icon

Mám hematóm a bojím sa, že potratím

bajjka
17. júl 2017

Dobrý den mám hematóm a bojím sa že znova potratim je tu niekto kto by mi poslal pozitívnu správu že sa narodili detičky keď ich maminky mali hematóm ďakujem krasne

kristalova_slza
17. júl 2017

ano, narodili sa, pokial viem, treba absolutne kludovy rezim, brat ascorutin aby boli cievy pevnejsie a hematom nepraskol...ale o tom vsetkom by ta mal informovat lekar.

janas17
17. júl 2017

Ja som mala, krvácala som a bola som v nemocnici, pichali mi injekcie s vitamínom K, užívala som vitamín E a kyselinu listovú, krvácanie prestalo a dalej uz bolo všetko ok, normálne tehotenstvo, mala sa narodila zdravá 3 dni pred termínom, ma teraz 11 mesiacov a prave sa tu jasi tak ze ju počuť na cely dom 😊
Dobre bude, neboj, mysli pozitívne! 😊

deti95060810
17. júl 2017

tiež som si tým prešla....Pre vlastnú hlúposť. Ale koniec dobrý - narodilo sa zdravé dieťa...

bajjka
autor
17. júl 2017

deti95060810 janas17 kristalova_slza krasne sa to číta potešilo ma to veľmi ďakujem ešte raz ;)))

evittam
17. júl 2017

@bajjka Mala som cca v 8.tt, mala som kľudovy rezim 2tyzdne a utrogestan. Za 2tyzdne sa vstrebal. Žiadne ďalšie komplikácie som nemala. Šidlo ma 3roky.😉

marusjacika
17. júl 2017

Ja som mala tiez hematom, cca v 14. tyzdni - tyzden v nemocnici, potom mesiac PN a kludovy rezim a nakoniec vsetko dobre dopadlo. Dcarka ma uz sest rokov ☺

jankaga
17. júl 2017

Aj ja som.mala hematom , od konca 3.mesiaca som krvacala do ca 20.tyzdna. Vsetko ok. Malinky bude mat uz rok o tyzden:slight_smile

bajjka
autor
19. júl 2017

Tak dnes po kontrole troje lieky na vstrebanie hamtomu srdiečko nam bije a prikázaný len kľud len ako keď mám doma dieťa malé ....

kristalova_slza
20. júl 2017

@bajjka nehanbi sa poziadat o pomoc, nech ti co najviac pomaha manzel alebo ktokolvek koho mas nablizku, dietatku sa da tiez vysvetlit, su mudrejsie ako si myslime a ucis ho tym empatii, ze ani mamicka vzdy nemusi byt na 100% zdrava a tiez niekedy potrebuje svoj rezim - teraz kludovy, pisem to zo skusenosti z okolia, jednoducho treba tomu vsetko podriadit ked chces donosit babatko v poriadku.
Drzim ti palce 🙂