš tehotná už nebudeš mať ducha ale jasnú čiarku. Držím palce

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

@anjelicek26 dakujem ti za tvoj nazor, važim si ho, som v tomto všetkom nová.

kaja871
8. okt 2021

@nikolavalencia fakt len počkať keď si už raz mala biochemické tehotenstvo veľmi skoro si sa testovala a vajíčko sa len uhniezduje,ja som tiež bola nedočkavá a toľko sklamania keď prišla ms že až aspoň v deň ms keď budeš mať dostať sa testni a digitálnym testom ten je najlepší mne ukázal v deň keď mala dôjsť a bolo to tam držím ti palce 🤞🤞🤞

nikolavalencia
autor
8. okt 2021

ženy lenže ja píšem kravinu uvedomujem si, že to nie je žiaden duch je to normálna slabo modrá čiarka, už len nech sa to udrží, lebo stále môže prísť ms. takže do ms netestujem, vyhodene peniaze. Ja len že testik je pozitivny 🙂 aj napriek tomu že je to len 8dpo, normalna svetla čiarka

vahcaac
8. okt 2021

@nikolavalencia pošli fotku, ako ja ti nejdem brať ilúzie, ale na clerblue som ti už videla také modré čiarky, že až

vahcaac
8. okt 2021

@vahcaac tu*

Strana
z3